Ging niet goed met Roxeanne Hazes: ‘Gezondheidsproblemen’
Connect with us

Celeberties

Ging niet goed met Roxeanne Hazes: ‘Gezondheidsproblemen’

Roxeanne Hazes blikt in een interview terug naar de periode toen ze nog veel mentale problemen had.

Ze laat onder meer weten dat ze last had van heftige paniek en angstaanvallen waardoor ze in alles werd belemmerd. Ze kon daardoor niet meer leven en ervan genieten. Ze is bang dat ze ooit een terugval krijgt en wil het eigenlijk nooit meer meemaken, omdat het zo een nare periode was.

Roxeanne zegt hier het volgende over:

‘Ooit leefde ik een jaar lang met angst- en paniekaanvallen Dat belemmerde me in alles wat ik wilde doen: autorijden, reizen, zelfs gewoon naar de supermarkt gaan. Ik wil nooit meer zo leven en ik weet wanneer het die kant op dreigt te gaan. Dan begint mijn lichaam te protesteren en zegt het: blijf thuis. Op zo’n moment wil ik niet naar buiten, niemand zien en het laatste wat ik wil, is optreden.’

Opvallend is dat Roxeanne niks zegt over welke rol haar moeder Rachel had op haar mentale toestand. Ze heeft op dit moment nog steeds geen contact met haar moeder en de twee lijken dit ook niet snel bij te willen leggen.

Ook had Roxeanne maar heel weinig contact met haar broertje Andre toen hij nog een relatie met Sarah van Soelen had. Roxeanne mocht Sarah niet en had een goede band met Monique tegen het zere been van Andre aan.

Dat is nu helemaal anders, want de goede band die Roxeanne heeft onderhouden met Monique toen Andre haar in de steek liet werpt nu zijn vruchten af nu Andre en Monique weer zo goed als samen zijn.

Celeberties

Zien: Bridget Maasland haalt nog één keer hard uit naar André Hazes!

Bridget Maasland lijkt haar vluchtige drie maanden durende relatie met André Hazes maar niet los te kunnen laten. In 2020 verschenen de twee een aantal maanden dagelijks in de nieuwsmedia. Totdat de zangeres besloot terug te gaan naar Monique.

Hetzelfde verhaal

Veel van hetzelfde lijkt nu te gebeuren met Sarah van Soelen, alleen dan zien we echt de lange versie. La Libelle bevat veel over de relatie met André. In sommige delen lijkt het zelfs niets met andere te maken te hebben. Ze gelooft dat deze drie maanden durende relatie haar ‘complete midlifecrisis’ is. Ze vervolgde haar verklaring: “Bang om alleen over te blijven. Als iemand je alle aandacht geeft, denk je: o, ik ben toch wat waard. En er dan vol instinken. Achteraf denk ik: wat? Dat was zo raar, wat was er met me aan de hand?“

Bridget noemt hem in het artikel niet bij zijn naam. Ze noemt hem ‘de zanger’. De naam André komt niet voor in het artikel. ‘Zanger’ wel. Ze heeft al een keer vaker over de relatie gepraat. Toen zei ze het volgende:

“Er zijn toen echt grenzen overschreden. Omdat ik ouder was en ik zou hem bij z’n vrouw hebben weggehaald. Wat allemaal niet het geval was. Maar intern en ikzelf heb heel wat psychologen en therapieën moeten volgen om hiermee om te kunnen gaan.”

Hierover is meer te zien in onderstaande video:

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Jan Smit betrapt met Maan de Steenwinkel door zijn vrouw Lisa!”

Het gaat niet zo lekker met Jan Smit. De afgelopen tijd is hij regelmatig in het nieuws geweest vanwege de ruzie die hij met zijn zus zou hebben. Jan Smit heeft inmiddels zelf al geregeerd in De Telegraaf, maar er blijken nu toch een hoop meer aan de hand te zijn.

Jan Smit ruzie met zus vanwege Maan

Volgens Jan Smit zou er door RTL Boulevard een hoop geknipt en geplakt zijn waardoor de ruzie met zijn zus erger leek dan dat het was. Jan vertelt aan de Telegraaf: “Ze knippen eruit wat hen het beste uitkomt… Mensen willen graag iets groter maken dan het is, maar toen dit project kwam heb ik gekozen voor andere mensen, omdat eigenlijk elk karakter tot leven kwam.”

Over het gerucht dat hij overhoop ligt met zijn zus zegt Jan: “Absoluut niet. Nee hoor, maar wij werken niet meer samen. That’s it. We kunnen er nog twee uur over blijven lullen, maar meer wordt het niet. Mensen willen heel graag dat je altijd maar je mening ergens over geeft of reageert. Ik weet hoe het zit, Monique weet hoe het zit en that’s it. Het is allemaal niet zo spannend.” Maar nu lijkt er toch meer aan de hand te zijn, en het zou te maken hebben met Maan de Steenwinkel

Jan Smit betrapt met Maan de Steenwinkel?

Een van de juice-kanalen in Nederland komt nu namelijk met een heel spraakmakend gerucht. En net zoals in de situatie met Marco Borsato zou in het geval van Jan Smit ook deze keer Maan de Steenwinkel betrokken zijn. Tja, de lieve Maan heeft blijkbaar niet stilgezeten de afgelopen jaar.

Het Instagram-kanaal Reality.FBI komt met juicy nieuws over de ruzie van Jan en zijn vrouw Lisa én zijn zus. Aanstichter zou niemand minder dan Maan de Steenwinkel zijn, waarmee Jan destijds gerommeld zou hebben. Zijn zussen zouden ten tijde van de affaire toen de kant van zijn vrouw Lisa hebben gekozen, waardoor de ruzie in de familie Smit zou zijn ontstaan.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato komt met verklaring over betasten jonge meisje ‘op alle plekken die vrouwelijk en privé zijn

Marco Borsato komt met een verklaring over de verhalen de over hem de ronde doen. Zo beweert de moeder van een jonge meisje dat haar dochter ongepast, ‘op alle plekken die vrouwelijk en privé zijn, zou zijn betast door Marco Borsato op een barbecue die hij gaf voor The Voice Kids-deelnemers. De moeder zegt dat haar dochter en nog twee andere meisjes, op het moment dat het zou zijn gebeurd, tussen de 13 en 15 jaar oud, dat ‘de meisjes’ zelf bepalen ‘wat er gebeurt en in welke volgorde er iets naar buiten komt’. Ook zijn er verhalen dat Borsato, die na een scheiding terugkeerde in de armen van Leontine, haar opnieuw niet trouw zou zijn. Het management van de zanger laat aan Boulevard weten “Op dit moment geeft Marco Borsato geen reactie. Op enig moment dat hem uitkomt, zal hij met een verklaring komen.”

De vrouw ‘wier dochter door Marco zou zijn betast’ doet haar verhaal deze week in Story. het tijdschrift: “Dit is een onderwerp waar ik mijn vingers liever niet aan brand”, zegt ze. “Geen commentaar. Ik kan hier echt niets mee nu. Ik hoop dat je dat snapt. Ik realiseer me erg goed wat mijn reactie doet. Ik ontken het namelijk niet. Maar ik bevestig het ook niet.”

Maar de moeder zegt wel dat het aan haar dochter, en de andere meisjes is, om te beslissen of ze (juridische) stappen willen ondernemen tegen de zanger. Ze laat weten dat ‘de meisjes’ zelf bepalen ‘wat er gebeurt en in welke volgorde er iets naar buiten komt’. Ui de woorden van de moeder lijkt op te maken dat de meisjes die door Borsato zouden zijn betast contact met elkaar hebben en een lijn willen trekken als het gaat om actie te ondernemen.

Daarmee lijkt de moeder ook het verhaal van Yvonne Coldeweijer te bevestigen, die op haar You Tube-kanaal Life of Yvonne in een video vertelde dat zij contact heeft een van de ‘slachtoffers’. Coldeweijer zegt in haar video het echte nieuws over Borsato pas naar buiten te brengen als zij toestemming krijgt. “Het slachtoffer mag van mij aangeven hoe zij wil dat het een en ander loopt.”

Marco Borsato en zijn management willen volgens de Story niet ingaan op de geruchten. Ook de makers van RoddelPraat, Jan Roos en Dennis Schouten, zeggen dat Marco Borsato commentaar weigert op de nieuwe beschuldiging dat hij ongepast aan twee jonge The Voice Kids-meisjes zou hebben gezeten hebben en dat op een geluidsopname gemaakt door de moeder van een van die meisjes bekend zou hebben.

Jan Roos en Dennis Schouten in de video die zij publiceerden over Borsato en de meisjes: “We willen vooraf één kanttekening maken: alles wat we zeggen hebben we van meerdere bronnen gehoord. Het gaat om bekende en onbekende mensen.” “Het gebeurde tijdens de bekende barbecues van Marco Borsato voor zijn Voice Kids-team”, beweren Roos en Schouten. “Daar heeft hij ten minste twee meisjes overal betast, op alle plekken die vrouwelijk en privé zijn. Een van die meisjes schreef het op in haar dagboek.”

“De moeder confronteerde Borsato met de beweringen van haar dochter in het dagboek en de zanger bekende. Wat hij niet wist dat de moeder het gesprek opnam. De moeder zou geen aangifte willen doen om haar dochter te beschermen. Ze ging met de geluidsopname wel naar John van den Heuvel die er niets mee wilde doen.” Jan Roos: “Hij wilde er niets mee doen en dat klinkt ook wel weer logisch, want The Voice is van RTL en John is vaak te zien bij RTL Boulevard.”

Misdaadjournalist John van den Heuvel reageert op die aantijging in weekblad Story: “Ik heb de uitzending van RoddelPraat gezien. Ik ga daar helemaal niets over zeggen, behalve dat ik nooit reageer op RoddelPraat. Zeker niet als het onzin is, als het gaat om mijn rol in dit verhaal.” Opmerkelijk is dat de misdaadman niet ontkent iets te weten over de geruchten die er over Marco rondgaan. “De feiten zullen nog wel een keer aan het licht komen, denk ik. Eerder dan jullie denken. Maar verder ga ik daar niets over zeggen”, zegt hij in het weekblad.

Schouten en Roos brachten afgelopen september het gerucht dat er ‘walgelijke dingen‘ zouden zijn gebeurd achter de schermen van een bekende talentenjacht. Die geruchten over Marco en jonge meisjes waren volgens Jan Roos ‘algemeen bekend’ in de vaderlandse showbizz. “Ik ben erbij geweest dat een érg bekende Nederlander, een echt serieuze bekende Nederlander die echt vaak op televisie komt, dit verhaal aan ons heeft verteld en ook zei: ‘Het is zó belachelijk. Iedereen weet het, iedereen praat erover, maar niemand doet er iets aan, want iedereen is bang wat de gevolgen zijn.’ Nou, wij zijn niet zo bang.”

Yvonne Coldeweijer, ook bekend als Alberta Verlinde, die vorige week Borsato ook nog eens beschuldigde van het nog altijd veelvuldig bedriegen van Leontine werkt aan een verhaal waarin ze Marco in verband brengt met jonge meisjes ‘strafbare feiten‘. “De echte versie komt nog wel. Voor nu blijf ik liever even strategisch dan roekeloos, sorry!”, zegt ze nu.

Er gaan al langere tijd verhalen over zowel Marco als The Voice. Zo heeft Farja Farvardin in zijn You tube-programma De Roddelloog gisteren dat de Voice-coach Borsato een derde slachtoffertje zou hebben gemaakt en dat drie meisjes inmiddels aangifte willen doen tegen de zanger. Volgens Farja Farvardin van het You tube-programma De Roddelloog zit er een rechtszaak aan te komen. “Nu heb ik vorige week met een hele goede bron gebeld en die heeft mij dus verteld dat er op dit moment drie meiden zijn die een aanklacht tegen hem gaan indienen. Er komt dus binnenkort een rechtszaak tegen Marco over dit hele gebeuren.”

Volgens Farja zou Marco Nederland willen verlaten. “Hij ziet het al aankomen, want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Italië een stukje grond heeft gekocht. Stel je voor dat het gaat ontploffen, dan gaat hij dus emigreren naar Italië of onderduiken. Dat is dus wel zijn plan al, om te emigreren als het daadwerkelijk gaat exploderen.”

Twee weken geleden trok Borsato zich terug uit een Warchild-kerstcampagne. Borsato was al 22 jaar ambassadeur van Warchild. Jan Roos zegt in RoddelPraat dat Warchild de relatie verbroken heeft vanwege de verhalen rond hun ambassadeur.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending