Gierig? Massa is Kassa-Multimiljonair geeft personeel één oliebol als Kerstpakket!
Connect with us

WOW

Gierig? Massa is Kassa-Multimiljonair geeft personeel één oliebol als Kerstpakket!

Mark Gillis uit Massa is Kassa is de zoon van de multimiljonair Peter Gillis. Peter heeft onlangs een kasteel gekocht van ruim 5 miljoen en nog een extra huisje van een kleine 5 miljoen. Het mag duidelijk zijn dat het geld tegen de plinten aan klotst. Dit terwijl er dit jaar ontelbaar veel klachten en onderzoeken zijn geweest naar de staat van de huisjes in zijn vakantieparken. De hygiëne en het onderhoud was ver benedenmaats. Toch blijven er hordes mensen afkomen naar de betaalbare vakantiehuisjes, waarschijnlijk alleen maar omdat het redelijk betaalbaar is.

Maar we zijn nu aangekomen bij Kerst en Nieuwjaar, tijd om het personeel eens even in het zonnetje te zetten. Zoonlief Mark is daarom op pad gestuurd om het hard werkende personeel even een traktatie te komen brengen tijdens de werkdag. Als blijk van waardering is dat natuurlijk hartstikke leuk, zo’n kerstpakket.

Waardering voor personeel in Massa is Kassa!

Het kerstpakket bij de familie Gillis bestaat echter niet bij ieder personeelslid uit dezelfde items. Eerder zagen we al dat er kerstpakketten gemaakt werden voor bepaalde stafleden en ander personeel, dit personeel moet het met ietsjes minder doen. Als blijk van waardering komt Mark in zijn golfkarretje langs om één koude oliebol in je hand te drukken. Een maatje komt er nog wat poedersuiker overheen strooien. Ook een bordje en een servetje waren teveel gevraagd. Op social media wordt uiteraard weer schande gesproken van deze beelden. We vermoeden echter dat de familie Gillis hier zich weinig van aan zal trekken. Aan de andere kant heeft Petertje weer zoveel oliebollen naar binnen gewerkt dat zijn jas niet meer dichtgeritst kan worden. Beelden onder onderstaande beelden:

Meest bekeken

Ex-vrouw collega-zanger beweert: ‘Zanger Marco Borsato werd betrapt met zijn broek op de knieën’

Voor veel mensen is er sprake van een Borsato-beerput, nu de zanger officieel beschuldigd is van s*ksueel ongewenst gedrag bij een destijds minderjarig meisje. De woorden van het meisje gingen net als bij veel andere mensen ook bij Daniëlle van Aalderen, de ex-vrouw van Lange Frans, door merg en been. ‘Ik ben zelf ook slachtoffer geweest,’ vertelt ze openhartig aan Story.

‘En ik was óók een meisje dat in haar dagboekje schreef. En ik kan je vertellen dat ik daar niet alles opschreef. Daar stonden niet alle details in. Dat dagboekje is toen eveneens door mijn moeder gelezen, waarna er een hoop duidelijk werd. Het gaat nu niet om mij, dus ik wil niet inhoudelijk ingaan op hetgeen mij vroeger is overkomen. Maar het raakt me om die reden ook persoonlijk. Ik weet wat die meisjes doormaken. Als je kind bent, schrijf je zoiets in je dagboek op, omdat je je geen raad weet. Je weet niet waar je met je verhaal naartoe kunt. Als je slachtoffer bent, wil je geen geld. Je bent beschadigd. Dat litteken gaat nooit meer weg.’

