Glennis Grace blijkt een nóg grotere “nachtmerrie” dan je al dacht!
Connect with us

Meest bekeken

Glennis Grace blijkt een nóg grotere “nachtmerrie” dan je al dacht!

Glennis Grace is niet op haar mond gevallen, dat weten we allemaal wel. Het is ook een van de voornaamste kwaliteiten van Amsterdamse artiesten, een beetje grofgebekt zijn. Sinds het geweldsincident in de Jumbo in Amsterdam gaan er echter nog veel luguberdere verhalen over de zangeres rond. Bij dit geweldsincident zou de zangeres een knokploeg hebben opgetrommeld, dat doe je natuurlijk niet zomaar stellen critici.

Uiteraard zijn verschillende roddelbladen de straat op gegaan om te praten met insiders. Een ooggetuige in de Story: “Glennis presenteert zich als een echte Jordanese, maar in de buurt is iedereen helemaal klaar met haar. Met dit soort crimineel gedrag willen we niets te maken hebben. Ik heb gehoord en gezien hoe Glennis haar knokploeg aan het opjutten was. Het winkelpersoneel heeft mij verteld dat Glennis de eerste was die de medewerker die het zwaarst is getroffen een klap gaf.” Maar er is meer…

Bang voor Glennis Grace!

De ooggetuige meldt dat het afgeraden wordt om als getuige op te draven: “In de buurt wordt het me afgeraden omdat ze dan bij mij de ruiten kunnen komen ingooien.” Ook de zoon van Glennis blijkt geen schatje. Buurtbewoners aan weekblad Privé: “Buurtbewoners stellen dat Glennis’ zoon zich geregeld in het gezelschap begeeft van een groepje dat zich ophoudt in het speeltuintje bij de Karthuizerstraat. Dat is niet ver verwijderd van het bewuste Jumbo-filiaal. Afgelopen jaar zijn er veel incidenten rond deze groep geweest. Er is zelfs een buurvrouw verhuisd omdat ze is geterroriseerd. Het zijn allemaal snotneuzen tussen de veertien en zestien jaar. Ze zijn nergens bang voor.” Ook de desbetreffende buurvrouw die verhuisd is is gesproken. Die vertelt: “Ik voelde mij er niet veilig. Ondanks het feit dat ik vaak de politie heb ingelicht, gebeurde er niets… Ja, nu!” Hieronder meer over de angst in de buurt:

Celeberties

Beveiliger Lil Kleine haalt keihard uit naar Jamie Vaes: ‘Ze is een geldwolf en wilt hem financieel kapotmaken’

Gisteren lieten we nog weten dat Lil Kleine zijn vriendin Jamie Vaes en zijn kind op straat zet. Lil Kleine wil namelijk het huis waar ze in zitten verkopen. De advocaat van Lil kleine geeft Jamie dan ook tot vrijdag de tijd om het huis te verlaten. Jamie die zelf geen eigen huis en inkomen heeft zal dus letterlijk op straat komen te staan.

Maar een beveiliger van Lil Kleine laat weten dat het verhaal anders in elkaar steekt. Hij laat namelijk weten dat Jamie een geldwolf is en dat ze altijd al een plan klaar had om Lil Kleine financieel helemaal uit te kleden.

De beveiliger zegt er het volgende over:

,,Sommige mensen spelen slachtoffer bij misdaden die ze zelf hebben begaan. De waarheid is bekend, Jaimievieswijf.”

,,Uiteindelijk is het wel zijn eigen fout. Je moet nooit een vrouw slaan, klaar. Zij heeft haar plan al lang bedacht en hij is erin getrapt, helaas.”

,,Hij is door zoveel mensen gewaarschuwd, maar hij was verliefd en zij nooit op hem maar enkel op zijn geld.”

Jamie Vaes heeft inmiddels ook gereageerd op de uitspraken van de beveiliger. Zei zegt er het volgende over:

,,Wat intens treurig dat dit soort leugens worden verspreid door ‘vrienden’ van Jorik om hem in een beter daglicht te zetten. Deze zogenaamde ‘beveiliger’ weet heel goed hoe onze relatie in elkaar zit. Jammer dat dit soort on-ontwikkelde types een kans krijgen. Als vrouw word je bijna geïntimideerd. Maar dat laat ik niet meer toe.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

En daar is de lente: dit weekend heerlijk terrasjesweer

De volgende dagen krijgen we heerlijk lenteweer in Nederland. Weeronline zegt dat het lekker warm wordt.

Deze ochtend was het in het westen en zuidwesten nog bewolkt, maar later op de dag breekt overal de zon door. Vrijdag krijgen we dan een zonovergoten dag. Weeronline meldt dat de zon tot elf uur lang kan schijnen, maar op de meeste plaatsen zullen we minstens de negen uur zon halen. Ideaal terrasjesweer dus.

Het blijft wellicht tot begin volgende week droog. Vooral zaterdag kondigt zich als een hele zonnige dag aan. Zondag is het wat meer bewolkt, maar krijgen we toch nog zes uur zon.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Gordon wist van seksueel grensoverschrijdende gedrag Marco Borsato: ‘Al een paar jaar’

Gordon heeft zich uitgelaten over de aangifte tegen Marco Borsato. Hoewel heel Nederland in rep en roer was na het nieuws over het seksueel grensoverschrijdende gedrag van de zanger, was het voor Gordon een minder grote verrassing. ,,Ik wist het al een paar jaar.”

In de podcast ‘Geroezemoes’ vertelt Gordon al een tijdje bekend te zijn met het seksueel grensoverschrijdende gedrag van Marco Borsato. Jarenlang hoort hij al hardnekkige geruchten waarvan hij niet kon geloven dat ze waar zouden zijn. ,,Ik wist het al een paar jaar en ik geloofde het in eerste instantie niet. Ik dacht: dat waait wel over.”

‘Schrok dat het naar buiten kwam’

Gordon was dan ook in shock toen het nieuws naar buiten kwam. ,,Ik schrok eigenlijk van het feit dat het naar buiten kwam. Ik dacht meteen: is het dan toch waar? Het blijkt dus wel waar te zijn, dus dat is een hard gelag.”

Gordon kent Marco al jaren en zegt het nooit van hem te hebben verwacht. ,,Zoals ik Marco ken, denk ik dat ik met vele mensen kan zeggen dat ik heel veel dingen van hem had verwacht, maar dit niet. Heel pijnlijk om te horen.”

‘Dat meisje verzint het niet’

In december vorig jaar werd bekend dat een 22-jarige vrouw aangifte heeft gedaan tegen Marco wegens ‘onzedelijke betastingen’. Volgens de vrouw, die destijds minderjarig was, heeft de zanger haar jarenlang misbruikt.

Hoewel het onderzoek nog loopt, gelooft Gordon erin dat de vrouw de waarheid spreekt. ,,Ik ga ervan uit dat dat meisje het niet allemaal verzint”, zegt hij. Hij heeft dan ook geen goed woord meer over de zanger te zeggen. ,,Om zoiets te doen is wel het laagste station wat je kunt bereiken.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending