Gordon haalt hard uit naar André Hazes en Monique
Connect with us

Celeberties

Gordon haalt hard uit naar André Hazes en Monique

Gordon heeft in zijn podcast de GorDonDiablo Show keihard uitgehaald naar Dre Hazes en Monique Westenberg. Hij noemt hen in de podcast glasharde leugenaars…

De reden voor Gordon’s wantrouwen is het tripje van Dre en Mo naar Bonaire. Eerder bleek dat het stel naar het tropische eiland was afgereisd, wat gezien de huidige corona omstandigheden veel vraagtekens opriep bij mensen. Dre en Mo zorgden echter al snel voor verheldering: zij claimden naar Bonaire te zijn afgereisd om daar vrijwilligerswerk te doen.

Liegen
Een glasharde leugen volgens Gordon. Hij heeft het in zijn podcast over vakantie vierende BN-ers die niet eerlijk zijn over de reden van hun reis. BN-ers zoals Katja Schuurman, Kelly Weekers en John Ewbank reisden de afgelopen maanden af naar vakantielanden, maar deden net alsof zij gewoon in Nederland waren.

,,Waarom gaan mensen liegen? Net zoals André Hazes bijvoorbeeld”, zegt Gordon over de stiekeme vakantievierders. Hij gelooft dus niet dat Dre en Monique op Bonaire zijn om daar de dieren te helpen, zoals zij eerder zelf gezegd hadden.

,,Die gaat zeggen dat hij vrijwilligerswerk doet. Ze maken er gewoon een verhaal van…”, vervolgt Gordon.

Filmpje
Monique plaatste gister een filmpje op Instagram waar zij op het zonovergoten eiland te zien is. Zij wordt door de plaatselijke nieuwszender geïnterviewd over haar missie om de dieren te redden.

Opvallend genoeg is de desbetreffende nieuwszender niet meer actief sinds september vorig jaar, toen Monique en Dre ook afreisden naar het tropische eiland voor hun missie. Ook staat de vader van Monique op het filmpje, dat op Bonaire werd opgenomen. Vreemd, aangezien hij op dit moment verblijft op Curacao en niet Bonaire.

Heeft Monique een oud filmpje gepost waarmee ze nu haar hachje probeert te redden?…

Celeberties

Gerard Joling maakt zich grote zorgen om zijn moeder (92)

Ze verloor haar grote liefde, brak haar borstbeen en viel twee keer van de fiets. Het is geen wonder dat Gerard Joling zich zorgen maakt om zijn hoogbejaarde moeder Janny. ‘En dan voelt ze zich ook nog eenzaam.’

Wie de verschillende kanalen op internet waar Gerard Joling (61) zich roert een beetje volgt, ziet met grote regelmaat ook zijn moeder Janny voorbijkomen. Er gaat geen week voorbij zonder dat haar zingende zoon haar een bloemetje brengt. ‘Natuurlijk. Maar ik moet je zeggen dat er sowieso heel goed voor haar wordt gezorgd,’ vertelt Gerard aan Story. ‘Zeker niet alleen door mij. Ook door mijn broer, zus, zwager en de kleinkinderen. En door de kinderen van haar overleden vriend Cor. En daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor. Ze woont nog steeds op zichzelf en dan denk ik weleens: jeetje, wat een sterke vrouw.

Ze heeft vorig jaar haar borstbeen gebroken, is twee keer van de fiets gevallen. En natuurlijk is Cor ook nog overleden, wat een ellende voor zo’n oud mens. Soms voelt ze zich ook best een beetje eenzaam. Dat zegt ze dan meteen tegen me. Zo van: Jemig Geer, dan ben ik dan en dan weer alleen. Ze maakt ook echt tijdsblokken. Tussen twee en drie komt die, dan die, en kom jij dan daarna? vraagt ze dan. Maar goed, op de een of andere manier rolt ze er toch doorheen. Ik ben enorm trots op haar.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jeffrey lijkt de échte reden aan te geven waarom het misliep tussen hem en Gordon en die is niet fraai

Gordon maakte in oktober een einde aan zijn relatie met Jeffrey. Die laatste was zelfs met hem mee naar Dubai getrokken, maar keerde snel weer terug.

Gordon plaatste een opvallende post op zijn Instagram. “Beste beslissing ooit om alleen verder te gaan. Ik ben weer in mijn kracht en ga weer vol gas!”

Jeffrey reageerde ook op die post. “Een uur geleden smeekte hij nog om een achtste kans”, schrijft hij.

Een volger van Jeffrey vroeg hem daarna het volgende: “Ben jij ooit bedrogen?”

Een antwoord kwam er niet. Jeffrey wiste zelfs zijn reactie. Dat meldt Shownieuws. Het lijkt een duidelijk antwoord te zijn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Groot drama: ‘Patty Brard is intens verdrietig en heeft het moeilijk’

Vandaag is het precies 6 maanden geleden dat Patty Brard haar moeder overleed. Ze plaatste dan ook de onderstaande foto van haar en haar moeder op haar Instagram account met de boodschap.

”Alweer 6 maanden geleden … RIP lieve mama”

Hoewel ze haar moeder dus moet missen is Patty wel heel blij dat de band met haar dochter Priscilla weer herstelt is. De twee hadden jaren geen contact met elkaar. Priscilla vond namelijk dat haar moeder zich anders gedroeg dan dat ze doet als er camera’s bij zijn. Dit kon Priscilla niet aanzien en die besloot een opleiding te gaan volgen in Zwitserland en liet dus jaren niks van haar horen.

Wij denken dat er wel iets meer heeft gespeeld tussen de twee dan dit verhaal, maar het is fijn dat de twee elkaar hebben vergeven en alles weer zoals vanouds is geworden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending