‘Graatmagere’ Sonja Bakker onthult dat ze te droevig is om te eten.
Connect with us

Celeberties

‘Graatmagere’ Sonja Bakker onthult dat ze te droevig is om te eten.

Dieetspecialiste Sonja Bakker kreeg de voorbije maanden bakken kritiek op haar gewicht. Volgens waren ongemeen scherp voor Bakker. Ze noemden haar ‘ongezond dun’ en ‘graatmager’. Nu deelt Sonja op Instagram de reden voor haar gewichtsverlies.

Emotionele reden

Sonja geeft op haar Instagram aan dat er een emotionele reden schuilt achter haar gewichtsverlies. Haar papa is overleden en de dieetgoeroe was zo droevig dat ze geen hap meer door de keel kreeg. Ze publiceerde een kiekje met haar twee zoons en schreef: “Vanmorgen postte ik een foto dat ik heel happy ben. Heerlijk 10 km gelopen met mijn dierbaren. Heel veel mensen vinden mij blijkbaar op dit moment te dun en te mager. Ik kan jullie zeggen, verdriet gaat je niet in je koude kleren zitten.”

In juli overleed de vader van Sonja aan de gevolgen van darmkanker.

Kilo’s afgevallen van verdriet

Sonja legt uit dat ze kilo’s is afgevallen van verdriet. De blondine deed uit de doeken: “Inderdaad, ik ben afgelopen maanden een paar kilo afgevallen. Mijn vader, en beste vriend is 2 maanden geleden overleden. Wij hebben hem een jaar lang dag en nacht verzorgd met zoveel liefde. Door al het verdriet wat een plekje moet krijgen ben ik juist gaan wandelen met mijn hond en familie in de natuur. En inderdaad geen trek in eten en tranen met tuiten.”

Hart onder de riem

Ondertussen krijgt Sonja heel wat steun van haar fans. Zo reageerde iemand: “Tussen iets denken en opmerking plaatsen zit een groot verschil. Zo zie je maar … het kwetst. Sterkte Sonja.”

Heel wat mensen vinden ook dat ze zich helemaal niet hoefde te verontschuldigen voor haar gewichtsverlies. Een volger merkte op: “Je hoeft je niet te verantwoorden tegenover de slecht praters knappe vrouw!”

Dit bericht bekijken op Instagram

Lieve volgers, Vanmorgen posten ik een foto dat ik heel happy ben. Heerlijk 10 km gelopen met mijn dierbaren. ♥️Heel veel mensen vinden mijn blijkbaar op dit moment te dun en te mager. Ik kan jullie zeggen, verdriet gaat je niet in je koude kleren zitten. 🙏😔Inderdaad, ik ben afgelopen maanden een paar kilo afgevallen. Mijn vader , en beste vriend is 2 maanden geleden overleden. Wij hebben hem een jaar lang dag en nacht verzorgd met zoveel liefde🙏Door al het verdriet 😢😢wat een plekje moet krijgen ben ik juist gaan wandelen met mijn hond en familie in de natuur. 💐🥰En inderdaad geen trek in eten en tranen met tuiten. 😢😔 Sorry lieve volgers, ik vind dat ik dat even met met jullie moet delen. Ps deze foto is een half jaar geleden , voordat mijn vader is overleden. Maar evengoed maakte we met onze lieve kinderen het beste ervan 🙏 Wil iedereen steunen die iemand is verloren in deze tijd. 🙏❤️ #allesheefttijdnodig

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl) op

Celeberties

Liefdesgeluk: ‘Dit is het nieuwe vriendje van prinses Alexia!’

Op donderdag 15 oktober werd prins Christian van Denemarken 15 jaar oud. Voor de gelegenheid plaatste het Deense koningshuis enkele nieuwe portretten van de prins.

“Iemand koningin Maxima al geïnformeerd? Denk dat Alexia een prima partij is”, reageert iemand op Twitter. “Handome guy, wellicht een goede partij voor onze Alexia?” Velen denken er hetzelfde over: “Wat een knappies bij elkaar!”

Volgens royaltykenner Rick Evers kennen Alexia en Christian elkaar zelfs al. “Ik mag je helaas de video van TikTok hier niet laten zien, maar ze kunnen het in elk geval prima met elkaar vinden”, schrijft hij op Twitter.

Koppel van de eeuw

“Als Christian en Alexia een stel zouden worden, dan worden ze het koppel van de eeuw”, meent iemand. Als ze later, met toestemming van Staten-Generaal, zou trouwen dan zou ze een mond vol aan titels dragen.

“Ze zou eerst ‘Prinses Alexia van Denemarken en de Nederlanden’ worden. Later, volledig: ‘Koningin Alexia van Denemarken, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau en Gravin van Monpezat”, zegt Rick.

Doorgaan met lezen

Celeberties

EXCLUSIEF: ‘Koning Willem-Alexander gespot met zijn jeugdliefde Paulette’

Herinnert u zich Paulette Schröder nog? De mooie Bloemendaalse blondine werd in de jaren tachtig veelvuldig getipt als aanstaande partner van kroonprins Willem-Alexander.

De dochter van luchtvaarttycoon en Martinair-oprichter Martin Schröder en zijn charmante vrouw Tineke – die destijds een van zijn eerste stewardessen was en nog zelf de broodjes voor de passagiers smeerde – maakte met haar broers Lucien en Marc deel uit van een vriendenclubje rond Willem-Alexander. Dat de contacten met de Oranjes zo close waren, kwam vooral omdat Martinair het regeringstoestel in zijn vloot had. Daarnaast waren Martin Schröder en wijlen prins Bernhard fervente jagers. Volgens sommigen zag Willem-Alexander Paulette als zijn eerste echte jeugdliefde, al zou hun romance weer volgens anderen niet al te serieus genomen moeten worden. Feit is dat de twee een innige band onderhielden, en elkaar in de hogere societykringen nog geregeld tegenkomen.

De Meilandjes

Afgelopen vrijdagmiddag sprak Story met Paulette, die zich opmerkelijk genoeg in het Noordwijkse jetset-hotel Huis ter Duin onder de toeschouwers bevond die op de komst van Martien Meiland en zijn familie wachtten, die daar hun boek kwamen presenteren. ‘We logeren een paar dagen in Huis ter Duin,’ vertelt Paulette aan Story. ‘We zijn hier in Noordwijk op bezoek bij mijn ouders.’ Die wonen sinds enige tijd in een fraai penthouse aan de boulevard van de chique badplaats. Maar dat bleek niet de enige reden! Paulette, met een glimlach: ‘Mijn dochter is fan van Chateau Meiland. Dus toen besloten we even een kijkje te gaan nemen. We zagen Martien gisteren al in Noordwijk lopen. Ik vind de Meilandjes ook superleuk. We kijken elke week. Martien is een interessante man.’

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dramatisch nieuws voor Eva Jinek: “Dit moet pijn doen!”

Op 20 september 2019 maakte Eva Jinek bekend na 15 jaar publieke omroep per januari 2020 over te stappen naar RTL om afwisselend met Beau van Erven Dorens de late-night-talk show op RTL 4 te gaan presenteren.

Ze tekende een exclusief contract voor vier jaar. Geruchten waren dat ze hier een bizar bedrag van 1 tot 1,4 miljoen euro per jaar voor zou opstrijken.

Ze moeten wel héél veel vertrouwen in de blondine en haar talkshow-kunsten hebben. Maar helaas is het minder uitgepakt dan gedacht. De kijkcijfers vallen namelijk behoorlijk tegen vergeleken andere talkshows op hetzelfde tijdstip.

Eva Jinek valt buiten de top 10

De blondine is deze week namelijk zelfs buiten de top 10 gevallen qua kijkcijfers. Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel van omroep MAX trokken woensdag bijvoorbeeld 835.000 kijkers. Dit terwijl 782.000 mensen gelijktijdig naar Eva Jinek op RTL4 aan het kijken waren.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending