Gordon neemt afscheid: ‘Rust zacht lieve’
Connect with us

Celeberties

Gordon neemt afscheid: ‘Rust zacht lieve’

In zijn nieuwe programma duikt Gordon (51) in het leven van honderdjarigen en gaat de zanger op zoek naar de geheimen van de ouderen op leeftijd, die nog altijd jong van geest zijn. Maar werken met honderdjarigen heeft ook zijn keerzijde, daar is hij vandaag helaas achter gekomen.

Via Instagram laat Gordon weten dat één van de kandidaten tot zijn grote verdriet is overleden, Wim Blank. “Als je een programma maakt met 100 plussers dan weet je dat de kans groot is dat er mensen tijdens de opnames en voor de uitzending kunnen overlijden. En toch valt zoiets heel zwaar als het dan toch onverwacht gebeurt”, schrijft hij bij een aantal foto’s van hen samen. Wim werd 101 en had volgens Gordon nog helemaal geen zin om dood te gaan “maar het einde komt voor iedereen”.

Dit bericht bekijken op Instagram

Vaarwel Wim, Als je een programma maakt met 100 plussers dan weet je dat de kans groot is dat er mensen tijdens de opnames en voor de uitzending kunnen overlijden. En toch valt zoiets heel zwaar als het dan toch onverwacht gebeurd. Wim Blank, hij werd vanmiddag begraven op de respectabele leeftijd van 101. Hij had nog steeds geen zin om dood te gaan maar het einde komt voor iedereen. Ik heb genoten van deze man en heb hem nog naar zijn geliefde Ajax kunnen sturen met zijn zoon. Nederland zal straks kennis maken en over hem praten met liefde en respect zoals ik hem vaarwel zeg vandaag. Het was een eer u te hebben mogen leren kennen en rust zacht lieve Wim. 😢#100jaarjong #nieuwprogramma #newme #recovery #rip #geweldigpersoon #respect

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Gordon: “Ik heb genoten van deze man en heb hem nog naar zijn geliefde Ajax kunnen sturen met zijn zoon. Nederland zal straks kennis maken en over hem praten met liefde en respect zoals ik hem vaarwel zeg vandaag. Het was een eer u te hebben mogen leren kennen en rust zacht lieve Wim.”

Gordon zei eerder over het programma: “Ik heb veel programma’s mogen maken met oudere mensen, maar honderdjarigen zijn een klasse apart. Ik heb zoveel levenslessen geleerd en ademloos geluisterd naar hun verhalen. Het eerste vliegtuig, de opkomst van de radio, sommigen hebben zelfs de Hindenburgh zeppelin zien overvliegen.”

“Ik heb mensen leren kennen die alleen al door hoe ze in het leven staan respect afdwingen bij iedereen. Mijn leven was al veranderd, maar nu heeft het ook een andere kleur gekregen en dat vergeet ik nooit meer.”

Bron: rtlboulevard Beeld: Youtube

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zorgen om gezondheid Martien Meiland: ‘Dit kan hem fataal worden’

Martien Meiland en zijn familie zijn sinds een paar weken weer terug op de buis met hun programma Chateau Meiland. En hoe! Het programma behaalde maar liefst 1,3 miljoen kijkers en scoorde daarmee weer vanouds goed. Het leven lijkt de kasteelheer toe te lachen momenteel maar dat is niet altijd zo geweest. In oktober komt namelijk de veelbesproken biografie van de markante man uit en daar staan een aantal schokkende onthullingen. Volgens weekblad Story valt daarin onder andere te lezen dat hij in het verleden tot twee keer toe een zelfmoordpoging heeft ondernomen. In de nieuwe afleveringen is te zien hoe slecht het met de gezondheid van de kasteelheer lijkt te gaan.

Gezondheid van Martien Meiland

De vrouwen des huizes maken zich zorgen om de aanhoudende benauwdheid van de kasteelheer. Dit komt allemaal bij zijn depressiviteit kijken wat het allemaal nog een tikkeltje heftiger maakt. Erica laat het volgende weten: “Een tijdje geleden heeft hij het heel erg benauwd gehad en daar is hij heel erg van geschrokken. Hij is meteen gestopt met roken. Maar ’s nachts wordt hij alsnog wakker en is hij erg bang voor die benauwdheid. Hij denkt dat er iets niet goed zit.” Eenmaal bij de dokter geweest blijkt dat er niet veel lichamelijk aan het handje is. Of de benauwdheidsklachten voort zouden kunnen komen uit de depressieve klachten is niet duidelijk. Tekst gaat verder onder de onderstaande video:

De biografie van de kasteelheer

Met al het succes van nu zal zijn biografie, vernoemd naar zichzelf, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer hoogstwaarschijnlijk ook wel een kaskraker worden. Grappig detail: het boek zal worden uitgegeven door de mede door hem opgerichte uitgever Osjato. Juist, de Nederlandse uitspraak van het Franse au Chateau!

Doorgaan met lezen

Celeberties

FOTO: ‘Patricia Paay zwanger’

Patricia Paay noemt de geboorte van haar dochter Christina Curry het mooiste dat haar is overkomen. De diva blikt terug op de laatste weken van haar zwangerschap.

Patricia verbleef in de laatste weken voor haar bevalling in New Jersey, Amerika. Het was een warme zomer, herinnert ze zich. De diva poseert op het kiekje voor een witte open haard, met een bolle babybuik. ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

Trots

De diva spreekt van ‘onvoorwaardelijke liefde’. Inmiddels is haar dochter 30 jaar. ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

Doorgaan met lezen

Trending