Gravin Eloise heeft veel kritiek op het Koninklijk huis en uit dat op bijzondere wijze!
Connect with us

Meest bekeken

Gravin Eloise heeft veel kritiek op het Koninklijk huis en uit dat op bijzondere wijze!

‘Gravinfluencer’ Eloise van Oranje werd afgelopen zomer nóg bekender dan ze al was. Ze werd actief op social media en gaf een uniek kijkje in het leven van een gravin. Ook leerde ze een andere kant van haar bekendheid kennen: toen ze rokend en drinkend gefotografeerd werd kreeg ze bakken kritiek over zich heen. Eloise doet een boekje open over deze gebeurtenis.

Beperking of verrijking?

In de YouTube-serie van Robbert Rodenburg vertelt Eloise openhartig over haar leven als gravin en haar stijgende bekendheid. Ze doet iets unieks: als enige lid van het Koninklijk Huis is zij actief op social media en laat zij hele specifieke details van haar leven zien aan haar ruim 170.000 volgers. Robbert vraagt haar: ,,Zie je het feit dat je lid bent van het Koninklijk Huis als een beperking of een verrijking?” Eloise reageert nuchter: ,,Het is gewoon wie ik ben en ik ga er gewoon in mee. Ik zie het sowieso niet als iets negatiefs.”

Kritiek

Eloise is het gewend om veel kritiek te krijgen van haar volgers, zelfs toen ze bekend maakte te gaan studeren. In een interview met het Jeugdjournaal vertelde ze hierover: ,, Er waren er een paar tussen die dan zeiden van: ze verdient het helemaal niet en ze heeft er sowieso geen moeite voor gedaan. Dat soort dingen.”. Ook toen Eloise rokend en drinkend werd gespot kreeg ze de volle lading.

Dit heeft ervoor gezorgd dat ze een stuk alerter is dan eerst: ,,Ik ben wel een beetje alerter. Ik word hier in Amsterdam veel meer herkend dan in Den Haag. Omdat dit een grote stad is en door wat er is gebeurd. Dat ik nu in elke Albert Heijn lig.”. Hiermee doelt Eloise op de bladen met coverfoto’s waarop zij rokend te zien is.

Oma Beatrix

Eloise lijkt het vooral belangrijk te vinden dat mensen haar als een ‘normaal’ meisje blijven zien. Zij vertelt dat haar vriendinnen dit soms nog lastig vinden, zeker als ze ‘even op zoek gaat bij oma’. Eloise vertelt dat ze haar vriendinnen een keer mee nam naar Oma Beatrix: ,,Zij zaten zich af te vragen van, ‘hoe moeten we zijn’ en ‘wat moeten we zeggen?’”. ,,Gewoon normaal!” reageerde Eloise vervolgens.

Celeberties

Liefdesgeluk: ‘Dit is het nieuwe vriendje van prinses Alexia!’

Op donderdag 15 oktober werd prins Christian van Denemarken 15 jaar oud. Voor de gelegenheid plaatste het Deense koningshuis enkele nieuwe portretten van de prins.

“Iemand koningin Maxima al geïnformeerd? Denk dat Alexia een prima partij is”, reageert iemand op Twitter. “Handome guy, wellicht een goede partij voor onze Alexia?” Velen denken er hetzelfde over: “Wat een knappies bij elkaar!”

Volgens royaltykenner Rick Evers kennen Alexia en Christian elkaar zelfs al. “Ik mag je helaas de video van TikTok hier niet laten zien, maar ze kunnen het in elk geval prima met elkaar vinden”, schrijft hij op Twitter.

Koppel van de eeuw

“Als Christian en Alexia een stel zouden worden, dan worden ze het koppel van de eeuw”, meent iemand. Als ze later, met toestemming van Staten-Generaal, zou trouwen dan zou ze een mond vol aan titels dragen.

“Ze zou eerst ‘Prinses Alexia van Denemarken en de Nederlanden’ worden. Later, volledig: ‘Koningin Alexia van Denemarken, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau en Gravin van Monpezat”, zegt Rick.

Doorgaan met lezen

Celeberties

EXCLUSIEF: ‘Koning Willem-Alexander gespot met zijn jeugdliefde Paulette’

Herinnert u zich Paulette Schröder nog? De mooie Bloemendaalse blondine werd in de jaren tachtig veelvuldig getipt als aanstaande partner van kroonprins Willem-Alexander.

De dochter van luchtvaarttycoon en Martinair-oprichter Martin Schröder en zijn charmante vrouw Tineke – die destijds een van zijn eerste stewardessen was en nog zelf de broodjes voor de passagiers smeerde – maakte met haar broers Lucien en Marc deel uit van een vriendenclubje rond Willem-Alexander. Dat de contacten met de Oranjes zo close waren, kwam vooral omdat Martinair het regeringstoestel in zijn vloot had. Daarnaast waren Martin Schröder en wijlen prins Bernhard fervente jagers. Volgens sommigen zag Willem-Alexander Paulette als zijn eerste echte jeugdliefde, al zou hun romance weer volgens anderen niet al te serieus genomen moeten worden. Feit is dat de twee een innige band onderhielden, en elkaar in de hogere societykringen nog geregeld tegenkomen.

De Meilandjes

Afgelopen vrijdagmiddag sprak Story met Paulette, die zich opmerkelijk genoeg in het Noordwijkse jetset-hotel Huis ter Duin onder de toeschouwers bevond die op de komst van Martien Meiland en zijn familie wachtten, die daar hun boek kwamen presenteren. ‘We logeren een paar dagen in Huis ter Duin,’ vertelt Paulette aan Story. ‘We zijn hier in Noordwijk op bezoek bij mijn ouders.’ Die wonen sinds enige tijd in een fraai penthouse aan de boulevard van de chique badplaats. Maar dat bleek niet de enige reden! Paulette, met een glimlach: ‘Mijn dochter is fan van Chateau Meiland. Dus toen besloten we even een kijkje te gaan nemen. We zagen Martien gisteren al in Noordwijk lopen. Ik vind de Meilandjes ook superleuk. We kijken elke week. Martien is een interessante man.’

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking nieuws: nieuwe foto’s opgedoken van Grapperhaus die coronaregels overtreedt

Opnieuw zijn beelden opgedoken van minister Ferd Grapperhaus die de coronaregels verbreekt. Op foto’s van de NOS is te zien dat het moment van de ‘huwelijksfoto’ niet het enige moment op zijn bruiloft was waar niet aan het protocol werd gehouden. Te zien is namelijk dat de minister o.a. zijn eigen schoonmoeder omhelst en de gasten op zijn bruiloft een de hand schudt. Grapperhaus stapte zaterdag 22 augustus in het huwelijksbootje met zijn vrouw Elisabeth, maar al snel werd bekend dat hij spijt had.

Grapperhaus houdt zich niet aan ‘eigen’ coronamaatregelen

Niet vanwege zijn jawoord, maar omdat hij en zijn gasten zich niet hielden aan de anderhalvemeterregel tijdens de ‘bordesfoto’ op de trappen voor het stadhuis in Bloemendaal. De minister bood vorige week uitgebreid zijn excuses voor aan.

Volgens hem heeft hij zijn gasten meerdere malen „uitdrukkelijk” verzocht zich te houden aan de coronaregels. Dat dit niet is gebeurd, spijt hem ten zeerste, zei de minister.

View this post on Instagram

Er zijn nieuwe foto's gepubliceerd van de bruiloft van minister Grapperhaus (Justitie en Veiligheid). Daarop is te zien dat de minister meer coronaregels overtreedt dan enkel de anderhalvemetermaatregel. SBS Shownieuws toonde gisteravond foto's waarop de minister onder meer een hand lijkt te geven en zijn schoonmoeder omarmt. Vorige week donderdag raakte Grapperhaus in opspraak door beelden die opdoken van zijn bruiloft. Daarop was te zien dat hijzelf en ook zijn gasten zich niet hielden aan de anderhalvemeterregel op de trappen van het stadhuis in Bloemendaal. De foto's van de bruiloft van Grapperhaus leidden tot verontwaardiging, omdat hij als justitieminister het gezicht is van de handhaving van de coronamaatregelen. Shownieuws vroeg Grapperhaus om een reactie op de recentste foto's, waarop hij dus meerdere regels lijkt te overtreden. Via een woordvoerder laat hij weten "niks toe te voegen" aan zijn eerdere verklaring. Meer lezen? Klik op de link in onze bio. (Foto: Ferry de Kok). #grapperhaus #corona #anderhalvemeter #anderhalvemetersamenleving #politiek #nieuws #sbs #shownieuws

A post shared by NOS (@nos) on

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending