‘Gordon (55) beëindigde zijn leven’
Connect with us

BNers

‘Gordon (55) beëindigde zijn leven’

Het televisieprogramma Casa di Beau bracht vanavond een diepgaand en emotioneel interview met zanger Gordon, waarin hij eindelijk openhartig sprak over zijn breuk met Gavin Rozario en de donkere periode die volgde, inclusief zelfm00rdpogingen.


Het fragment dat eerder werd uitgezonden door Shownieuws gaf een inkijkje in het persoonlijke leven van Gordon en onthulde de diepe pijn en worstelingen die hij heeft doorgemaakt. Hij vertelde openlijk over twee zelfm00rdpogingen die hij heeft ondernomen, waardoor het publiek en gastheer Beau van Erven Dorens met verbazing en empathie reageerden.

Gordon deelde zijn gevoelens en ervaringen zonder terughoudendheid, en het was duidelijk dat het onderwerp hem diep raakte. Hij onthulde dat zijn ex-partner Patrick hem heeft gered tijdens een van deze pogingen, waarbij Patrick letterlijk bovenop hem sprong om hem te stoppen. Deze onthulling benadrukt het belang van steun van dierbaren in tijden van crisis.

Het was ook niet de eerste keer dat Gordon over zelfm00rd sprak. In een eerder interview met het AD in 2016 had hij al aangegeven dat hij in zijn jeugd worstelde met zijn seksuele geaardheid en dat hij toen ook zelfm00rdpogingen had ondernomen. Zijn coming-out had een grote impact op zijn familie, vooral op zijn moeder, die het in eerste instantie moeilijk vond om zijn homoseksualiteit te accepteren. Deze ervaringen hebben hem gevormd en laten zien hoe belangrijk het is om steun en begrip te bieden aan mensen die door moeilijke tijden gaan.

Het openhartige gesprek tussen Gordon en Beau van Erven Dorens benadrukt het belang van het bespreken van geestelijke gezondheid en het doorbreken van het taboe rond zelfm00rd. Het herinnert ons eraan dat niemand immuun is voor mentale gezondheidsproblemen, ongeacht hun status of bekendheid, en benadrukt het belang van compassie en steun voor iedereen die het nodig heeft.

 

In het indringende interview in Casa di Beau vervolgde Gordon zijn verhaal, waarin hij dieper inging op zijn worstelingen en de weg naar herstel. Beau van Erven Dorens luisterde aandachtig en bood een luisterend oor terwijl Gordon zijn emoties de vrije loop liet.

Gordon bevestigde dat hij sinds de donkere periode in therapie is gegaan om zijn mentale gezondheid te verbeteren en om zijn breuk met Gavin Rozario te verwerken. Hij benadrukte dat het een voortdurend proces is en dat hij nog steeds werkt aan zijn herstel.


Het interview bracht een belangrijk gespreksonderwerp aan het licht: het taboe rond geestelijke gezondheid en zelfm00rd. Gordon’s openhartige onthullingen toonden aan dat bekendheid en succes geen immuniteit bieden tegen mentale gezondheidsproblemen. Zijn verhaal diende als een herinnering dat het cruciaal is om begrip en steun te bieden aan degenen die worstelen met hun geestelijke gezondheid.

Het feit dat Gordon zijn verhaal durfde te delen op nationale televisie, kan anderen inspireren om openlijk te praten over hun eigen uitdagingen en om hulp te zoeken wanneer dat nodig is. Het benadrukte het belang van het doorbreken van het stigma rond geestelijke gezondheid en het bieden van de juiste ondersteuning aan mensen die het moeilijk hebben.

Dit interview diende als een krachtige herinnering aan het belang van mededogen, begrip en solidariteit in onze samenleving, en hopelijk zal het anderen aanmoedigen om openlijk te praten over hun mentale gezondheid en om hulp te zoeken als dat nodig is.

View this post on Instagram

A post shared by RTL (@rtl.nl)


BNers

Babynieuws in huize Meiland? ”Maxime is zwanger”

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ”ze is in verwachting!”

Maxime Meiland zwanger?

Momenteel is de familie Meiland per camper aan het touren. Niet omdat ze dat dit nou zo leuk vinden. Nee, dit doen ze voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.
Het is volstrekt onbekend naar welke landen de televisiefamilie allemaal gaat, maar doordat Maxime haar social media up to date houdt, weten we nu dat ze in Frankrijk zitten. Maxime heeft een fotot geplaatst waarop ze voor een Frans chateau staat.
En die foto maakt veel los. Een volger reageert met: ”Zwanger?” Een ander laat weten dit ook te denken. Er zijn veel meer volgers die het zeker denken te weten.
”Leroy heeft weer raak geprikt”, schrijft iemand. Maxime heeft er nog niet op gereageerd, en dat zorgt voor een hoop speculatie.Aankondiging

Eens te meer omdat Maxime recent nog een zoetsappig kiekje met Leroy deelde. Een volger schreef daar toen onder: ”Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”. Mooi was dat Maxime daarop reageerde met een hartje. En dat doe je niet zomaar.

Geen connies

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen.
Tegen Story vertelde Maxime dat ze geen andere anticonceptie gebruikt. ”Dat deden mijn moeder en mijn oma ook nooit, hoor.”
”Leroy en ik gebruiken geen condooms. Dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, zo liet ze optekenen.


Doorgaan met lezen

BNers

Sieneke krijgt genadeklap: ‘Dakloos en vele tonnen in de schuld’

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter zich aan gekregen. En die is genadeloos.

Vechtscheiding

Zoals bekend liggen Sieneke en haar ex-man Jan Baum in scheiding met elkaar. Dat verloopt niet vlekkeloos en Sieneke zou daar de oorzaak van zijn.
Zo wordt er momenteel strijd gevoerd om de woning van de twee. Jan wil het huis verkopen, maar Sieneke wil er samen met de kinderen in blijven wonen. Jan vindt dat goed, maar dan zal zijn ex-vrouw wel een hypotheek moeten afsluiten om hem uit te kopen.
En daar ligt het euvel, want Sieneke wil daar niet aan meewerken. Jan had het liever niet gedaan, maar heeft de zangeres toch voor de rechter gesleept.

Dwangbevelen

Die zaak zou deze maand behandeld worden, maar de vraag is of dat nog gebeurt. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er nog een derde partij is die zich in de strijd om de woning heeft gemengd. De Belastingdienst.
Die wil je natuurlijk niet achter je aan, dat wordt een kansloze strijd. De website Bekende Buren, doorgaans erg goed ingevoerd, meldde dat er vijf dwangbevelen zijn uitgevaardigd. Het gaat om OB 2019/2019/2020 en 2021 en IH 2018 en tenslotte ZVW 2018.


Tweede executoriaal beslag

Dat was vorige week. Bekende Buren en Shownieuws komen met een update. De Belastingdienst heeft nu een tweede execuoriaal beslag laten leggen op de woning.
In totaal liggen er nu geen vijf, maar liefst ELF dwangbevelen. Sieneke en haar ex-man hebben een gigantische belastingdschuld. Die zou bestaan uit onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren.
Sieneke en Jan hebben er dus een financiele teringzooi van gemaakt. De kans is groot dat Sieneke en Jan op korte termijn allebei dakloos zijn, aangezien de Belastingdienst de woning op elk gewenst moment van de hand kan doen om de schuld te innen.
Kortom: geen mooie zomer voor de twee kemphanen.


Doorgaan met lezen

BNers

Zien: Matthijs van Nieuwkerk onherkenbaar en vlucht voorgoed uit Amsterdam

Matthijs van Nieuwkerk, ooit een vaste waarde op de Nederlandse televisie, is de afgelopen jaren steeds verder uit het publieke oog verdwenen.

Na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag bij het programma De Wereld Draait Door (DWDD), heeft hij zijn leven in Amsterdam definitief achter zich gelaten. Nu zet hij een nieuwe stap in Den Haag.

De Val van een Televisiepersoonlijkheid

Op 19 november 2022 bracht de Volkskrant een schokkend artikel naar buiten waarin een onveilig werkklimaat bij DWDD werd onthuld.

Volgens de getuigenissen van vijftig oud-medewerkers speelde Matthijs van Nieuwkerk hierin een centrale rol. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan extreme woedeaanvallen en publieke vernederingen.

Matthijs van Nieuwkerk onherkenbaar en vlucht voorgoed uit Amsterdam

Een voorbeeld hiervan is het incident waarbij een geluidsman op zijn knieën werd gedwongen om excuses aan te bieden met de woorden: “Sorry meneer Van Nieuwkerk.”

Deze onthullingen hadden verstrekkende gevolgen. Matthijs, ooit een geliefd en gerespecteerd televisiepresentator, verdween uit de media.

Zijn laatste publieke optreden was op een terrasje in Parijs, ver van de schijnwerpers die hem jarenlang hadden omringd.

Een Nieuw Hoofdstuk in Den Haag

Na jaren van stilte duikt Matthijs van Nieuwkerk weer op, maar niet zoals voorheen.

Samen met zijn vriendin Martha heeft hij een nieuwe woning gekocht, niet in zijn vertrouwde Amsterdam, maar in Den Haag. Volgens huizensite Bekendeburen betaalde het stel €1.105.000 voor het huis, wat iets onder de vraagprijs van €1.150.000 lag.


Evert Santegoeds meldt dat Matthijs, na zijn scheiding, zijn woonboerderij in Eefde heeft verruild voor het nieuwe huis in Den Haag.

Deze beslissing markeert een duidelijke breuk met zijn verleden in Amsterdam, waar hij het grootste deel van zijn leven heeft doorgebracht.

Matthijs’ Nieuwe Verschijning

Naast zijn nieuwe woonplaats heeft Matthijs ook een opvallende verandering in zijn uiterlijk ondergaan.

Santegoeds onthult: “Hij is nu gesignaleerd met heel lang haar en een pet. Het is de eerste keer dat Matthijs weer in Nederland is opgedoken nadat hij eerder in Parijs werd gezien.”

Deze transformatie, samen met zijn verhuizing, wijst erop dat Matthijs een nieuwe start maakt, ver weg van zijn tumultueuze verleden in de televisie-industrie.

Een Toekomst vol Onzekerheden

Wat de toekomst voor Matthijs van Nieuwkerk zal brengen, blijft voorlopig onduidelijk. Zijn afwezigheid op televisie en zijn verhuizing naar Den Haag suggereren dat hij kiest voor een teruggetrokken bestaan.

Toch blijft de nieuwsgierigheid naar zijn nieuwe leven groot. Zoals Santegoeds het verwoordt: “We willen Matthijs zo langzamerhand wel weer een keer zien natuurlijk.”

Voor nu lijkt Matthijs te focussen op zijn persoonlijke leven en nieuwe start in Den Haag, weg van de drukte en controverse die hem ooit omringden.

Zijn verhaal is een opvallend voorbeeld van hoe iemand van publieke schandalen kan proberen te herstellen en een nieuw leven kan opbouwen, zelfs na een roerige periode vol kritiek en publieke scrutinie.


Doorgaan met lezen

Trending