Gordon is Dubai uitgezet: “Dit is belachelijk”
Connect with us

Meest bekeken

Gordon is Dubai uitgezet: “Dit is belachelijk”

Gordon is niet blij met de laatste coronaontwikkelingen. Hij wilde vandaag terugvliegen naar zijn nieuwe woonplaats Dubai, maar hij komt het land niet binnen. Hij is geweigerd door KLM en Emirates. Zelf vindt hij het volslagen belachelijk.

Vakantie in Zuid-Afrika

Gordon was een week naar Zuid-Afrika gegaan om te relaxen. Hij is vorige week teruggekeerd naar Nederland. Hugo de Jonge vroeg aan mensen die uit Zuid-Afrika kwamen op om in quarantaine te gaan. Hier hield Gordon zich niet aan. Dit weten wij omdat hij zaterdag verscheen in de livefinale van K2 Zoekt K3. Ook had hij zondag opnames van een muziekquiz voor SBS 6.

Veel mensen hadden niet verwacht dat Gordon bij de finale van K2 Zoekt K3 zou zijn. Maar niets is minder waar, hij was gewoon aanwezig. Veel kijkers waren in shock, hij zat te zweten en hij klonk heel erg verkouden.

Gordon zei dat dit kwam door zijn warme colbertje en reageerde lacherig op de vraag of hij nog wel Dubai in zou komen. Dubai weigert namelijk mensen die in de afgelopen veertien dagen in Zuid-Afrika zijn geweest. Gordon ging hier niet serieus op in want hij zei dat hij zich geen zorgen hoefde te maken. Hij was tegenwoordig inwoner van Dubai.

Helaas kwam Gordon al snel van een koude kermis thuis. “Nou lekker dan. Ondanks uitgebreide testen niet meekomen op zowel Emirates als KLM naar Dubai. Nog een week in de zeikregen zitten. Volslagen belachelijk die paniek met dit k°tvirus! Thuis maar even gezellig maken! De wereld is gek geworden echt!!!”, aldus Gordon.

Een paar weken was hij nog heel erg positief over het coronabeleid van Dubai: “In de UAE (waar Dubai onder valt, red.) zijn er minder dan 75 besmettingen per dag. In Nederland helpen 15 procent of meer dwazen (ongevaccineerden, red.) de economie naar de klote! Ik ben klaar met die mensen!”

Meest bekeken

Prinses Beatrix wil wat belangrijks kwijt over kleindochter prinses Amalia

De Nederlandse prinses Beatrix bezocht het afgelopen weekend Curaçao. Tijdens een persmoment vertelde ze onder andere over haar kleindochter, kroonprinses Amalia.

“Met mij gaat het heel goed”, vertelt prinses Beatrix aan Blauw Bloed. “Ik geniet hier vooral van wat je allemaal meemaakt hier: de toewijding, de zorg voor mensen, de zorg voor dieren en voor de natuur als geheel.”

Ook over prinses Amalia, die op 7 december 18 jaar wordt, wil ze iets kwijt. “Ontzettend leuk, zo lang ze gezond en verstandig blijft”, zegt ze.

Ze heeft er alvast een goed oog in. “Ze is goed begonnen en ik denk dat ze heel goed doorgaat en opgroeit tot een verstandig mens. Dat wens ik haar in ieder geval toe.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Marco Borsato is niet weggegaan, hij is keihard gedumpt!”

Marco Borsato is inmiddels al 23 jaar ambassadeur voor War Child. Wanneer je aan War Child denkt, dan denk je eigenlijk automatisch aan de zanger en ook het legendarische optreden met Ali B en het nummer ‘Wat zo je doen’. Maar de zanger is de afgelopen jaren behoorlijk vaak negatief in het nieuws terecht gekomen. Dit vanwege verschillende affaires die vorig jaar in het nieuws terecht zin gekomen. Hierdoor is zijn vrouw, Leontine, destijds ook gescheiden van hem. Maar tussen die twee lijkt het de laatste tijd steeds beter te gaan. Echter gaan er de laatste maanden opnieuw ontelbaar veel geruchten rond over de zanger.

Verschillende roddelkanalen, waaronder Roddelpraat (Dennis Schouten en Jan Roos) en Yvonne Coldeweijer, stellen dat er nog steeds van alles mis gaat in het leven van de zanger. Echter zijn hier nog geen harde bewijzen voor geleverd wat het een moeilijk onderwerp maakt. Ook lijkt het dat er geen weerstand geboden wordt aan deze uitspraken.

Samenwerking met Marco Borsato abrupt stopgezet!

Desondanks is het een feit dat War Child op het laatste moment de samenwerking met Marco heeft afgezegd. Dit is ongeveer 10 dagen geledne gebeurd, nog voor hij zijn veelbesproken armbreuk heeft opgelopen. De armbreuk kan dus onmogelijk de reden voor deze afzegging zijn wat wel door verschillende media geopperd werd. Joshua Nolet en zijn band Chef’Special hebben de zanger nu vervangen als ambassadeurs voor War Child en zijn te zien in de kerst-shoot in samenwerking met HEMA. De reden die opgegeven is voor het verbreken van de samenwerking na 23 jaar is: “Hij is niet beschikbaar in deze periode“. War Child zwijgt ook betreffende de reden van deze plotselinge stop. Er gaan verschillende geruchten rond, ook over een affaire die de zanger gehad zou hebben met een van de directrices van War Child. Maar dit gerucht ging een flinke poos geleden als rond. Onderaan dit artikel meer over War Child!

War Child
Jushua Nolet over de samenwerking met War Child: “Voor kinderen die opgroeien in een oorlogsgebied is rustig slapen niet vanzelfsprekend. Als kind had ik wel het geluk om op een veilige plek te kunnen dromen over mijn toekomst als zanger van een band. Slapen zonder angst. Dit gun ik elk kind.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Wordt Sarah van Soelen de nieuwe Bachelorette?

Televisieshows waarin deelnemers op zoek gaan naar de ware liefde zijn ontzettend populair. Kersverse vrijgezel Sarah van Soelen gaat misschien meedoen aan dit datingprogramma!

Reality FBI meldt in zijn Instagram Stories: “Je gaat het niet geloven, maar… Sarah van Soelen is gepolst als de nieuwe Bachelorette. Er is nog geen ja gevallen, want er zijn meerdere opties. Ook Lotte van Leeuwen van Love Island is in de running.”

Vorig seizoen was Gaby de Bachelorette. Achttien mannen zetten toen hun beste beentje voor om haar hart te veroveren. Sarah houdt ook wel van de nodige aandacht, dus zij zou een geknipte kandidate zijn.

Sarah nieuwe Bachelorette

Ook FawryNotSawry vindt dat Sarah een geschikte kandidaat is. “Sarah moet de Bachelorette worden van volgend jaar! RTL, Videoland, als jullie kijken: Sarah van Soelen volgend jaar als de nieuwe Bachelorette. De opvolger van Gaby. Dat lijkt me fantastisch”, vertelde hij uitbundig.

Doorgaan met lezen

Trending