Gezondheid Willem-Alexander steeds meer achteruit
Connect with us

Celeberties

Gezondheid Willem-Alexander steeds meer achteruit

Koning Willem-Alexander liep gisteren nog vrolijk handjes te schudden in het aanmeldcentrum in Ter Apel, terwijl hij kampt met een longontsteking.

Vandaag is duidelijk geworden dat de koning fysiek niet in staat is om af te reizen naar de Verenigde Staten, waar van 6 tot en met 9 september een werkbezoek gepland stond. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. Koningin Máxima gaat overigens wel naar het land van Joe Biden.

Ernstige gezondheidsproblemen voor Willem-Alexander, koning te ziek om te reizen

De officiële lezing van de Rijksvoorlichtingsdienst luidt dat ‘Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander niet zal afreizen naar Texas en Californië op basis van medisch advies’. De dienst is van mening dat vliegreizen het herstel van de koning kunnen dwarsbomen. De koning zal in Nederland ”beperkt” doorgaan met werken.

Hoesten bij asielzoekers
Dat de Rijksvoorlichtingsdienst uitgerend nu met dit bericht komt, maakt het nog vreemder dat de koning gisteren naar Ter Apel is gegaan om te gaan kijken en praten met asielzoekers.

Er zijn video’s opgedoken waarin Willem-Alexander meermaals stevig moet hoesten, waarvoor hij zelfs zijn excuses heeft aangeboden aan een verpleegkundige van Artsen zonder Grenzen.

Celeberties

Aangiftes tegen Thijs Römer stromen binnen: ‘Opgepakt door politie’

Thijs Römer (44) ligt onder vuur door de aangiftes van meerdere vrouwen tegen s1ksueel grensoverschrijdend gedrag. Het Openbaar Ministerie is hierdoor begonnen met een onderzoek tegen de acteur. Dit laat RTL Boulevard weten.

De eerste aangifte die aan het licht kwam is afgelopen mei door een 20-jarig meisje tegen de 44-jarige Römer. Zij zou de acteur beschuldigen van s1ksueel grensoverschrijdend gedrag dat plaatsvond toen zij veertien jaar was. ,,Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver”, is Römer zijn reactie hierop.

Online s1ksueel misbruik
Op Twitter laat de 20-jarige weten spijt te hebben van het delen van de beschuldigingen. Maar dat betekent niet dat ze deze aanklachten terugneemt. Of zij een van de vrouwen is die weer aangifte heeft gedaan is niet bekend.

Er zijn minimaal drie aangiftes gedaan tegen Römer door jonge slachtoffers. Dit melden bronnen aan De Telegraaf en RTL Boulevard. Ook wordt de 44-jarige acteur beschuldigt van online s1ksueel misbruik.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Olcay Gulsen zwanger?’

Presentatrice Olcay Gulsen en radio-dj Ruud de Wild hielden de showbizzgemoederen flink bezig toen ze een relatie kregen. Zouden zij het wel redden samen? Nu, drie jaar later, zijn ze gelukkiger dan ooit. Maar er komt definitief géén bruiloft en géén baby.

Olcay weet inmiddels zeker dat ze met Ruud oud wil worden. En andersom. Toch wordt er niet getrouwd. Ze vinden dat geen toegevoegde waarde hebben. Daarbij: Ruud is al twee keer getrouwd geweest. Met Tatum Dagelet, met wie hij dochter Toy (19) kreeg. En met Aafke Burggraaff, de moeder van zijn zoon Johnny (13) en dochter Teddy (10).

Grens
Olcay kan prima overweg met Ruuds kinderen, maar ze past voor de stiefmoederrol. ‘Nee, ze hebben hun eigen vader en moeder,’ vertelt ze in Grazia. Al kunnen ze altijd bij haar terecht. ‘Maar ik ben op geen enkele manier een moeder, voor niemand. Ik wil me ook helemaal niet met dat soort dingen bemoeien.’ Olcay zegt meer degene te zijn die zorgt dat het thuis allemaal harmonieus verloopt. ‘Omdat ik zelf nooit de behoefte heb gehad om kinderen te krijgen, trek ik ook wel mijn grens.’ Zo brengt Olcay graag tijd door met Ruuds tieners, maar ze peinst er niet over om bijvoorbeeld met ze naar de Efteling te gaan.

Gezinsuitbreiding
Ze moet ook niet dénken aan gezinsuitbreiding, waarover ze – tot haar ergernis – nog steeds wordt lastiggevallen. ‘Mensen zeggen dingen als: Nu kan het nog. Ze hebben zoiets van: het zou leuk zijn als jij en Ruud nog een baby krijgen,’ zegt Olcay in Grazia. ‘Maar ik wil dat helemaal niet. Ruud is 53, ik ben 42, laat ons met rust!’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Freddie Mercury zou 76 jaar zijn geworden – Queen maakt eerbetoonvideo en kondigt onuitgebracht nummer aan

Freddie Mercury zou afgelopen maandag 5 september 76 jaar oud zijn geworden. Helaas mocht het niet zo zijn en stierf hij in 1991 op 45-jarige leeftijd. Maar niets zal ooit de geweldige indruk en erfenis die hij op de muziekwereld naliet uitwissen!

Zijn voormalige bandleden, Brian May en Roger Taylor, brachten een eerbetoon aan de zanger en kondigden een onuitgebracht nummer aan, met Freddy als zanger!

Het onuitgebrachte nummer, Face It Alone, is meer dan 30 jaar geleden opgenomen door Freddy. Deze maand zal de gerestaureerde versie worden uitgebracht!

Soms zeggen beelden meer dan woorden, zoals in dit geval. Freddy zal nooit vergeten en altijd gemist worden! Hieronder kun je het eerbetoon zien:

 

Doorgaan met lezen

Trending