Kleedkamer

Ondanks de aangifte van het meisje, is het nog niet officieel bewezen dat Marco zich schuldig heeft gemaakt aan s*ksueel misbruik. ‘Je merkt dan toch dat mensen zeggen: Is er sluitend bewijs? Maar wat willen mensen dan? Het kwakje van Marco?’ Volgens Daniëlle zijn ook Marco’s kinderen slachtoffer. ‘Het zal je vader maar zijn…’ Het is niet voor het eerst dat er wilde geruchten over Marco Borsato rondzingen. In het verleden werd gesuggereerd dat Marco het bed zou hebben gedeeld met The Voice of Holland-winnares Maan. Daniëlle vertelt Story: ‘De laatste vijf jaar zijn de verhalen over Marco’s escapades steeds heftiger geworden, met steeds jongere meisjes. Ik heb gehoord dat Marco Borsato tijdens The Voice Kids in zijn kleedkamer betrapt is met de broek op de knieën. Ik ging er altijd vanuit dat dat met iemand van de productie was. Tot ik het afgelopen jaar andere verhalen hoorde…’

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Dat is snel: André Hazes en Anne Rose zetten nu al grote stap in relatie!

André Hazes weet de roddelbladen flink bezig te houden met zijn bewegingen op liefdesgebied. Het begon een tijdje geleden al toen hij een kortstondige relatie met Bridget Maasland kreeg. vervolgens ging de zanger terug naar Monique, er was een verloving, en toen kwam Sarah van Soelen. Sarah bleef wat langer plakken, tot twee maanden geleden.

Toen wisten juicekanalen, zoals Yvonne Coldeweijer, te vertellen dat het over en uit was tussen de twee. Sarah heeft nog een tijdje volgehouden dat de twee een kleine pauze hadden. Maar vorige week kwam daar plots het nieuws dat de zanger al lang een nieuw vriendinnetje heeft. In ieder geval al een paar weken. Het gaat hierbij om Anne Rose Zonneveld die op een slinkse wijze een baantje zou hebben bemachtigd bij Rachel. Meer daarover via de link onder de onderstaande alinea. Maar er is meer, veel meer.

André Hazes gaat ervoor, wéér!

De twee zouden vanmorgen geland zijn in Malaga voor een korte vakantie, weet Coldeweijer te melden. De showbizzwatcher wist zelfs de aankomsttijden en de luchtvaartmaatschappij van de twee de melden. Ook weet Coldeweijer te melden dat de twee volgend jaar, in januari, nog een vakantie op de planning heeft staan. André begint dus een behoorlijke wereldreiziger te worden. Maar daar blijft het niet bij. Zoals we weten gaat alles nooit snel genoeg bij André. Coldeweijer schrijft het volgende: “Nou breekt m’n klomp. het gaat dus rond in Vinkeveen dat de twee samen al op zoek zijn naar een huis. André woont bij zijn moeder ‘at the moment’ en Anne woont nog thuis. Dus wauw, ja, ik sta nergens meer van te kijken!” Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vriendin praat mond voorbij: Yolanthe gaat opnieuw trouwen

Hoewel Yolanthe eerder nog ontkende een relatie te hebben met boezemvriendin Jasmina Stoffels, komt nu zelfs een huwelijk ter sprake.

Yolanthe verkondigde enige tijd geleden nog stellig dat ze niet verliefd was op Jasmina. Ze gaf toe dat ze op haar achttiende wel eens experimenteerde met een andere dame, maar daar is het bij gebleven. Yo voegde er wel snel aan toe: “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest.”

Onzin

De brunette zegt dat het onzin is dat ze intiem is met Jasmina. Maar de twee dames wonen in Los Angeles gewoon samen en brengen heel veel tijd samen door. De berichten die Yolanthe en Jasmina delen doen toch uitschijnen dat er iets bloeit. Het regent liefdesverklaringen over en weer. Dat is ook nu weer het geval. Ditmaal post de knappe Jasmina: “Would you believe I really pray to Allah to marry you?”

Huwelijk

Dit bericht kan niet anders begrepen worden dan een flinke hint op een huwelijk. Yolanthe werd al eens teleurgesteld in de liefde door Wesley. Heeft Yo nu opnieuw de liefde gevonden bij Jasmina? En komt er inderdaad een nieuw huwelijk? De toekomst zal het uitwijzen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending