Gierige Erica Meiland is woest op Martien
Connect with us

Celeberties

Gierige Erica Meiland is woest op Martien

Kort geleden overleed de 93-jarige moeder van Erica Meiland. In de Wat Góéééd-podcast stonden Martien en Erica daar dan ook uitgebreid bij stil. Gisteren lieten we al weten dat er in deze podcast een opmerkelijke uitspraak werd gedaan. Dat ging namelijk over dat Martien zou stoppen met Chateau Meiland als er een bepaald iets zou gebeuren.

Maar dat was niet het enige hoogtepunt uit de podcast. Erica werd namelijk ook woedend om Martien toen het over het rouwboeket ging wat hij voor de moeder van Erica had gekocht.

Erica stuurde Martien namelijk op pad om een rouwboeket te kopen voor maximaal 50 euro. Erica wilde er geen cent meer aan uit geven. Maar Martien wilde gewoon een mooi boeket hebben en kocht er één voor 150 euro. Dat viel niet goed bij Erica.

“Nou, dat vind ik een hoop geld, 50 euro. Daar kun je toch wel een leuk boeketje van maken?”

Martien.

“Nou, ik stond gewoon voor paal. Ik kom bij die vrouw daar in de winkel en zeg: ‘Zo en zo, m’n schoonmoeder.’”

De bloemiste:

“Oh, meid, joh, Jezus, gecondoleerd. Nou, jeetje, het is toch wat.”

Martien:

“Ja, meid, 93, God geeft en God neemt. Nou, ik moet een stuk voor op de kist.”

De bloemiste:

“Nou, dat is goed. Voor hoeveel geld?”

Martien:

“Nou, meid. 50 euro.”

De bloemiste:

“Martien, 50 euro! Dan heb je zó’n klein boeketje!”

Erica:

“Ja, maar luister. Vertel mij nou eens: als ik een boeket bloemen van 50 euro wil, dan heb ik een heel groot boeket. Een heel groot boeket. Waarom moet het dan als het voor iemand die dood is opeens heel veel geld kosten?”

Martien:

“Omdat het plat moet zijn, het moet in de oase worden gestoken.”

Erica:

“Ja, dat kost niks, oase.”

Martien:

“Dus ik zeg tegen die vrouw: ‘Nou, meid, zo’n klein stuk op zo’n hele grote kist, dat valt helemaal weg. En wij zijn de naaste familie, de eerste familie.’ Nou, ik zeg: ‘Hoeveel ben ik kwijt?’”

De bloemiste:

“De meeste mensen kopen een stuk tussen de 100 en 150 euro.”

Martien:

“Toen heb ik maar 150 euro gedaan. Ik zeg dat tegen jou en jij bent gewoon kwaad op mij.”

Erica:

“Ik hoor mijn moeder al zeggen: ‘Dat is prima hoor, 50 euro. Dat is mooi.’ Het is voldoende en ik denk echt dat je afgezet wordt. Bij trouwerijen en bij begrafenissen en dat soort dingen word je afgezet. Dat denk ik echt. Wat is er nou erg aan een stukje oase en dan die bloemetjes erin prikken? Er was geen lint of niks.”

Martien:

“Nee, maar luister: hoe vind je het uiteindelijk geworden?”

Erica:

“Nou, ik heb er niet eens goed naar gekeken, weet je dat? En het is daarna de oven ingegaan. We wilden het eigenlijk nog meenemen.”

Martien:

“Ja, het ging allemaal zo snel.”

Erica:

“Ja, je bent zo met andere dingen bezig.”

Martien:

“Ja, ik wilde het ook nog meenemen. Het was paarsig.”

Erica:

“Ja, het is toch eeuwig zonde?”

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sigrid Kaag: ”Nederlanders moeten maar accepteren dat ze armer worden”

Sigrid Kaag is gemaakt met Nederlanders die klagen over oplopende inflatie. Ze zei dat de overheid niet onbeperkt kan blijven compenseren. Sterker nog, volgens Kaag zullen degenen die al moeite hebben om in hun levensonderhoud te voorzien, het nog moeilijker hebben om in hun levensonderhoud te voorzien.

De minister van Financiën deed deze opvallende uitspraken in Brussel, waar ze op kosten van de belastingbetaler koffie dronk met alle andere Europese ministers van Financiën.

‘Nederlanders moeten het begrijpen’

“We moeten ons realiseren dat we over het algemeen wat armer worden”, zegt Kaag. “Gewild of kan altijd compenseren, kan het gewoon niet, heb geen financiële draagkracht.”

Volgens Kaag lijken de economische ontwikkelingen dankzij de oorlog in Oekraïne niet positief te zijn. Kaag vindt het jammer dat de energie- en voedselprijzen de pan uitrijzen en mensen steeds minder kunnen kopen.

Glas

De EC (Europese Commissie) komt deze week met groeiprognoses en inflatiecijfers voor de Europese Unie. De gemiddelde groei zal naar verwachting zwakker zijn, terwijl de inflatie hoger zal zijn dan eerder dit jaar werd verwacht. Kaag sluit de noodzaak van bezuinigingen niet uit, maar anticipeert er ook niet op. “We moeten zien wat ons hierna te wachten staat.”

Tegelijkertijd zijn investeringen in het vakbondsakkoord, met hervormingen en investeringen op Europees niveau, ook nodig voor de toekomst. Zo moet er veel geld worden uitgetrokken voor de bestrijding van klimaatverandering, de stikstofproblematiek, onderwijshervormingen en het verminderen van de afhankelijkheid van Rusland van energie.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending