Giel Beelen: ‘Marco Borsato is onschuldig’
Connect with us

Celeberties

Giel Beelen: ‘Marco Borsato is onschuldig’

Giel Beelen had in zijn radiouitzending The Voice talent Alyssa van Ommeren, die in team-Marco Borsato zat te gast. En Giel vraagt ze echt af of Marco zich wel misdragen heeft.

Eerder kreeg Marco ook al bijval van Leco van Zadelhoff, Ben Cramer, Patrick Kicken, John de Mol en de zus van Leontine en nu voegt Giel Beelen zich ook toe aan dit rijtje. En er zijn meer bn’ers die Marco steunen alleen spreken deze zich er niet openlijk voor uit.

Giel vroeg aan The Voice talent Alyssa van Ommeren of zij ooit iets heeft meegemaakt of gezien met Marco Borsato.

Alyssa

“Ik moet zeggen dat ik echt gelukkig ben dat ik het niet heb meegemaakt. Ik ben heel blij dat ik kan zeggen dat ik het heb gemerkt.”

Giel:

“Nee, nooit verhalen?”

Alyssa:

“Nee, gewoon een heel fijne tijd daar gehad.”

Giel:

“Lekker.”

Alyssa:

“Maar ik vind het wel echt heftig om te horen.”

Giel:

“Ja, dat begrijp ik. Je was ook bij de barbecues en alles?”

Alyssa:

“Ja, ja, ja, dus je voelt wel dom dat je het niet hebt gezien misschien.”

Giel:

“Ja, nou ja of hé, ehhh, misschien viel er niets te zien. Dat is…”

Alyssa:

“Ja, precies, het is natuurlijk nog niet helemaal duidelijk.”

Giel:

“Maar goed, oké, dan heb ik gewoon gedaan wat ik moest doen vragen stellen over dit onderwerp.”

John van den Heuvel heeft inmiddels ook gereageerd en hij blijft erbij dat de aangifte die tegen Marco Borsato gedaan is buiten het Voice schandaal om heel kansrijk is om Marco veroordeeld te krijgen.

Wel zegt John erbij dat hij niet goed zicht heeft op de aantijgingen die tegen Marco zijn gedaan door oud Voice deelneemsters. John vraagt zich ook echt af of deze aantijgingen stand zullen houden in de rechtszaak.

Maar de aangifte die gedaan is door de vrouw die zich in het privé leven van Marco bevond en door hem als minderjarige werd aangerand heeft een hele goede kans van slagen, aldus John.

Celeberties

Zien: Yolanthe Cabau viert jubileum in een opvallend schaarse outfit

Yolanthe kennen we allemaal van haar prachtige shoots, relatie met Wesley en haar tv-werk. Maar het feit dat ze financieel niks te klagen heeft betekend niet dat ze niet ondernemend is. Ze heeft namelijk een eigen bedrijf genaamd ‘Cabau Lifestyle’. En daarmee vierde ze dit weekend een mooie mijlpaal.

Yolanthe Cabau Lifestyle

Dit bedrijf is een lifestyle-webshop, gericht op vrouwen. De slogan van dit bedrijf is: “Sterker, gezonder en zelfverzekerder worden, alles uit jezelf halen.” Lekker cliché, maar de bedoelingen zijn goed. Daarnaast loopt het bedrijf erg goed. Het heeft iets weg van de manier waarop Kim Kardashian haar bedrijf runt, volledig via Instagram.

Je kunt in deze webshop kleding, accessoires en supplementen kopen. Alles voor die gezonde, sterke lifestyle. Nu is Cabau Lifestyle 1 jaar oud geworden en dat is gevierd met een heerlijke foto. Dit kunnen zowel mannen als vrouwen wel bekoren.

Lovende reacties en foto’s

Op Insta zegt ze: : “We bestaan vandaag alweer 1 jaar met Cabau lifestyle! Ik ben ontzettend dankbaar dat Cabau in zo’n korte tijd is uitgebloeid tot een platform waarop vrouwen elkaar inspireren en motiveren op het gebied van body & mind. Waar elke vrouw zichzelf kan zijn en de ruimte en tools krijgt om ultiem te stralen.”

Yolanthe krijgt honderden mooie reacties van andere vrouwen (en mannen). Hieronder een paar foto’s van deze mijlpaal en haar bedrijf. Niet verkeerd YO!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van de 71-jarige Ron Brandsteder veroorzaakt gechoqueerde reacties: “Wat is er in hemelsnaam gebeurd?”

Velen die dit lezen zullen Ron Brandsteder kennen als een man met vele talenten. Een van de meest bekende voormalige televisiepresentatoren van Nederland. Hij is niet helemaal van het toneel verdwenen, want wekelijks is de alleskunner op vrijdagavond op NPO Radio 5 van Omroep MAX te horen. De presentator is niet achter de geraniums gaan zitten en is nog erg actief.

Echter lijkt het met zijn gezondheid en fysieke gesteldheid niet erg goed te gaan, zo laat weekblad Story weten. Het blad spreekt zelfs van een ‘mysterie’. De toestand van Brandsteder is vastgelegd door persfotograaf Edwin Smulders. Story schrijft: “Het mysterie rondom de sterk vermagerde Ron (71) is in de showbizz het gesprek van de dag.” En daar is weinig aan gelogen.

Als commentaar bij de foto is vervolgens nog te lezen: “Elke vrijdagavond is Ron te horen op NPO Radio 5 van Omroep MAX. Met zijn nog altijd zeer herkenbare stem vertelt hij het verhaal achter de platen die hij draait. Iets dat hij hoorbaar met veel plezier doet. Maar er zijn groeiende zorgen om hem.” Echter is er volgens veel volgers geen reden tot zorgen. Er valt te lezen: “Ik vind het heel normaal hoor. Hij is niet vermagerd, omdat hij ouder is nu lijkt het zo. We hebben het beeld van de jonge knappe man in ons hoofd, maar dat is hij nog steeds alleen we blijven er niet eeuwig jong uitzien.” Ook laat een volger weten: “Nee, Ron is wie hij is. Zonder botox. Niks niet nep aan!” Bekijk hieronder de desbetreffende foto:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Emotioneel nieuws Tino Martin na plotseling overlijden

Tino Martin deelt een emotioneel bericht. De opa van de zanger is overleden en op Instagram staat Tino stil bij dit enorme verlies.

De zanger laat weten dat hij vandaag afscheid neemt van zijn opa Tinus naar wie hij is vernoemd. ‘Hij was een ijzersterke man die maar voor één ding leefde en keihard werkte, voor maar één ding, zijn vrouw, gezin, kinderen en kleinkinderen. Hij was altijd bezig met muziek, hij had een piano, accordeon, gitaar en mondharmonica.’

‘Muziekvirus’

De zanger vervolgt: ‘Het is een feit! Hij heeft me met dit ‘muziekvirus’ aangestoken en gemerkt of ongemerkt richting gegeven, zodat ik kon komen waar ik nu sta. Sorry, het is dus opa zijn schuld dat ik ben gaan zingen😉 .’

Groot gemis

Tot een dag voor zijn overlijden zong zijn opa nog steeds liedjes voor iedereen op de ziekenzaal. ‘Ik weet het dus zeker, ik heb dat allemaal van hem! Ik blijf dus ook zingen en fluiten voor ons allebei! Opa, we gaan je erg missen, kus daar boven en tot ziens. Je kleinzoon Tinus❤️.’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending