Grap bij slaapfeestje laat tiener schreeuwen van de pijn
Connect with us

Lifestyle

Grap bij slaapfeestje laat tiener schreeuwen van de pijn

Je hebt misschien wel gehoord van logeerpartijtjes waarbij kinderen op het gezicht van hun vrienden tekenen – vaak is het degene die als eerste in slaap valt.

Of ze gaan achter een deur staan en maken iemand aan het schrikken die uit de badkamer komt.

Het is niet ongebruikelijk dat kinderen grappen met elkaar uithalen, maar soms gaan ze te ver. Zo ver, dat het leven van een kind in gevaar komt.

Een trend die recentelijk populair is geworden is de “hot water challenge”.

Dat klinkt misschien niet gevaarlijk, maar een 8-jarige meisje genaamd Ki’ari Pope overleed nadat haar neefjes haar uitdaagde kokend water door een rietje te drinken, schrijft CBS News.

Maar Ki´ari was niet de enige die werd geraakt door heet water en groepsdruk.

Terwijl hij sliep

De 15-jarige Nickolas Conrad was in het huis van een vriend blijven slapen, met zes anderen.

In het midden van de nacht werd hij wakker van een intense pijn in zijn nek en keel.

Eerst was de tiener er niet zeker van wat er was gebeurd. Het enige wat hij wist is dat hij een enorme pijn had.

¨Het was de ergste pijn die ik ooit heb gevoeld,¨ vertelde Nickolas Fox News.

Hij moest gelijk naar het ziekenhuis voor noodbehandeling.

Het bleek dat de andere jongens kokend water op hun vriend hadden gegooid. Ze zeggen dat ze niet wisten hoe heet het water was.

De ´grap´ zorgde voor eerste- en tweedegraads brandwonden op de keel van Nickolas.

¨Het zijn mijn vrienden niet meer en dat zullen ze ook nooit meer worden,¨ zegt Nickolas.

Uiteraard was de moeder van de jongen, Mickey, zeer ontstemd over wat er was gebeurd.

¨Eerst dacht ik dat het een incident was, maar toen ik erachter kwam dat het opzettelijk was, werd ik zo ontzettend boos,¨ vertelde Mickey aan Fox News, eraan toevoegend:

¨Zeg nooit: ´Mijn kind zou zoiets nooit doen´. En denk eraan je kinderen op te voeden.¨

Volgens Fox News werd er geen aangifte gedaan en de ouders die op het moment van het incident in het huis waren sliepen. Ze hadden geen idee van wat er gebeurde.

Kijk het nieuwsbericht over deze nare ´grap´:

Ik hoop dat deze trend snel stopt!

Deel dit artikel op Facebook met vrienden die kinderen hebben zodat alle ouders leren hoe gevaarlijk dit is, voordat het te laat is!
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending