Glennis Grace ontvlucht Nederland en emigreert naar exotische bestemming
Connect with us

Celeberties

Glennis Grace ontvlucht Nederland en emigreert naar exotische bestemming

Glennis Grace kreeg heel wat kritiek nadat ze een supermarkt in Amsterdam kort en klein schopte. Vorige week kwam ze met flauwe excuses, maar weinigen waren onder de indruk. Nu besloot de zangeres om Nederland achter zich te laten.

Glennis Grace vindt dat ze na alle heibel wel aan vakantie toe is. Ze pakte haar koffers om de batterijen op te laten in Curaçao.

In februari moest Glennis brommen nadat ze amok maakte in de Jumbo in Amsterdam. Ze ging verhaal halen na een ruzie tussen het personeel en haar rotverwende vijftienjarige zoon. De zangeres schakelde een knokploeg in om de winkel te slopen.

Pas op 1 april bood Glennis iets aan wat op excuses moest lijken. “Wat ik hiervan geleerd heb, is niet te handelen vanuit emotie. Dat is wat ik mijn zoon ook wil meebrengen. Ook met hem heb ik de nodige gesprekken. En natuurlijk moet ik ook rekening houden, zoals iedere moeder, dat ik te maken heb met een puber van vijftien. Dit is ook de reden dat ik nog niets van me had laten horen, omdat ik nu weet hoe ik kan reageren en dat dat vaak te impulsief is.”

Juice Channel merkt over haar vlucht naar het buitenland fijntjes op: “En Glenda is hier niet om aan zichzelf te werken, nee gewoon om even vakantie te vieren samen met haar liefje Dion.”

Celeberties

Beelden: ‘Boobies’ van Eva Jinek weer vól in de picture tijdens talkshow!

Eva Jinek heeft in het verleden nogal wat aandacht getrokken door te spelen met verschillende knoopjes. Zo’n 14 jaar geleden verscheen de presentatrice nog als broekie bij het NOS Journaal waarin ze druk bezig was met haar voorkomen. In 2009 was er namelijk een gebruiker van Fok! Forum die een lek ontdekte bij de Publieke Omroep. Via publiekelijk toegankelijke mappen was verschillende content te downloaden. Daar zat ook behoorlijk wat ‘behind the scenes’ materiaal van het NOS Journaal tussen. Dit was dan ook nog in de tijd dat Eva als nieuwslezer bij de NOS werkte.

Een video van bijna 8 minuten verscheen, onder andere op YouTube, en die was hilarisch. De presentatrice is druk bezig met de knoopjes van haar truitje en doet haar moeder na die dit teveel van het goede zou vinden. Tot op de dag van vandaag wordt de presentatrice hier nog aan herinnerd, zo ook gisteren.

Eva Jinek wordt weer terug de tijd in getrokken door Michel Perridon!
Gisteravond zat de schatrijke Michel Perridon aan tafel bij Jinek. Schrijver Splinter Chabot heeft het op een gegeven moment over het feit dat een vrouw ook mooi kan zijn met wat minder grote vormen. Meneer Perridon is het daar niet mee eens en zegt stellig: “Nee!” Chabot reageert hier hard op: “Dan leven wij in een andere tijd in een andere visie.” Vervolgens begint Perridon met een van de meest ongemakkelijke momenten van de avond: “Ik ken een vrouw die ooit zei, ik heb een extra knoopje open gedaan…” Kort daarop vervolgt Perridon: “Dat is het eerste waar ik aan dacht toen ik hier werd uitgenodigd!” Jinek heeft hier duidelijk geen zin in: “Ja, maar dat was 10 jaar geleden…” Peridon besluit om het allemaal nóg wat schunniger te maken: “Ik denk er nog elke dag aan…” Hieronder het complete fragment:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Drama: Gerard Joling naar het ziekenhuis omdat het niet goed gaat

Het lijkt niet goed te gaan met Gerard Joling. Gisteren vierde de Toppers de start van hun kaartverkoop voor hun concerten. Maar Gerard was daar niet bij en dat baarde al zorgen.

Collega Jan Smit liet het aan de verslaggever van RTL Boulevard weten dat Gerard al twee weken een longontsteking heeft. En dat hij toch even naar het ziekenhuis is gegaan, omdat het niet goed ging daarom was hij niet bij dit persmoment aanwezig.

Nog niet zolang geleden overleed de moeder van Gerard aan een dubbele longontsteking. Dus de schrik zal er goed inzetten. Of Gerard in het ziekenhuis moest blijven is niet bekend, maar we hopen dat Gerard weer snel opknapt en wensen hem veel beterschap toe.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig nieuws over Leontine Borsato: ‘Hoe kon ze het zover laten komen?’

Er is ophefmakend nieuws over Leontine Borsato. Het nieuws verrast velen.

‘Story’ meldt dat Leontine Borsato op een jaar tijd een immense schuld heeft gemaakt. Ze heeft een put van liefst 1,6 miljoen euro.

Hoe ze aan die schulden is gekomen blijft momenteel onduidelijk. “In 2019 toonde de jaarrekening van For Me BV , het bedrijf van Leontine, nog een schuld van bijna 44.000 euro”, citeert ‘TV-Familie’ journalist Karin Riethoven.

“Maar in 2020, het jaar waarin ze scheidde van Marco, liep die schuld dus op tot 1,6 miljoen euro. Nochtans had Marco ervoor gezorgd dat ze financieel niets tekortkwam.”

“Hij kocht haar een nieuwe auto en zou de huur van haar woning in Huizen betalen”, weet Riethoven nog. Het blijft dus verbazingwekkend dat Leontine op zo’n korte tijd zoveel schulden kon uitbouwen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending