Gierige man wil met al zijn geld begraven worden - als het zo ver is, verzint zijn vrouw iets geniaals
Connect with us

Lifestyle

Gierige man wil met al zijn geld begraven worden – als het zo ver is, verzint zijn vrouw iets geniaals

Zijn hele leven had de man op leeftijd hard gewerkt. Hij wist niet van ophouden, doordat de man gek was op geld. De gierigaard spaarde en spaarde maar, zonder ook maar een cent te veel uit te geven. De bejaarde man hield meer van geld dan van wat dan ook.


Totdat de man op een dag ziek werd. Het bleek foute boel te zijn. De artsen gaven de man niet lang meer te leven. Hij ging snel achteruit. Hij besloot zijn vrouw toe te spreken: “Als ik sterf wil ik dat je al mijn geld naast mij in mijn doodskist legt, zodat ik al mijn geld naar het hiernamaals kan nemen.” “Ik beloof het,” aldus zijn vrouw. Het zou wel betekenen dat de vrouw op haar oude dag een arm leven als weduwe zou hebben.

Korte tijd later stierf de man aan zijn ziekte. Tijdens de begrafenis lag de man languit in zijn kist. Vlak voor de kist werd gesloten door de begrafenisondernemer, plaatste de vrouw een schoenendoos naast haar man.
Haar vriendin vroeg de weduwe vervolgens wat er in de doos zat.
Die antwoordde: ‘Hij wilde begraven worden met al zijn geld, dus heb ik dat in de schoenendoos bij hem gelegd.”
-“Ben je gek?! Heb je die gierigaard begraven met al zijn fortuin?”
“Ja, ik had het hem beloofd. Ik ben een goede Christen, en kan niet liegen. Ik heb hem beloofd dat ik zijn geld bij hem in de kist zou stoppen.”
-“Maar hij was super rijk, hoe is het gelukt om al dat geld in die schoenendoos te krijgen?”
“Dat was inderdaad een probleem,” aldus de weduwe. “Dus ik heb al het geld verzameld, heb het op mijn bankaccount gezet en heb hem een cheque uitgeschreven…”
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending