Grijp je kans om te daten met Nicol Kremers: het kost slechts 5 euro!
Connect with us

BNers

Grijp je kans om te daten met Nicol Kremers: het kost slechts 5 euro!

Sinds haar breuk met Peter Gillis is Nicolleke Kremers naar eigen zeggen met lege handen op straat gezet. Ze voelde zich genoodzaakt om zelf haar eigen geld te gaan verdienen en begon daarom met het plaatsen van foto’s en video’s op platformen zoals OnlyFans. In haar eerste maand heeft ze naar verluidt zo’n 100.000 euro verdiend en ze is vastbesloten om haar eigen leven op te bouwen.

Haar recente financiële succes heeft Nicolleke ertoe aangezet om haar ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen. Ze heeft nu haar eigen webshop opgezet waar ze seksspeeltjes voor mannen en vrouwen verkoopt. Dit is iets wat ze al eerder deed toen ze nog samen was met Peter Gillis, maar deze webshop was destijds in handen van haar ex-partner. Door haar eigen webshop op te zetten, laat Nicolleke zien dat ze Peter Gillis niet meer nodig heeft en op haar eigen benen kan staan.

Daarnaast zal Nicolleke binnenkort te zien zijn op de Kamasutra Beurs in de RAI Amsterdam. Bezoekers kunnen met haar op de foto voor 140 euro. Maar er is nog meer: je kunt nu ook een date winnen met Nicolleke! In haar webshop kun je voor slechts 5 euro een lot kopen waarmee je kans maakt op een date met de voormalige realityster. Als je er 10 koopt, krijg je er zelfs 5 gratis bij.

Het is nog maar de vraag of er veel animo zal zijn voor deze kans om met Nicolleke op date te gaan. Sommigen zullen het idee misschien ongepast vinden of niet geïnteresseerd zijn in haar als persoon. Anderen zullen echter wellicht nieuwsgierig zijn naar deze mogelijkheid en het als een spannend avontuur zien. Hoe dan ook, het is een interessante ontwikkeling in het leven van Nicolleke en het toont aan dat ze vastbesloten is om haar eigen weg te gaan.

Voor Nicolleke lijkt het in elk geval een goede keuze te zijn geweest om haar eigen leven op te gaan bouwen en financieel onafhankelijk te worden. Ze kan nu doen wat ze wil en haar eigen keuzes maken zonder afhankelijk te zijn van anderen. Het is goed om te zien dat ze trots is op haar prestaties en dat haar vrienden en familie haar steunen in deze nieuwe fase van haar leven.

Natuurlijk zijn er ook risico’s verbonden aan het werk dat Nicolleke doet. Werken op platforms zoals OnlyFans kan leiden tot ongewenste aandacht en onveilige situaties. Het is daarom belangrijk dat Nicolleke haar veiligheid voorop blijft stellen en zich bewust blijft van de risico’s. Ze lijkt echter vastbesloten om haar eigen pad te blijven volgen en daarvoor verdient ze respect.

In het kort lijkt het er dus op dat Nicolleke Kremers haar leven na haar breuk met Peter Gillis op de rit heeft gekregen. Ze verdient nu haar eigen geld, heeft haar eigen webshop opgezet en biedt zelfs de mogelijkheid om met haar op date te gaan.

Doorgaan met lezen

BNers

Bedroevend nieuws gedeeld door echtgenote van Rob de Nijs

Rob de Nijs, de 80-jarige volkszanger die lijdt aan de z!ekte van Parkins0n, gaat steeds verder achteruit in zijn gezondheid.

Zijn vrouw Jet staat altijd voor hem klaar, maar ze kampt met een groot dilemma. Hun 11-jarige zoon Julius heeft namelijk ook aandacht nodig. Volgens Jet zal er op een gegeven moment een moeilijke keuze gemaakt moeten worden, zo vertelt ze in een interview met weekblad Prive.

Hoewel Rob en Jet al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jet ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon later kan terugkijken op een fijne jeugd, ondanks de z!ekte van zijn vader. Jet beseft dat als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem gaat, dit ten koste gaat van Julius en dat is niet de bedoeling.

Daarom zal ze op een gegeven moment een moeilijke keuze moeten maken en zich meer op haar zoon moeten richten.

Jet vertelt dat het soms een heikel dilemma is. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een fijne jeugd heeft.

Gelukkig begrijpt Julius veel en is hij empathisch en gevoelig. Jet hoopt dat ze uiteindelijk de juiste beslissing kan nemen, zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Doorgaan met lezen

BNers

Yolanthe Cabau verrast met babynieuws dat niemand had verwacht

Yolanthe Cabau deelt verrassend babynieuws. Op haar Instagram-account deelt ze met trots het nieuws dat haar broer vader is geworden.

In een Instagram Stories-video laat Yolanthe haar blijdschap zien terwijl ze haar pasgeboren nichtje bewondert.

Ze schrijft: “Ons kleine broertje op Ibiza is zojuist vader geworden.

Welkom op de wereld, mooie Caroline Cabau.”

Yolanthe heeft zelf ook nog steeds een sterke kinderwens.

Hoewel ze al erg gelukkig is met haar zoontje Xess Xava, zou ze hem graag een broertje of zusje gunnen.

In een recent interview met Beau Monde zei ze: “Maar ik leg mezelf niets op. Ik laat het leven op me afkomen en zie wel wat er gebeurt.”

Op dit moment geniet Yolanthe van haar leven als ‘happy single’.

Ze vertelt: “Alleen zijn heeft me veel geleerd en me sterker gemaakt.

Ik ben vriendelijk voor mezelf, ben tevreden met wie ik ben, en ik zoek mijn geluk niet in een ander persoon.”

Ze benadrukt dat ze nu geluk vindt in zichzelf en dat ze heeft geleerd dat je geluk kunt delen in een relatie, maar niet van elkaar afhankelijk moet zijn.

“Als je het eerst in jezelf kunt vinden, kun je er daarna des te meer van genieten in een relatie.”

Mocht Yolanthe echter de liefde van haar leven tegenkomen, dan heeft ze aangegeven dat haar voorkeur niet uitgaat naar een bekend persoon.

Ze erkent echter dat liefde niet af te dwingen is en dat ze de toekomst open tegemoet treedt.

Doorgaan met lezen

BNers

Video toont voorval: ‘Dronken Douwe Bob beschuldigd van mishandeling op minderjarige jongen!’

Douwe Bob kondigt onverwacht aan dat hij tijdelijk uit de schijnwerpers zal verdwijnen vanwege zijn problematisch alc0holgebruik.

Op Instagram deelde Douwe vandaag het volgende bericht: “Hoewel veel dingen op dit moment goed gaan, gaat er één ding volledig mis.
Douwe Bob

Ik worstel met een ernstig alc0holprobleem en ik ga nu professionele hulp zoeken.

Deze verslav!ng richt veel schade aan en veroorzaakt problemen voor mijn omgeving.
Douwe Bob

Ik zal een tijdje weg zijn, en als alles goed gaat, sta ik er volgend jaar weer. Met liefde, Douwe x.”
Douwe Bob

De beslissing van de zanger heeft veel steun gekregen van zijn fans en de industrie.
Douwe Bob

Er moet echter een reden zijn geweest voor deze plotselinge wending in zijn leven.
Douwe Bob

Naast zijn alc0holprobleem blijkt er een incident te zijn geweest met een minderjarige jongen gisteravond.
Douwe Bob

Er is een melding van een confrontatie tussen jongeren en een dronken Douwe Bob geweest in Abcoude.

Het doorgaans betrouwbare Reality.FBI berichtte hierover: “Gisteren zou er een incident hebben plaatsgevonden in Abcoude waarbij Douwe betrokken was bij enkele jongeren.
Douwe Bob

Douwe zou een minderjarige jongen hebben gesl*gen terwijl hij onder invloed was.
Douwe Bob

Hoewel er reacties zijn geplaatst, zijn deze verwijderd.

We hebben echter met mensen gesproken die getuige waren van het incident.

Er schijnen beelden te zijn, maar deze willen ze niet delen.

De manager heeft de situatie wel bevestigd.”
Douwe Bob

Het is vaak slechts een kwestie van tijd voordat dergelijke beelden opduiken en openbaar worden gemaakt. Meer informatie volgt hierover.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending