Gravin Eloise in de zevende hemel met duizenden volgers.
Connect with us

Celeberties

Gravin Eloise in de zevende hemel met duizenden volgers.

De dochter van prins Constantijn en zijn echtgenote Leontine, gravin Eloise, is in de zevende hemel met haar duizenden nieuwe volgers. Nu dankt ze haar trouwe fans met een kiekje op haar Instagram.

Grote indruk

De afgelopen weken was Eloise heel ijverig op de sociale media. Ze postte vooral over haar kleding die ze verkoopt via de website United Wardrobe. Verder heeft ze het geregeld over haar plannen om te gaan studeren in de Hotelschool in Amsterdam en staat ze altijd klaar om vragen van volgers te beantwoorden. Deze week was ze te zien in het jeugdjournaal en haar verschijning maakte op heel wat jonge kijkers een diepe indruk. In één klap had ze er zomaar duizenden volgers bij!

In het jeugdjournaal vertelde de gravin: “Ik denk dat mensen het best leuk vinden om te zien dat ik ook gewoon een normaal meisje ben. Ik ben een normaal meisje, met toevallig een titel. Ik kan er niks anders van maken eigenlijk. Het is niet zo dat ik me anders ga gedragen, omdat ik in een speciale familie zit. Ik wil een beetje positieve energie uitstralen, heb gewoon lol en wil laten zien dat je jezelf kunt zijn.”

Ondertussen zit ze aan meer dan 40.000 volgers. Toen ze de kaap van de 30.000 bereikte, postte ze: “30k … ongelooflijk.”

Celeberties

ZIEN: Heleen van Royen krijgt bakken kritiek op zomers bikinikiekje!

Heel Nederland zit vanaf vanavond 10 uur weel in een halve lockdown. De besmettingen rondom corona zijn weer de pan uit gestegen en het is volgens Mark Rutte dus weer tijd om de maatregelen aan te scherpen. Niet iedere Nederlander neemt de toenemende druk op de zorg en het aantal besmettingen even serieus.

Maar op vakantie gaan naar het buitenland zit er voorlopig even niet meer in. Tenminste, niet voor iedereen. Heleen van Royen is toch nog het vliegtuig ingestapt en is heerlijk van het zonnetje aan het genieten in Portugal.

Heleen van Royen zit lekker in Portugal

En dat is nu precies waar veel volgers over struikelen. Een reactie onder onderstaande foto is bijvoorbeeld: “Mooie foto begrijp alleen niet waarom je gewoon het in zou vliegtuig stappen alsof er niks aan de hand is..” Ook op Twitter gaan er momenteel foto’s rond van de romanschrijfster en de kritiek is behoorlijk aanwezig (onder de desbetreffende foto):

Doorgaan met lezen

Celeberties

HEFTIG: “André Hazes is hard gestraft”

Het was zaterdagavond feest in dancing Carré in Willebroek. De aanwezigen werden verwend met een optreden van André Hazes.

Heel fijn, maar het wordt een stuk minder fijn als je weet dat er de coronamaatregelen niet werden nageleefd. Zo werd door veel feestvierders geen afstand gehouden en ook mondmaskers werden er niet gedragen.

Onderzoek

De politie onderzoekt momenteel de zaak. “Het is een schande wat daar gebeurd is”, klinkt het in de reacties op onze Facebookpagina. “Dit getuigt van weinig respect voor de anderen.”

Iedereen is het er over eens dat er ingegrepen moet worden. “De feestvierders, de uitbater én André Hazes zelf moeten een grote boete krijgen.”

Iemand anders wil nog een stap verdergaan. “Ze moeten die zaak sluiten. Hoe haal je het in je hoofd om zoiets te organiseren in coronatijd? Ze kunnen niet hard genoeg gestraft worden.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gedurfd: André Hazes post foto Monique zonder kleren aan!

André Hazes en zijn vriendin Monique genieten op dit moment van een heerlijke vakantie in Las Vegas. Op Instagram doen ze uitgebreid verslag van alle avonturen die ze meemaken en alle shows die ze bezoeken. Maar één foto viel extra op: Andre Hazes post na*ktfoto vriendin Monique met een prachtig uitzicht.

Monique zonder kleren

Het is niet de eerste keer dat het stel – dat sinds 2014 samen is – op vakantie is in Las Vegas. En het is óók niet de eerste keer dat André zijn vriendin naakt voor een raam op de kiek zet. In 2015 zette hij een foto online waarop Monique’s lichaam donker was, maar waarop je nog altijd erg goed kon zien dat ze niets aan had. En blijkbaar is het een traditie geworden, want dit is de foto die tijdens deze vakantie is gemaakt:

View this post on Instagram

✌🏼♥️✌🏼

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Omdat emoji’s soms meer dan 1000 woorden zeggen, zette André alleen dit erbij: ✌🏼

♥️✌🏼. Zijn fans reageren erg enthousiast op de foto en overladen Monique met complimentjes. Terecht, want wat een toffe foto!

Bron: cosmopolitan.com Beeld: Instagram

Doorgaan met lezen

Trending