Glennis Grace slaat zangeres op haar bek
Connect with us

BNers

Glennis Grace slaat zangeres op haar bek

Glennis Grace, ook wel bekend als de ‘gladiator in je lokale supermarkt’, is terug in de schijnwerpers vanwege een verhaal uit 2017 over haar woedeaanvallen. In een podcast van Marc-Marie Huibrechts onthulde Tony Neef dat de zangeres destijds last had van agressieproblemen. Dit verhaal zorgde ervoor dat haar vechtkunsten weer onderwerp van gesprek werden.

Vorig jaar februari verwisselde Glennis Grace de Jumbo met een Braziliaanse jiujitsu-les. Tijdens haar bezoek sloeg ze een onschuldige vakkenvuller tegen het hoofd nadat hij haar zoon verzocht had om buiten te roken. Nu blijkt uit het verhaal van Tony Neef dat Glennis Grace ook tijdens een dinnershow in 2017 haar agressie de vrije loop heeft gelaten.

In de podcast vertelde Tony Neef dat hij in 2017 gebeld werd door Frank Wentink, de man achter dinnershow Studio 20 of 21, met de vraag of hij Glennis Grace kon vervangen. Tony stemde toe. Niet veel later kreeg hij een verontrustend telefoontje van Wentink. “Glennis Grace heeft net een danseres op d’r bek geslagen, want die stond in de weg. Dus ik heb haar ontslagen.”
Glennis Grace

Het management van Glennis Grace kwam vrijdagavond bij RTL Boulevard met een ontkenning van het verhaal. Glennis Grace zelf trok deze ontkenning later weer in. “Tony is meteen gebeld door Glennis, omdat zij het natuurlijk heel vervelend vindt”, zei shownieuwspresentator Bart Ettekoven. “Ze probeert juist te werken aan haar reputatie. Ze wil zeker niet met dit soort verhalen geassocieerd worden. Zij ontkent noch bevestigt het verhaal aan Tony. Tony zegt: ‘Het was verder geen onprettig gesprek. We hadden eigenlijk een heel vriendelijk gesprek.’”

Deze situatie roept de vraag op of het verhaal wel of niet waar is. Strafrechtadvocaat Natacha Harlequin snapt er niks meer van. “Even voor de duidelijkheid: is het nou wel of niet gebeurd?” vroeg ze zich af. Bart Ettekoven antwoordde: “Dat is dus niet duidelijk, maar Tony zegt: ‘Dit verhaal komt niet uit de lucht vallen.’”

Hoewel het niet duidelijk is of het verhaal over de aanval op de danseres waar is of niet, is het duidelijk dat Glennis Grace in het verleden te maken heeft gehad met woedeaanvallen. Dit kan zorgwekkend zijn, vooral als het haar vermogen om zichzelf te beheersen in het openbaar beïnvloedt.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het hebben van woedeaanvallen niet ongebruikelijk is. Veel mensen hebben af en toe moeite om hun emoties onder controle te houden. Maar als deze woedeaanvallen frequent voorkomen en een negatieve invloed hebben op iemands leven, kan het nodig zijn om professionele hulp te zoeken.

Doorgaan met lezen

BNers

Patricia Paay in diepe rouw na een groot verlies

Patricia Paay heeft haar diepe verdriet gedeeld via haar Instagram-account.

Ze heeft aangekondigd dat haar moeder is 0verleden en deelde enkele emotionele woorden over het verlies.

Op haar Instagram-account schreef Patricia: “Na een lang leven vol genot is onze geweldige moeder, oma en overgrootmoeder Alice Paay vanmorgen op 97-jarige leeftijd in haar slaap 0verleden.

Het afscheid zal plaatsvinden in besloten kring.”

Alice Paay bracht de laatste jaren van haar leven door in een verzorgingstehuis, en Patricia deelde regelmatig foto’s van haar bezoeken aan haar moeder op sociale media.

Patricia’s vader 0verleed in 2019 op de respectabele leeftijd van 93 jaar, en Patricia zelf is inmiddels 74 jaar oud.

Ze heeft een partner die maar liefst 39 jaar jonger is.

Onlangs sprak ze openhartig over haar relatie met een veel jongere man.

Wij wensen Patricia en alle nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd van verlies.

Patricia Paay heeft altijd een sterke band gehad met haar moeder, en de herinneringen aan de bezoekjes aan het verzorgingstehuis zullen haar dierbaar blijven.
Patricia Paay

De steun van haar partner, die significant jonger is, zal ongetwijfeld nu van onschatbare waarde zijn.

Het verlies van een ouder is een van de meest aangrijpende momenten in een mensenleven, en Patricia zal ongetwijfeld de tijd nemen om te r0uwen en de herinneringen aan haar moeder te koesteren.

Haar veerkracht en openheid over haar persoonlijke leven hebben haar tot een geliefde persoonlijkheid gemaakt, en haar fans en volgers zullen ongetwijfeld hun medeleven betuigen en haar steunen tijdens deze moeilijke periode.

Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een dierbare, maar herinneringen aan de liefde en de bijzondere momenten samen kunnen een bron van troost zijn.

Patricia Paay zal ongetwijfeld de warme herinneringen aan haar moeder blijven koesteren en haar nalatenschap voortzetten in haar eigen leven en dat van haar familie.

Doorgaan met lezen

BNers

Gerard Joling en Gordon (Geer en Goor) werken aan mogelijke comeback op televisie

Na de opwindende aankondigingen deze week over de terugkeer van Gooische Vrouwen en De Bauers op televisie, doen nu geruchten de ronde over een mogelijke hereniging van het geliefde duo Geer en Goor.

Bart Ettekoven onthulde vrijdagavond in Shownieuws dat er serieuze gesprekken plaatsvinden voor een nieuwe tv-samenwerking tussen Gerard Joling en Gordon (bekijk de video voor meer details).

Tot voor kort leek een comeback onmogelijk vanwege Gordons exclusieve tv-contract bij Talpa en Gerards verbintenis met RTL.

Echter, met het aflopen van Gordons contract op 1 december en zijn vertrek bij Talpa, opent zich nu wellicht een venster voor een langverwachte terugkeer.

Gerard Joling toonde zich onlangs optimistisch over een hereniging tijdens een interview met RTL Boulevard. “Zeg nooit nooit; we wachten af.

Mensen hebben er destijds enorm van genoten, en dat doen ze nog steeds.”

De seizoenen van ‘Joling & Gordon over de vloer’ op Videoland blijven populair, zelfs na al die jaren.

Ondanks eerdere ruzies tussen de twee entertainers, waarbij Gerard verklaarde niet meer met Gordon te willen samenwerken, lijken de obstakels nu te verdwijnen.

Geld was nooit een drijfveer voor Gerard, aangezien hij benadrukte dat zelfs een grote zak geld zijn standpunt niet zou veranderen, gezien zijn financiële situatie.

Gedurende de jaren hebben Geer en Goor herhaaldelijk successen geboekt, waaronder programma’s die ze maakten voor het Nationaal Ouderenfonds.

Ze zetten zich in om eenzame ouderen uit hun isolement te halen. De laatste gezamenlijke verschijning was in 2018, toen ze samen in één jurystoel zaten voor The Voice Senior.
Gerard Joling

Fans kunnen vol spanning afwachten of deze televisie-iconen daadwerkelijk terugkeren voor een spetterende finaleshow, mogelijk binnenkort op het scherm.

Doorgaan met lezen

BNers

Bedroevend nieuws gedeeld door echtgenote van Rob de Nijs

Rob de Nijs, de 80-jarige volkszanger die lijdt aan de z!ekte van Parkins0n, gaat steeds verder achteruit in zijn gezondheid.

Zijn vrouw Jet staat altijd voor hem klaar, maar ze kampt met een groot dilemma. Hun 11-jarige zoon Julius heeft namelijk ook aandacht nodig. Volgens Jet zal er op een gegeven moment een moeilijke keuze gemaakt moeten worden, zo vertelt ze in een interview met weekblad Prive.

Hoewel Rob en Jet al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jet ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon later kan terugkijken op een fijne jeugd, ondanks de z!ekte van zijn vader. Jet beseft dat als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem gaat, dit ten koste gaat van Julius en dat is niet de bedoeling.

Daarom zal ze op een gegeven moment een moeilijke keuze moeten maken en zich meer op haar zoon moeten richten.

Jet vertelt dat het soms een heikel dilemma is. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een fijne jeugd heeft.

Gelukkig begrijpt Julius veel en is hij empathisch en gevoelig. Jet hoopt dat ze uiteindelijk de juiste beslissing kan nemen, zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending