Goed nieuws: ‘Marco Borsato weer ‘thuis’ bij zijn Leontine’
Connect with us

Meest bekeken

Goed nieuws: ‘Marco Borsato weer ‘thuis’ bij zijn Leontine’

Wat velen een jaar geleden voor praktisch onmogelijk hielden, lijkt er nu toch echt van te komen: de grote verzoening tussen Marco en Leontine Borsato! Daarop wijst niet alleen hun recente liefdestripje naar Ibiza, maar zeker ook de gebeurtenissen na hun terugkeer in Nederland.

Eerder gaf Marco aan in een andere vorm dan voorheen met zijn grote liefde verder te gaan. Dat zal zo zijn, vooralsnog is er maar weinig verschil te merken tussen Marco en Leontine en een pril verliefd stel! Het zou heel goed voorstelbaar zijn dat de twee, na dagenlang op elkaars lip te hebben gezeten, ervoor zouden kiezen om terug in Nederland even afstand te nemen van elkaar. Zo niet de zanger en zijn inmiddels ex-vrouw.

Eenmaal geland, reed het stel in Marco’s pijlsnelle Porsche meteen door naar Leontine’s huis in het Gooi. Daar werden zowel haar koffers als die van Marco naar binnen gebracht, wat natuurlijk maar één ding kan betekenen: thuis werd de romantiek nog even doorgezet… Precies zoals vrienden van het stel hoopten en stiekem ook een beetje verwachtten

Celeberties

Samantha Steenwijk met grote spoed naar het ziekenhuis!

Samantha Steenwijk die laatst nog woedend was en een heftige ruzie had met deze bn’er moest vandaag met spoed naar het ziekenhuis.

Samantha is namelijk van haar paard gevallen en kon niet meer opstaan. De ambulance kwam ter plaatsen met drie verpleegkundige, omdat ze dachten aan rug en nekletsel.

Gelukkig kregen ze Samantha zonder veel moeite op de brandcard en in het ziekenhuis bleek het gelukkig mee te vallen. Samantha heeft een gekneusde stuit en enkel en er was ook nog iets met haar onderste rugwervels. Ze is nu thuis aan de morfine tegen de pijn en moet het rustig aan doen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

ZIEN: Dit zijn de hele knappe dochters van bondscoach Frank de Boer

Bondscoach van het Nederlandse elftal Frank de Boer heeft naast zijn geliefde Helen de Boer nog drie prachtige vrouwen in huis.

Frank heeft namelijk drie dochters. Romy, Jackie en Beau. Sinds kort is op de zolder van woonwinkel Living-In By Helen de Boer een nieuw concept te vinden. Dochter Romy richt deze verdieping volledig in naar eigen hand. Eerder opende zij samen met een vriendin al een sieradenwinkel in Monnickendam met de naam: Beads by Romy’s.

Dochter Jackie studeert in Londen en andere dochter Beau werkt aan een carrière in de sportwereld. Ze speelt handbal op een hoog niveau.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beau de Boer (@beaudeboer)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jackie de Boer (@jackiedeboer)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy de Boer 🌸 (@romyydb)

‘We zijn er klaar voor’

Frank de Boer was een tevreden bondscoach na de oefenzege van het Nederlands elftal op Georgië (3-0) in Enschede. ,,We hebben nog een week voor ons eerste groepsduel op het EK”, zegt hij optimistisch. ,,We zijn er klaar voor.”

Als coach van Ajax werd hij viermaal op rij kampioen van Nederland. Vorig jaar werd De Boer aangesteld als bondscoach van het Nederlands elftal. Hij is de tweelingbroer van eveneens voormalig profvoetballer Ronald de Boer.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Monique Westenberg krijgt snoeiharde kritiek over zich heen: “Met je zielig gedoe, vertrek dan”

Monique Westenberg heeft veel kritiek over zich heen gekregen. De aanleiding is een interview dat ze gaf in Talkies Magazine.

Monique Westenberg zei in het magazine dat het gesprek over haar moest gaan en niet over haar ex André Hazes. Dat zet kwaad bloed.

“Ze wil er niet over praten maar woont wel nog in zijn villa”, klinkt het in de reacties op de sociale media. “Het enige wat ze wil is aandacht.”

“Als je niets meer met André te maken wil hebben, verhuis je en blijf je niet in zijn villa wonen.”

“Monique moet stoppen met haar zielig gedoe. Dankzij André heeft ze tenminste een dak boven haar hoofd.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending