Grijp je kans om te daten met Nicol Kremers: het kost slechts 5 euro!
Connect with us

BNers

Grijp je kans om te daten met Nicol Kremers: het kost slechts 5 euro!


Sinds haar breuk met Peter Gillis is Nicolleke Kremers naar eigen zeggen met lege handen op straat gezet. Ze voelde zich genoodzaakt om zelf haar eigen geld te gaan verdienen en begon daarom met het plaatsen van foto’s en video’s op platformen zoals OnlyFans. In haar eerste maand heeft ze naar verluidt zo’n 100.000 euro verdiend en ze is vastbesloten om haar eigen leven op te bouwen.


Haar recente financiële succes heeft Nicolleke ertoe aangezet om haar ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen. Ze heeft nu haar eigen webshop opgezet waar ze seksspeeltjes voor mannen en vrouwen verkoopt. Dit is iets wat ze al eerder deed toen ze nog samen was met Peter Gillis, maar deze webshop was destijds in handen van haar ex-partner. Door haar eigen webshop op te zetten, laat Nicolleke zien dat ze Peter Gillis niet meer nodig heeft en op haar eigen benen kan staan.

Daarnaast zal Nicolleke binnenkort te zien zijn op de Kamasutra Beurs in de RAI Amsterdam. Bezoekers kunnen met haar op de foto voor 140 euro. Maar er is nog meer: je kunt nu ook een date winnen met Nicolleke! In haar webshop kun je voor slechts 5 euro een lot kopen waarmee je kans maakt op een date met de voormalige realityster. Als je er 10 koopt, krijg je er zelfs 5 gratis bij.


Het is nog maar de vraag of er veel animo zal zijn voor deze kans om met Nicolleke op date te gaan. Sommigen zullen het idee misschien ongepast vinden of niet geïnteresseerd zijn in haar als persoon. Anderen zullen echter wellicht nieuwsgierig zijn naar deze mogelijkheid en het als een spannend avontuur zien. Hoe dan ook, het is een interessante ontwikkeling in het leven van Nicolleke en het toont aan dat ze vastbesloten is om haar eigen weg te gaan.

Voor Nicolleke lijkt het in elk geval een goede keuze te zijn geweest om haar eigen leven op te gaan bouwen en financieel onafhankelijk te worden. Ze kan nu doen wat ze wil en haar eigen keuzes maken zonder afhankelijk te zijn van anderen. Het is goed om te zien dat ze trots is op haar prestaties en dat haar vrienden en familie haar steunen in deze nieuwe fase van haar leven.

Natuurlijk zijn er ook risico’s verbonden aan het werk dat Nicolleke doet. Werken op platforms zoals OnlyFans kan leiden tot ongewenste aandacht en onveilige situaties. Het is daarom belangrijk dat Nicolleke haar veiligheid voorop blijft stellen en zich bewust blijft van de risico’s. Ze lijkt echter vastbesloten om haar eigen pad te blijven volgen en daarvoor verdient ze respect.

In het kort lijkt het er dus op dat Nicolleke Kremers haar leven na haar breuk met Peter Gillis op de rit heeft gekregen. Ze verdient nu haar eigen geld, heeft haar eigen webshop opgezet en biedt zelfs de mogelijkheid om met haar op date te gaan.


BNers

Ali B: ’Twee middelvingers voor alle mensen die mij afkraken’


Ali B heeft het helemaal gehad met de negatieve reacties die hij ontvangt op foto’s van zijn afgetrainde lichaam. Op Instagram haalt hij flink naar zijn criticasters uit.

Eerder deze week plaatste Ali een kiekje van zijn ontblote bovenlijf op Instagram. De rapper ontving een hoop negatieve commentaren. Reden genoeg voor Ali om zaterdag van zich af te bijten.
„Ja, mijn borstspieren zijn onderontwikkeld. Ja, mijn schouders ook. Ja, mijn paar borsthaartjes heb ik niet geschoren. Ja, mijn armen zijn niet getraind. Ja, je ziet het gezicht van Trump op mijn buik als je goed kijkt”, schrijft Ali op Instagram. „Maar vooral ja, deze twee ????middelvingers zijn voor al die mensen en VOORAL vrouwen die het altijd hebben over bodyshamen, maar overal mij af hebben lopen kraken in comments onder verschillende posts.”Ook hadden diverse deskundigen kritiek op Ali’s strenge train- en voedingsschema. Dat laat hem echter koud. „Dit werkt voor mij, dus hou je verkooppraatjes over hoe fout mijn manier van werken is lekker bij je”, aldus de rapper. „Verder raad ik iedereen aan om te doen wat voor hem of haar werkt.”


Anouk
Ali benadrukt in een nieuw bericht dat zijn relaas niet gaat over Anouk. De zangeres grapte eerder deze week dat Ali op ’een verkrampte Chippendale’ lijkt. „Voordat de media en sommige sensatiezoekers hier een Ali en Anouk ding van maken, mijn vorige post is 0,0 naar haar gericht”, aldus Ali. „Wij hebben een hele bijzondere band met heel veel vertrouwen en we plagen elkaar constant, omdat we van elkaar houden kunnen we veel zeggen tegen elkaar. Zij incasseert nog veel meer van mij, dus laat ons lekker.”


Doorgaan met lezen

BNers

De Bauers krijgt geen vervolg: dit heeft de doorslag gegeven


Het heeft er alle schijn van dat Frans Bauer niet verder wil gaan met zijn realityserie De Bauers. De zanger vertelde op Radio 538 dat het er waarschijnlijk niet van komt. Maar wat is daar de reden van? ”Ik denk het mede door de juicekanalen komt.”

De Bauers

De Bauers – 20 jaar later was een kijkcijferkanon. Acht weken lang keken miljoenen mensen naar de serie. Dat zou alle reden moeten zijn voor een vervolg. Of toch niet?
Het laatste blijkt aan de orde. Op de radio heeft Frans laten weten dat het er waarschijnlijk niet van gaat komen. ”Weet je wat het is? Ik denk niet dat er hierna een seizoen komt”, zo heeft de populaire zanger laten optekenen.

Mooi geweest

”We hebben nu zo’n mooie periode achter de rug waarin er weer zoveel miljoen mensen hebben geteken.” En dat was 20 jaar geleden ook zo.
”Nu zijn we eigenlijk doorgegaan met die 2,5 miljoen kijkers alsof de tijd stilstond. En ja, weet je, weer een serie erachteraan.”
“Ik weet het niet. Dit heeft toch zoveel magie gehad de afgelopen weken? Dat is eigenlijk niet meer normaal. Het is het best bekeken programma van de NPO de afgelopen tien jaar. Waarom zou je het nog doen als het al zo mooi is geweest?”


Juicekanalen

William Rutten, BN’er-fotograaf van beroep, denkt dat er meer speelt dan stoppen op je hoogtepunt. Hij wijst op juicekanalen.
Die zouden een kwalijke rol spelen in het besluit van Frans om niet door te gaan. Onlangs richtte Juice Channel hun pijlen op twee zoons van Frans.
Die zouden aan de lopende band vreemdgaan, waarbij met name Frans Junior er hard van langs kreeg. Rutten denkt dat dit de doorslag heeft gegeven om te stoppen met De Bauers.
”Ik denk dat hij dit doet ter bescherming van zijn kinderen, dat hij ook gewoon nu al merkt met die juicekanalen die al begonnen over zijn kinderen.”


Doorgaan met lezen

BNers

Ali B helemaal in elkaar geslagen in zijn eigen woning!


Op social media deelt Ali B een video van zichzelf en zijn kind waarbij hij eventjes hard onder handen genomen wordt.

Hij grapt erbij: “Huiselijk geweld tegen vaders moet echt een keer stoppen!! Wie grijpt er een keer in?”. Maar niet bij alle fans komt dit even lekker aan.

Een volger schrijft: “Doorbreek die Cirkel, Bedenk dat je zijn boosheid begrijpt en het lief vindt dat hij het zo oplost, maar dat het beter voor hem is hem zich bezig te houden met kinder problemen zoals, ik eet wat ik te eten krijg van mijn vader of moeder, zeg HO inplaats van te schoppen.”


Ali B goed onder handen genomen
De rapper reageert hier dan ook gelijk op met: “Mijn kind in tegenstelling tot heel veel volwassenen hier, is emphatisch genoeg om aan te voelen of iemand iets leuk vind en hij voelt duidelijk aan dat papa het leuk vind. Dat stukje inlevingsvermogen gun ik die paar mensen die dit niet kunnen waarderen ook!”


Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending