Giel Beelen houdt ermee op: ‘Ik vertrek uit Nederland’
Connect with us

Meest bekeken

Giel Beelen houdt ermee op: ‘Ik vertrek uit Nederland’

Giel Beelen stopt met radio maken. Hij zet zijn carrière op halt om zijn grote droom te verwezenlijken. Beelen laat weten dat hij de wereld rond gaat reizen.

De radiomaker had er eerder al grapjes over gemaakt, maar nu gaat het ook echt gebeuren. Beelen stopt met radio. Samen met zijn vriendin heeft hij immers wilde plannen.

Op Instagram legt hij uit: “IK STOP ERMEE. Samen met mijn grote liefde Floor Joustra ga ik in 2023 de wereld rondreizen en helemaal in het nu leven. Ontzettend spannend en we hebben er onwijs veel zin in!”

Voor het eerst in 25 jaar zal hij niet op de radio te horen zijn. “Mijn contract zou tot 2023 doorgaan maar voor dit grote avontuur heb ik dit in overleg vervroegd.” Hij had het wel moeilijk om het nieuws te delen met zijn collega’s.

Ze weten nog wel niet hoe de reis er precies zal uitzien. “We laten ons inspireren, meevoeren en raken. We gaan het leven ervaren en nemen je mee.”

Celeberties

Grote paniek bij Martien Meiland: ‘Vrees voor mijn leven’

De schrik zit er goed in bij Martien Meiland. Tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland gaat hij in tranen naar de huisarts. De kasteelheer vreest het ergste. “Ik kreeg plots pijn op mijn borst.”

Martien verging van de pijn en voelde zich ontzettend slecht. “Ik ben vandaag helemaal niet lekker geweest. Ik zat vanmorgen gelijk weer negatief in mijn hoofd.” Maar dan kwamen er nog meer klachten. Vanmiddag kreeg ik pijn hier, op mijn borst. Maar toen ben ik even buiten gaan lopen en nu is het wat gaan zakken. Maar ik maak me dan zo druk.”

Erica maakt zich minder zorgen en denkt dat haar man last heeft van hypochondrie. “Gisteren was hij al niet lekker, vandaag ook niet. Maar hij is heel gauw in paniek hé. Dan gaat hij gewoon huilen en zegt hij: ‘Ik zal toch niet doodgaan?’ Natuurlijk gaat hij niet dood. Het kan wel, maar die kans is heel klein.”

Huisarts

Toch besluit Martien naar de huisarts te gaan. “Ik wil dat er foto’s genomen worden want het voelt helemaal niet goed. En meestal heb ik dan wel gelijk hoor.” Gelukkig was het loos alarm. “Volgens de arts was het helemaal niet slecht. Het is waarschijnlijk gewoon een spier die in de verdrukking zit. Ik ben zo blij dat ik geweest ben.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Camper heeft een bubbelbad en helikopter op dak, een zomerse droom van vele vakantiegangers

Deze camper is absoluut bijzonder. Wat kan je anders verwachten van een camper met een helikopterplatform en een bubbelbad?

Met de zomer gaan veel mensen er met de kampeerauto eropuit. Niet voor niets natuurlijk. Je hebt altijd je huisje dicht bij en daarom ook jouw eigen spulletjes. Een hele fijne gedachte!

Iedereen die wel eens is wezen kamperen, weet dat sommige kampeerders er een soort van ‘competitie’ van maken over wie de grootste voortent, de grootste camper of de meest glamoureuze caravan heeft.

Wat dat betreft doet deze camper, Elysium, de competitie compleet vervagen!

Het ontwerp van dit interieur is zowel futuristisch als elegant en lijkt meer op het penthouse in een luxehotel dan op het interieur van een camper.

Binnen is van alles te vinden, van de nieuwste elektronica en een gigantische slaapkamer tot een betegelde badkamer, een dakterras en zelfs een spa.

De stacaravan Furrion Elysium heeft een bubbelbad (!) op het dak, een platform voor helikopters, douches, 75-inch tv’s en een open haard.

Natuurlijk is er ook een hoofdslaapkamer in de caravan, waar we ook een luxe keuken en andere ‘benodigdheden’ vinden.

Wat deze luxe op wielen kost? Een aardig zakcentje…

Naar verluidt wordt de prijs geschat op zo’n 2 miljoen euro.

Bekijk meer van deze ongelooflijke camper (die helaas buiten ons budget valt) in de onderstaande clip!

 

Doorgaan met lezen

Animals

Man is tot tranen toe geroerd tijdens onvergetelijk bezoek van paard

Volgens specialisten kan dierentherapie mensen met gezondheidsproblemen helpen met het verminderen van pijn, angst, depressie en vermoeidheid.

De afgelopen maanden kampt João met een aantal gezondheidsproblemen. Vanwege een ongeluk kan hij niet lopen of spreken, aldus Tribuna de Jundiaí. Artsen doen alles om zijn lichaam te genezen, maar deze bezoeker hielp zijn hart helen.

De dochter van João, Audrie Spake, deelde recentelijk een clip van de ontmoeting tussen haar vader en het paard Paçoca.

Paçoca is een therapiepaard dat werkt met vrijwilligers van Coletivo Inclusão. Deze organisatie maakt het contact tussen mensen met speciale behoeften en dieren mogelijk.

De ontroerende video laat zien hoe Paçoca en João elkaar voor het eerst zien. Het lijkt net alsof hij deze interactie nodig had. Het lieve paard plaatst zijn hoofd zachtjes op zijn borst, met veel troost en liefde.

“Hij bleef de hele tijd zo met mijn vader”, schreef Audrie. “Het was prachtig!” Overduidelijk was dit een onvergetelijk bezoek dat Joao nooit zal vergeten!

 

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending