Glennis Grace krijgt bitter nieuws te verwerken: “Einde verhaal!”
Connect with us

Celeberties

Glennis Grace krijgt bitter nieuws te verwerken: “Einde verhaal!”

Glennis Grace heeft heel Nederland over zich heen gekregen toen duidelijk werd waarvoor de zangeres een paar weken geleden is opgepakt. Na een paar nachtjes cel is de zangeres weer vrijgelaten, echter is het onderzoek nog in volle gang. De zangeres zou samen met een groepjes andere mensen flinke ruzie hebben gemaakt in een Jumbo in Amsterdam. Hierbij zouden medewerkers van de supermarkt zijn mishandelt.

Op social media gaan de meest wilde verhalen rond over wat zich heeft afgespeeld in de Jumbo. Glennis reageerde eerder al op alle beschuldigingen: “Ik zie het onderzoek, dat nog steeds niet is afgerond, met vertrouwen tegemoet, omdat ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd. Hoewel ik hier graag meer over wil zeggen houd ik in het belang van het onderzoek op dit moment mijn mond. Zodra dat kan geef ik een reactie.” Echter heeft de gebeurtenis grote gevolgen. Nu al!

Glennis Grace in financieel zwaar weer!

Het is bekend dat de zangeres in het verleden al flinke financiële problemen heeft gehad. Zo liet Story nog weten dat haar ex-manager financieel een flinke domper van 100.000 euro kreeg. Deze zou hij voorgeschoten hebben aan Glennis maar nooit teruggekregen hebben. Website ‘BekendeBuren’ heeft uitgezocht dat het vermogen op G Note B.V. gigantisch is afgenomen. Waar in 2019 nog 577.000 euro in de zaak stond was dat in 2020 ingestort naar een bedrag van krap 113.000. Ook haar andere bedrijf vangt deze klapt niet op, Glennis Grace Holding B.V. zag het eigen vermogen namelijk maar met 35.000 euro stijgen. Gezien de ontwikkelingen bij The Voice zal er ook niet snel verandering in gaan komen. Haar rol als coach bij dit programma zou namelijk haar grootste inkomstenbron geweest zijn. Hieronder meer:

Celeberties

Zien: Monique Westenberg volledig terneergeslagen: “Woest op André Hazes!”

Monique Westenberg heeft de gemoederen rondom het liefdesleven van André Hazes flink bezig gehouden nadat het uit ging met zijn laatste vriendin. Dré zou Anne Rose op vakantie de deur hebben gewezen waarna het er op heeft geleken dat hij weer terug zou gaan naar Monique. We zijn nu al een paar maanden verder en kunnen stellen dat dit niet het geval is.

Yvonne Coldeweijer plaatste onlangs het volgende bericht: “André sliep elke dag bij Moon en er werd zelfs gesproken over een tweede kind. Wat denk je? We zijn natuurlijk weer twee weken verder. En Hazesweken lopen altijd wat vlotter dan onze weken. André is inmiddels weer compleet afgehaakt.” Dat hij zou afhaken werd door meerdere mensen voorspelt, dat was geen verrassing. Dit echter wel: “Monique had corona en had wat hulp nodig met het ophalen van mini Dré uit school.” En daar zitten de problemen.

Monique Westenberg is woest!

Coldeweijer vervolgt: “André heeft hem met moeite een paar keer opgehaald, maar het ging allemaal niet van harte. Kwam vaak te laat of kwam niet opdagen.” Verschillende roddelmedia stellen dat dit voor flinke woordenwisselingen en een woeste Monique heeft gezorgd. Iets wat we ons kunnen voorstellen mocht Coldeweijer het bij het rechte eind hebben. Het is ook weer een tijdje geleden dat we de zanger in het verhaal van Monique gezien hebben. Dat er fikse ruzie is geweest, of nog steeds aan de gang is, is wel te stellen. Inmiddels is de zanger veel in het uitgaansleven gespot en is hij momenteel zelfs alleen naar Las Vegas gegaan. De zanger lijkt meer tijd voor zichzelf nodig te hebben. Echter maken fans zich behoorlijke zorgen door de opgedoken foto’s uit een casino in Las Vegas. Alle foto’s hieronder te zien:

View this post on Instagram

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Humberto Tan pakt Albert Verlinde keihard aan na ruzie: “Géén genade!”

Humberto Tan werd anderhalve maand geleden opgeschrokken door beschuldigingen van Albert Verlinde op televisie. Het ging destijds nog volop over de The Voice-schandalen waar Tan mee in verband werd gebracht door Verlinde: “Het was ook wel bekend op dat moment dat Humberto de neiging had om vrouwen die leuk waren, om daar contact mee te zoeken na de uitzending. Blijkbaar was er in die tijd een cultuur dat dit soort dingen bij The Voice en ook bij Humberto.”

Humberto reageerde hier fel op: “Albert beschuldigt mij van ongepaste appjes naar ‘iedere vrouw die ik leuk zou vinden” in de periode bij Rtl Latenight. Wat een kolder! Pure smaad.” Tan heeft Verlinde na afloop nog de kans gegeven om zichzelf te corrigeren. Verlinde heeft echter nooit de telefoon opgenomen om Tan te woord te staan. Wat volgde was een aangifte tegen Verlinde. Maar we zijn alweer eventjes verder natuurlijk.

Humberto Tan pakt Albert Verlinde keihard aan!

Of Tan bijgedraaid is? Zeker niet. De advocaat van Tan, Robert Geerlings: “Wij zien geen reden om de heer Tan te adviseren om de aangifte wegens laster/smaad in te trekken naar aanleiding van de meest recente uitlatingen van de heer Verlinde.” Tan gaf dit weekend een Skype-interview aan RTL Boulevard en kreeg de vraag of de situatie al was verandert: “Nope. Status quo. Als er nieuws is, dan meld ik me vanzelf.” Het lijkt er dus op dat Tan niet van plan is om zijn aangifte in te trekken tegen Verlinde. Bridget Maasland heeft tijdens de uitzending van RTL Boulevard gelijk gereageerd op Tan: “Ik vind dat heel erg goed, want het is natuurlijk ook een beetje mosterd na de maaltijd. Waarom zou je het nu in één keer intrekken?”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen: Babynieuws voor Sarah van Soelen!

Sarah van Soelen de ex van Andre Hazes heeft het hoofdstuk Andre inmiddels helemaal afgesloten. Ze gunt Andre het beste en waarschuwt hem dat hij moet oppassen dat mensen geen misbruik van hem maken. Ze heeft verder geen contact meer met Andre en ook niet meer met haar beste vriendin Anne Rose die er vandoor ging met Andre.

Het schijnt dat Sarah het zelfs alweer leuk heeft met een andere vent. Ze schijnt een relatie te hebben met ene Toon uit Den Haag. Ze kreeg van hem nog een hele mooie bos bloemen op Valentijnsdag.

En er is meer leuk nieuws. Want Sarah liet op haar Instagram account weten dat ze tante is geworden.

Sarah zegt het volgende

“Ik heb er een neefje bij. Is die zoet! Novan James. Tantie loves you.”

Hieronder een foto van Sarah haar neefje.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending