Gordon met grote spoed afgevoerd met ambulance: ‘Overdosis?’
Connect with us

WOW

Gordon met grote spoed afgevoerd met ambulance: ‘Overdosis?’

Rondom het huis van Gordon in Blaricum was er zaterdagavond een hoop consternatie: de presentator zou inmiddels zijn afgevoerd met een ambulance.

Wat er precies aan de hand is met Gordon is nog niet duidelijk. Wel laat een insider aan Privé weten dat hij verzwakt zou zijn en uit voorzorg is opgenomen.

Zijn management was zaterdagavond niet bereikbaar voor commentaar.

Later meer.

Meest bekeken

Dit is hoe Maxima er zónder haar pruik uitziet

Wist jij het? Wij in ieder geval niet.

Het blijkt dus zo te zijn dat onze Koningin Maxima regelmatig een pruik / nep haar draagt. Ze schijnt dit voornamelijk te doen wanneer er een speciaal feest of ander evenement plaats vindt.

Volgens Royaltyjournalist Sam Hoevenaar is het overduidelijk en hij zegt daar het volgende over:

“Het is natuurlijk geweldig als je gezegend bent met een volle bos met haar. Met jaloezie kijk ik naar de golvende manen van hertogin Catherine. De trucjes die ik heb uitgeprobeerd na het bekijken van talloze YouTube-video’s hebben nog niet het beoogde resultaat opgeleverd. De Koningin heeft ook geen bos haar van nature maar helpt moedernatuur regelmatig gewoon even een handje.”

Pruik van koningin Maxima
Het blijkt dus inderdaad zo te zijn dat onze koning wel eens wat nep haar draagt en Sam gaat verder:

“Koningin Máxima laat het haar tijdens werkbezoeken regelmatig op de schouders hangen zonder al te veel poespas, maar voor een galadiner trekt ze naast een haute couture jurk en een set juwelen ook een rits hulp-lokken uit de kast.”

Wij hebben een vergelijking gemaakt waarbij je kan zien wanneer ze wél een pruik draagt en geen pruik draagt. Zie hieronder:

View this post on Instagram

A post shared by Queen Máxima (@maximaqueen)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zusje van Sarah reageert op relatie van Andre Hazes en Sarah!

Julia het jongere zusje van Sarah heeft voor het eerst gereageerd op de relatie van haar oudere zus Sarah en Andre Hazes. Ze zegt niks bijzonders maar wat ons opvalt is dat waar Sarah een vast klant lijkt te zijn van de plastische chirurg, lijkt het bij Julia nog redelijk puur natuur te zijn.

Onlangs dook er een foto op van hoe Sarah er voor haar cosmetische ingrepen uitzag. Duidelijk wordt dat haar uiterlijk dan ook een flinke verandering heeft ondergaan. Wij adviseren Julia dan ook niet het voorbeeld van haar oudere zus te volgen.

Over de een vraag over de relatie van haar oudere zus Sarah met Andre Hazes was Julia kort maar krachtig en liet het volgende weten:

”Hier doe ik geen uitspraak over. Dan zal je ze echt even zelf moeten spreken!.”

Hieronder een foto van Julia en daarnaast zit de moeder van Julia en Sarah en die lijkt ook aardig verbouwd.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Jaimie Vaes eerlijk over relatie Lil’ Kleine: ‘Explosief’

Er gaan regelmatig geruchten dat Lil’ Kleine (26) en Jaimie Vaes (31) uit elkaar zijn. Die roddels wakkeren ze zelf aan door ook foto’s te verwijderen of elkaar zelfs te ontvolgen. De brunette geeft nu een inkijkje in de relatie van de twee in de YouTube-serie Open Kaart.

Jaimie geeft aan dat ze beiden best wel vurig zijn.’Ondanks dat ik een heel ander karakter heb dan Jorik, kan ik ook best wel de strijd opzoeken. En hij ook, dus wij kunnen best wel explosief zijn met z’n tweeën.’

Rustiger
Vaes vervolgt: ‘Dat betekent dat de hoogtepunten explosief zijn, maar de dieptepunten ook. Nu we ouders zijn geworden is dat allemaal wat rustiger. We zijn aan elkaar gewaagd, laat ik het zo zeggen.’

Tegen elkaar
Hoewel ze dus nu in een wat rustiger vaarwater zijn gekomen, was dat in het begin wel anders. ‘Iedereen had een mening en iedereen bemoeide zich ermee. Ik dacht: ik kan de wereld aan en hij ook’, verklaart Jaimie. ‘Dat konden we samen, maar soms ook tegen elkaar. We konden het ook weer geweldig goedmaken. Nu ik merk dat er ook minder afleiding is – de hele stad en wereld ligt stil – en Jorik en ik zijn veel thuis, is de rust meer wedergekeerd.’

Bron: Shownieuws, Story Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Trending