Goedele Liekens te laks over vreemd plekje dat huidkanker bleek
Connect with us

Meest bekeken

Goedele Liekens te laks over vreemd plekje dat huidkanker bleek

Goedele Liekens verwijt zichzelf dat ze te laks was over het plekje op haar huid dat uiteindelijk huidkanker bleek te zijn.

De Vlaamse seksuologe vertelt dat ze zich veel ellende had kunnen besparen door eerder naar de dokter te gaan.

Goedele getuigt in de Zevende Dag: “Bij mij gingen echt alle alarmbellen tegelijkertijd. Maar ik dacht: goh ja, ik ga daar wel eens mee naar de dokter. En dat is natuurlijk heel dom, want daardoor ben ik in stadium drie terechtgekomen. Dus waren er uitzaaiingen in de lymfe.” Liekens is ondertussen wel kankervrij. Ze voegt er nog aan toe: “Had je er sneller bij geweest dan had al die ellende je bespaard gebleven.”

Ze geeft toe dat ze zich vroeger ook niet altijd goed insmeerde tegen de zon. “Ik heb mezelf nooit beschouwd als een risico. Ik werd al bruin als het weerbericht goed was.” Goedele kondigde in november aan dat ze huidkanker had.

Celeberties

Dionne Stax had het behoorlijk koud op de set van Jan Magazine!

Dionne Stax heeft vorige maand voor Jan Magazine een geweldig mooie shoot gehouden. Alle foto’s werden geheel in Peaky Blinders-thema gemaakt. Zo werd de kleding en haardracht toegepast maar ook de setting van de foto’s waren typisch voor de Netflix serie.

Maar dat betekent dus ook dat de kleding niet altijd helemaal past bij de temperaturen van de maand december in Nederland. De presentatrice heeft zelf al aardig wat foto’s geplaatst op haar persoonlijke social media. Ook Jan Magazine heeft natuurlijk aardig wat kiekjes geplaatst. Maar er is meer.

Dionne Stax had het koud op de set!

Natuurlijk zijn er ook “backstage” foto’s op de set gemaakt en foto’s die het niet gered hebben. En op deze foto’s is toch goed te zien dat de temperaturen behoorlijk laag lagen die dag:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: “Jaimie Vaes had affaire met deze BN’er waarna Lil Kleine woedend werd”

Er gaan allerlei wilde geruchten over Lil Kleine en Jaimie Vaes. De twee zitten op dit moment nog steeds te “genieten” van hun “welverdiende” vakantie op Ibiza. Maar wat er pre4cies gebeurd is tussen de twee blijft een raadsel. het is bekend dat Jaimie bebloed in de hotellobby aankwam en de rapper aangegeven heeft bij de politie.

Maar later heeft ze beweerd dat er geen sprake is van mishandeling of geweld tussen de twee. Maar wat is de reden nu wél precies? Er zijn verschillende nieuwswebsites die een verhaal over Wesley Sneijder hebben opgehangen. Wat hier precies van waar is weten we niet, we weten wel dat de oud-voetballer hier fel op gereageerd heeft.

Heeft Jaimie Vaes Lil Kleine bedonderd?

De ruzie zou volgens het verhaal plaatsgevonden hebben omdat Jaimie een affaire heeft gehad met Wesley. In Privé reageert hij op deze geruchten: “Ik zou überhaupt de laatste zijn die iets met Jaimie zou aangaan. Zij is totaal mijn type niet. Dat durf ik hier in dit gesprek uit te spreken. Er is nooit iets gebeurd en er zal ook nooit iets gebeuren. Het zijn bepaalde media die dit verhaal nieuw leven inblazen, zonder het te checken.” Ook zou hij volgens deze geruchten de rapper opgehaald hebben van het politiebureau: “Dat ik Lil Kleine van het politiebureau heb gehaald, is kolder.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wauw! Bridget Maasland gaat ditmaal wél helemaal uit de kleren op pikante foto

De onlangs 46-jaar geworden Bridget Maasland is niet bepaald iemand die zich schaamt voor haar eigen lichaam. Op haar Instagram-account deelt ze een foto waarop ze volledig uit de kleren is gegaan. Op de foto in haar Instagramstory’s staat ‘Spraytan’ en ‘ My sister from another mister’, met een paar lach smiley’s.

Wie wil zien dat ze geen ondergoed aan heeft, moet wel eventjes goed kijken. Het lijkt er immers op alsof ze die wél draagt maar wat we zien is de afdruk van haar ondergoed die ze aanhad tijdens de spraytan.

Bridget Maasland deelt alwéér pikante foto

Twee weken geleden deelde Bridget ook al een pikant kiekje van zichzelf. Weliswaar een foto uit vervlogen tijden maar zeker het bekijken waard. (zie foto helemaal onderaan dit bericht). Destijds roeptoeterde de roddelpers dat dit een sneer naar André Hazes zou zijn die juist op die dag had aangekondigd te willen trouwen met Monique Westenberg…

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending