Gordon wilt iets achterlaten op aarde: ‘Een kind zou mijn redding kunnen zijn’
Connect with us

Celeberties

Gordon wilt iets achterlaten op aarde: ‘Een kind zou mijn redding kunnen zijn’

Gordon wil iets achterlaten op aarde als hij sterft. En dan bedoeld de zanger geen plaat, maar een kind door hemzelf verwekt… “Als het zo moet zijn dat ik nog vader mag worden, dan zou ik dat heel leuk vinden. Ik sluit het niet uit. (…) Ik denk dat het wel eens mijn redding kunnen zijn.”

Gordon (52) heeft zich alten interviewen door Robbert Rodenburg (22) voor zijn YouTube-serie ‘Open Kaart’. En wat blijkt: Gordon wil een kind om iets achter te laten na zijn dood. Het is overigens niet voor het eerst dat Gordon zijn kinderwens uit. Twee jaar geleden had het zelfs niet veel gescheeld of de zanger was vader geworden. “De afgelopen jaren heb ik er steeds vaker over nagedacht. Ik heb twee jaar geleden zelfs een draagmoeder gevonden, maar dat heb ik afgeblazen, omdat ik vond dat mijn leven er niet geschikt voor was. Nu is dat een heel ander verhaal.”

“Het feit dat ik straks deze aarde ga verlaten en niks achterlaat vind ik wel een harde gedachte. (…) Als het zo moet zijn dat ik nog vader mag worden, dan zou ik dat heel leuk vinden. Ik sluit het niet uit. (…) Ik denk dat het wel eens mijn redding kunnen zijn. Dan word je je bewust van het feit dat de onvoorwaardelijke liefde toch echt bij je kind ligt en niet bij iemand anders.”

Gordon sluit dan ook een nieuwe relatie niet uit. “Ik zou het leuk vinden, maar het heeft geen prioriteit. Elke man was de liefde van mijn leven.Als het me overkomt zou ik het heel leuk vinden. Als ik ouders van kinderen spreek, dan zeggen ze allemaal dat een kind het mooiste op de wereld is. (…) Als het zo mocht zijn, dan is het meer dan welkom.”

Gordon zegt wel dat hij geen jonge mannen meer wil: “Liever niet meer onder de 30 jaar. Maar ik heb nu wel een hele leuke jongen uit Kaapstad die ik heel leuk vind.”

Celeberties

Zien: Ouwe Bridget Maasland laat jongemannen watertanden met selfie in haar bed!

Bridget Maasland is de laatste maanden volop in het nieuws. Dat is natuurlijk niet voor niets, ze heeft een relatie gehad met André Hazes. Het verschil tussen de twee is 19 jaar (André is net jarig geweest) maar dat lijkt het stel niet te deren. Het is algemeen bekend dat de blondine op jongere mannen valt.

Ook dat de zanger op oudere vrouwen valt is geen geheim. Zijn eerdere liefde en moeder van zijn kind is immers ook 16 jaar ouder dan hijzelf is. Maar we kunnen wel stellen dat de jonge zanger behoorlijk wat smaak heeft wat vrouwen betreft.

Bridget Maasland laat mannen watertanden
Wat hoewel zijn voormalige vlam de 45 al heeft aangetikt, kunnen we daar niet veel van zien. En zo nu en dan trakteert de blonde presentatrice haar volgers dan ook op een heerlijk kiekje om dat eventjes duidelijk te maken!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jeugdzorg haalt baby Djemino weg bij Barbie ‘Samantha de Jong’

Samatha De Jong, voormalig realityster Barbie blijft de toekomst zonnig in zien. Haar baby Djemino mag dan door Jeugdzorg bij haar weggehaald op Instagram schrijft zij: ‘Vallen en opstaan knokken en DOORGAAN.’ Volgens ex Gerrit is Samantha op het verkeerde pad. Zo zegt hij dat haar baby last van darmkrampjes had, waarop ze hem een zetpil heeft gegeven.

Het gaat volgens haar ex-verloofde Gerrit Meerts niet goed met Samantha de Jong. De kersverse moeder van zoontje Djemino, die op 16 november werd geboren, omringt zich volgens Gerrit -hij is overigens niet de vader van de baby- met lieden die niet goed voor haar zijn.

Vorige week vertelde Gerrit in dat Samantha weer het verkeerde pad bewandelt. ‘Ik heb haar stabiliteit gegeven en gezorgd dat ze wegbleef bij mensen die niet goed voor haar waren. Soms met gevaar voor eigen leven. Maar ze laat zich nu weer in met die mensen. Daar kan ik niet mee leven en dat is de reden waarom het over is tussen ons. Ik wil niet met een vrouw trouwen die weigert te zeggen waar ze soms urenlang uithangt. Ik weet dat ze is teruggevallen in haar oude leventje. En dat allemaal omdat ze er niet tegen kan om een normaal gezinsleven te leiden. Dat vindt ze kennelijk te saai. Samantha heeft het idee dat ze een bepaalde spanning nodig heeft. Maar dat kan niet als je kinderen hebt. Haar zoontje is nog geen twee maanden oud!’

Hoewel niet zijn kind maakt Gerrit zich grote zorgen om het jongetje. ‘Na onze breuk heeft ze hem eerst naar haar tante gebracht, daarna bij haar moeder en vervolgens bij een oom. Het kindje had last van darmkrampjes, waarop ze hem een zetpil heeft gegeven. Maar dat mag bij baby’s tot drie maanden helemaal niet. Haar kindje is daarna zo ziek geworden dat Jeugdzorg heeft ingegrepen en hij nu elders woont.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Nieuwe vriendin’ Marco Borsato haalt flink uit naar de media

Zoals je waarschijnlijk wel weet was het jaar 2020 niet het mees mooie jaar uit het leven van Marco Borsato. Volgens eigen zeggen was het zelfs het zwaarste jaar uit zijn leven en dat had natuurlijk allemaal te maken met het einde van zijn relatie met Leontine. Marco scheen weleens buiten de pot te pissen tijdens zijn relatie en dan houdt het een keer op…

Goed, het jaar 2021 is nog maar net begonnen of de volgende roddels rondom de zanger worden alweer de wereld in geslingerd. Zo bracht Shownieuws gisteren naar buiten dat zijn vroegere vriendin, Denise Boekhoff, ook zijn nieuwe liefde zou zijn.

Ex Marco Borsato geeft voor eens en altijd duidelijkheid
En hoewel wij zowel Marco als Denise uiteraard alle geluk van de wereld toewensen blijkt hier helemaal niets van waar te zijn. Denise Boekhof, de vrouw waarmee Marco tot 1996 een relatie mee had haalt op Instagram keihard uit naar de media. “Alles wat er in de media staat of gezegd wordt zijn aannames, veronderstellingen en roddels over 1 van mijn voormalige liefdes in relatie tot mij. Dus voor eens en voor altijd. Marco Borsato is een ex. Het idee achter de naam ex is dat het om een vroegere partner gaat. Vroeger is niet nu!”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending