Glennis Grace is woedend, mensen zeggen geen goedemorgen meer tegen haar
Connect with us

Celeberties

Glennis Grace is woedend, mensen zeggen geen goedemorgen meer tegen haar

Eerder liet de familie van Glennis weten dat ze klaar waren met de lastige Glennis Grace. We begrijpen dat Glennis chagrijnig is. Ladies of Soul concert afgelast. Ook al zijn andere concerten zijn steeds vaker afgelast en ook Glennis zal eind oktober voor de rechter moeten verschijnen.Ze gaat dan haar rol oppakken in Jumbo Riot, waarin de supermarktmedewerker nog niet is vrijgelaten. misbruikt door haar en een burgerwacht. Op dat moment zul je Glennis een redelijk persoon vinden en je een beetje gedragen en je goede kant laten zien. Maar niets is minder waar, want een paar dagen geleden heeft Glennis zich ook schuldig gemaakt aan wangedrag in een Intratuin-winkel in Amsterdam.

Maar Glennis leek geen twee keer na te denken toen ze een video deelde waarin ze zei dat er geen beleefdheid meer was tussen mensen. Je hebt goed gelezen. Glennis was onder meer boos dat niemand hem meer gedag zei. Alleen is deze les in nederigheid niet zo goed, want er zijn veel reacties die erop wijzen dat Glennis niet zo goed is als ze beweert. Dat wisten we natuurlijk al, maar de reacties logen niet.

‘Hoe durft ze erover te praten? Deze vrouw is het uitschot van het uitschot. Hetzelfde geldt voor de Louis Vuitton-winkel. Ze klaagde hardop, bijna luid, waarom ze niet meteen werd geholpen. Ze moet gedacht hebben dat de hele winkel geboeid zou zijn toen Glenda, ‘de laatste beroemdheid’, binnenkwam.

“Dit is echt slordig. Ik werkte vroeger bij Azzurro Kids op pc en een paar jaar later werkte ik ook voor Karen Millen op pc Hooft. En deze heeft echt attitude. Ze is onbeleefd; gooit.” Kom naar de kleding, zoals: die wil ik! Niet eens een nette begroeting, of “Heb je er een van deze maat?”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zanger René Froger onthult heftig nieuws over zijn gezondheid

René Froger kan terugkijken op zeer geslaagde Toppers-concerten. Toch is het voor de oppertopper niet makkelijk geweest om op te treden, omdat hij last had van ‘helse pijnen’ op het podium.

Schijn bedriegt
In de nieuwste uitgave van Story vertelt de zanger dat ‘vrolijk doen’ hem heel veel moeite kost. ”Schijn bedriegt. Ik heb nog nooit met zoveel pijn opgetreden”, aldus René Froger die last heeft van een nekhernia. Naar eigen zeggen heeft hij dit tot en met de Toppers-concerten bewust stilgehouden.

”Maar het was heftig, ik stond er met helse pijnen.” Een tijdje terug begon het en na wat onderzoeken blijk ik een nekhernia te hebben.”

De zanger moet nu veel rusten en daar zal hij zich aan gaan houden. “Dan zie ik wel hoe het loopt. Ik ben blij dat we met de Toppers weer zo’n spektakel hebben kunnen neerzetten. Maar ook trots. Natasja heeft zitten tellen en dit was mijn 57e stadionconcert.”

Haddaway
En dan moest Rene ook nog eens handelend optreden tegen het wangedrag van Haddaway. Naar eigen zeggen heeft Rene de zanger er zelf uitgetrapt, nadat de What Is Love-artiest helemaal tekeer ging tegen medewerkers van Froger. ”Ik pik dat natuurlijk niet.”

 

Bron: Showblad

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zoon Peter Gillis betrapt met de schoonmaakster. ‘Waren net lekker bezig’

Er is altijd genoeg te doen rondom de familie Gillis. Er is geëtter op de vakantieparken, Nicol kust met een vreemde man of er wordt gebeten. Mark, de zoon van Peter, lijkt daarbij ook niet helemaal vrij van de nodige ‘drama’. Het blijkt dat Peter hem nogal in een comprimerende houding heeft betrapt, met de schoonmaakster!

 

Net zoals Gillis zelf, woont Mark op een van de vakantieparken, alleen dan Prinsenmeer. Als er iets aan de hand is op de camping, dan is Mark er dus om iedereen uit de brand te helpen. Dit kan handig zijn! Kennelijk dus ook als een van de schoonmaaksters ‘jeuk’ heeft en hulp nodig heeft bij het krabben.

Net bezig

Volgens de website Roddelpraat was het Peter die zijn zoon met een schoonmaakster betrapte. “We waren net hevig bezig, toen jij ineens kwam binnenlopen”, zou Mark tegen Peter hebben gezegd.

Problemen

De roddel is niet iets wat uit de lucht komt vallen. De familie Gillis schijnt er aan alle kanten een nogal zwakke moraal op na te houden. Het meest recente is toch wel de beelden van Nicol op de parkeerplaats met een vermeende Duitse minaar of het feit dat Gillis illegale immigranten op zijn parken laat verblijven. Daarnaast blijven er geruchten gaan dat de twee uit elkaar zijn. Wat zal er precies van kloppen?

 

Bron: DitjesenDatjes

Doorgaan met lezen

Celeberties

Groot drama voor Jeroen van der Boom: ‘Op straat gezet’

Jeroen van der Boom was jarenlang te zien in SBS-programma’s, maar daar komt binnenkort verandering in. Talpa heeft zijn contract niet verlengd. Waarom? ,,Hij wilde meer geld”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

‘Meer geld’
Jeroen van der Boom is sinds 2011 aan SBS verbonden, maar aan die samenwerking komt een eind. ,,Zijn contract bij SBS is niet verlengd”, schrijft Yvonne Coldeweijer. ,,Blijkbaar wilde hij verlengen voor meer geld, maar dat had zijn bestie John er niet voor over. Van je vrienden moet je het maar hebben.”

Onzeker
De afgelopen jaren maakte de zanger vooral muziekprogramma’s als ‘Hoge bomen’ en ‘De liedjes van’. Of die programma’s terugkeren op televisie is nog niet bekend. Ook is het verdere verloop van de carrière van Jeroen onzeker. ,,Hoe de carrière van Jeroen verder ingevuld zal worden is nog onbekend”, concludeert Coldeweijer.

Niet de enige
Jeroen is overigens niet de enige: ook het Talpa-contract van Patty Brard is niet verlengd. Zij tekende in februari 2019 een lucratief, vierjarig contract bij Talpa. Brard laat aan RTL Boulevard weten dat ze niet van plan is helemaal te stoppen met televisie maken. Momenteel voert ze gesprekken met Talpa om als freelancer actief te blijven.

Doorgaan met lezen

Trending