“Goedhartige Peter Gillis verdient miljoenen aan opvang van vluchtelingen!”
Connect with us

Celeberties

“Goedhartige Peter Gillis verdient miljoenen aan opvang van vluchtelingen!”

Peter Gillis is inmiddels uitgegroeid tot een bekende Nederlander in het bezit van een behoorlijk aantal vakantieparken. De zakenman laat ook maar al te graag zien hoeveel geld hij in bezit heeft en wat zijn parken wel niet waard zouden zijn. De multimiljonair denkt ook in de Quote500 te moeten staan.

Al denkt de Quote daar zelf heel anders over en hij valt tot nu toe genadeloos buiten de boot. Kortom, een man die veel bezig is met het tellen van zijn centen. De parkbeheerder heeft nu aangegeven graag zijn parken open te stellen voor vluchtelingen uit Oekraïne. Er gaan verschillende getallen rond, maar in het park Prinsenmeer zou hij 4000 bedden kunnen realiseren volgens De Telegraaf. Gillis heeft al eerder vluchtelingen opgevangen in park Parelstrand waar hij volgens Quotenet 18 euro per asielzoeker (750 totaal), per nacht voor kreeg aan belastinggeld. Dit kwam neer op zo’n 5 miljoen euro voor Gillis.

Peter Gillis: “Massa is Kassa!“

Dit keer wil Gillis dus 4000 vluchteling onderdak bieden. Verschillende media laten berekeningen zien dat dit zo’n 27.000 euro per vluchteling per jaar zou moeten zijn. Volgens eerdere getallen waarbij Gillis zo’n 600 vluchtelingen zou opvangen, zou dit neerkomen op ongeveer 16 miljoen euro. 4000 = 108 miljoen. “Hatseflats, massa is kassa!” zou meneer Gillis zeggen. Gillis vertelt Brabants Dagblad: “Ik heb een paar jaar geleden een keer een ronde met het COA gemaakt over mijn parken, dus ze weten wat ik kan. Ik kan morgen vierduizend bedden leveren. We kunnen snel handelen.” Echter heeft Gillis aangeklopt bij de verkeerde instantie. COA reageert “Wij gaan over asielzoekers, vluchtelingen uit de Oekraïne zijn een taak voor de overheid.” Hieronder Gillis over het openstellen van zijn park, daaronder kritiek op het vermeende “verdienmodel” van Gillis:

Celeberties

Foto’s na heftige ruzie: “Wat is er gebeurd tussen Emma Heesters en Maan?”

Emma Heesters en Maan de Steenwinkel zijn een van de meest populaire zangeressen in ons landje vandaag de dag. De twee dames, beide middenin de twintig, lijken behoorlijk in de smaak te vallen bij het wat jongere publiek. Echter gaan er geruchten dat er een poosje geleden behoorlijk wat sneren en ongemak was tussen de twee zangeressen. Heesters verscheen vorig jaar in een video van Radio 538 waarin bekende artiesten hun mening over andermans muziek geven. Heesters kreeg een nummer De Steenwinkel te horen en gaf haar ongezouten mening: “Heel eerlijk: ik zou het zelf denk ik niet opzetten.

Maar dat komt gewoon omdat het niet helemaal mijn stijl is, denk ik.” Volgens verschillende juicekanalen was dit niet helemaal lekker gevallen bij De Steenwinkel. Niet veel later zaten de twee bij Beau in het programma, wat volgens ‘Mediacourant’ een behoorlijk ongemeend lief-doen tegen elkaar was.

Emma Heesters en Maan, wat is daar gebeurd?

De twee zitten namelijk samen in The Streamers. Steenwinkel bij Beau: “Wij zijn ook blij dat er een meisje bij is, want we hebben wel wat girlpower nodig in de band, hè, Suus? Davina is er ook bij geweest soms, maar die gaat dan ook weer weg, dus het is altijd leuk als er meisjes bij komen. Sanne is er ook niet bij.” Heesters destijds: “Ik vind het zo leuk dat ik er eindelijk bij ben. Ik heb vanmiddag al met een gedeelte gerepeteerd en het was al zó gezellig. Ik ga natuurlijk All I Want For Christmas Is You zingen, met de meiden.” Of de twee het dit keer wél echt hebben bijgelegd weten we niet. In ieder geval ziet het er naar uit dat de twee weer door één deur kunnen. Swipe onderstaande foto’s voor meer:

View this post on Instagram

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes schuift alle keiharde kritiek van zich af: “Dat maakt me überhaupt niet uit”

Rachel Hazes heeft de afgelopen week een hele bak stront over zich heen gekregen. Dit komt omdat het nieuwe programma waarin ze te zien is op z’n zachts gezegd ‘matig’ scoort. Wat vindt Rachel hier zelf van: “Dat maakt me überhaupt niet uit.”

Hazes is de Basis

De show waar het natuurlijk over gaat is Hazes is de Basis, wederom een programma waarin BN’ers liedjes van de bekende volkszanger coveren. Gelukkig waren de kijkcijfers genoeg bewijs voor iedereen om te concluderen dat helemaal niemand zit te wachten op nóg een programma waarbij Hazes wordt uitgemolken.

In een artikel wat is verschenen in de Weekend werd Rachel Hazes gevraagd of ze wel eens kijkt naar de kijkcijfers: “Nee, helemaal niet. Ik weet wel dat meteen na de eerste uitzending mijn Instagram en WhatsApp ontploften en hieruit bleek dat veel mensen enthousiast en blij waren. En ik wist gewoon zélf dat we een heel mooi programma hebben gemaakt, dus het maakte me überhaupt niet uit wat het zou scoren, nee.”

Trots op magere kijkcijfers

Sterker nog, Rachel lijkt haar kop helemaal in het zand te steken. Ze is namelijk ontzettend trots op de magere kijkcijfers: “Ik denk dat we met z’n allen heel trots mogen zijn. We hebben een vijfdelige reeks gemaakt en ik kan oprecht zeggen dat we met z’n allen een heel mooi programma hebben gemaakt. We hebben er echt zoveel liefde ingestopt, met alle artiesten, de band en de mensen achter de schermen. Dus ik ben gewoon heel trots.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Erik Mouthaan geeft openheid over zijn liefdesrelatie met Mark Rutte

Mark Rutte zei ooit dat zijn ideale vrouw een combinatie was van Sophie Hilbrand en Sacha de Boer, maar hij werd romantisch gelinkt aan Marieke Elzinga. En dan zijn er nog de verhalen dat de premier van de herenliefde zou zijn. Zo zou hij een romance hebben gehad met RTL Nieuws-correspondent Erik Mouthaan. Die geeft nu zelf openheid van zaken.

‘Dit telefoontje over Rutte heeft vast met dat hardnekkige gerucht te maken?’, is het eerste wat Mouthaan zegt als hij gebeld wordt door Nieuwe Revu. De RTL-correspondent doelt op het verhaal dat hij een liefdesrelatie met premier Mark Rutte zou hebben gekocht.

Erik Mouthaan besluit dan openheid van zaken te geven over het pikante verhaal dat nu al jaren de ronde doet.

Och mijn hemel, even nadenken voor ik iets zeg. Oké: het is niet waar. Er is nooit iets gebeurd tussen Rutte en mij. Het probleem is: iedere keer als het weer wordt aangehaald, krijgt hij er ook weer vragen over. Terwijl het echt onzin is. Ik weet ook niet waar dat gerucht vandaan komt. Ik heb die man nog nooit buiten enige werkomstandigheid gesproken. Zoals ik bij elke Nederlandse politicus doe, blijf ik op kritische afstand van Rutte.’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending