Groot drama: ‘Andre Hazes in financiële problemen’
Connect with us

Meest bekeken

Groot drama: ‘Andre Hazes in financiële problemen’

Andre Hazes en Sarah zijn op dit moment bezig met de verhuizing naar hun nieuwe luxe appartement. Het lijkt er dan ook op dat ze de heftige ruzie die ze hadden even aan de kant hebben geschoven en zich volledig focussen op de verhuizing.

Wij hebben de koopakte gezien van het nieuwe huis dat Andre Hazes heeft gekocht. En uit de koopakte blijkt dat Andre het huis maar voor de helft zelf heeft gekocht met een hypotheek. De andere helft is betaald door zijn schoonvader.

Het luxe appartement kosten 815.000 euro en staat in de wijk Hillegersberg in Rotterdam. Andre heeft er een hypotheek voor afgesloten van 4 ton. Hij kreeg van de bank geen hypotheek voor het volledige bedrag en had ook niet 4 ton op zijn bank staan. Daarom moest hij de hulp inroepen van zijn schoonvader. Op Sarah hoefde hij ook niet te rekenen, want die kon financieel helemaal niet bijspringen.

Wij melden al eerder dat Andre daarom Monique uit de dure villa wilden hebben. Zodat hij de villa kon verkopen en van dit geld dan weer een nieuw huis kon kopen. Monique zou dan in een klein appartement boven Roxeanne Hazes gaan wonen, maar Monique wilden dit uiteraard niet.

Uiteindelijk heeft Andre Hazes haar voor een ultimatum gesteld en als ze zich hieraan zou houden dan mocht Monique in de villa blijven wonen. Maar hierdoor kon Andre Hazes dus het dure luxe appartement in Hillegersberg niet volledig alleen kopen.

Overigens liet Andre gisteren nog weten dat hij en Sarah eerst een ander huis op het oog hadden. Maar de buren wilden niet dat Andre en Sarah er kwamen wonen, omdat ze geen fans voor de deur wilden en ook geen feestjes tot laat. Dus die aankoop ketsten af en uiteindelijk kwamen ze dus terecht bij het appartement in Hillegersberg.

Celeberties

Zien: Johan Derksen doet boekje open over zijn ‘bizarre’ huwelijk

Johan Derksen en zijn vrouw zijn al bijna 25 jaar getrouwd. Maar hij bekent nu dat ze elkaar nauwelijks kennen. ,,Ik eet nooit met mijn vrouw samen.”

Pas na hun huwelijk kwam het stel erachter dat ze vrijwel niets gemeen met elkaar hebben. Toch zijn ze volgend jaar al 25 jaar getrouwd.

Weinig gemeen

,,We kwamen er pas na ons huwelijk achter dat we zo weinig gemeen hebben”, aldus Johan in weekblad Weekend. Maar hoe houdt Johan het dan gezellig met zijn vrouw? Daar heeft hij een wel héél ‘gek’ antwoord op. Sinds zeven jaar hebben ze een hond, genaamd Cuby. ,,Het klinkt misschien gek, maar die hond is belangrijk voor onze binding.”

Of de VI-analist nog samen met zijn vrouw zou zijn als ze hond Cuby niet hadden gehad, is maar de vraag. Hij is zó gek op de hond, dat hij zijn hele leven én die van zijn vrouw erop aanpast.

Het huis waar het stel in woont is voor de hond uitgezocht, de grote auto én Johan heeft het breedste bed gekocht voor in de slaapkamer zodat de hond comfortabel ligt. Daarnaast gingen ze eerder elk jaar op vakantie naar Amerika. Maar omdat ze geen oppasadres kunnen vinden dat goed genoeg is voor Cuby, blijven ze voortaan thuis.

Nooit samen eten

Maar Johan noemt zijn relatie prima. ,,Als ik in mijn eentje zou wonen, werd het hier waarschijnlijk een chaos, maar zij is echt een goede manager”, aldus Johan in Weekend. ,,Het huis is schoon, de rekeningen zijn betaald, ik hoef me nergens zorgen over te maken. Nou, wat wil je nog meer?” Klinkt héél romantisch Johan…

Want eigenlijk doet Johan niets samen met zijn vrouw. Zelfs dineren niet. ,,Ik eet nooit met mijn vrouw samen”, aldus Johan. Nee, óók niet als het kerst is. ,,Ik neem een halve liter yoghurt, dat is mijn hoofdmaaltijd. Om daar nou de kersttafel voor te dekken is een tikje overdreven.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sylvie Meis openhartig over liefdeshereniging met Rafael van der Vaart

Het is alweer van 2013 geleden dat Sylvie Meis scheidde van Rafael van der Vaart. Hoewel beiden een nieuwe partner hebben, krijgt de kleine diva nog geregeld de vraag of ze ooit weer samenkomt met de voormalig voetballer.

In een nieuwe vlog schept Sylvie Meis duidelijkheid. De blondine steekt van wal: “Een veel gestelde vraag, aanname of misschien een vurige wens is of ik ooit weer terugkom bij mijn ex-man Rafael. Natuurlijk is daar geen sprake van.

La Meis legt uit dat ze ontzettend veel houdt van haar nieuwe man Niclas Castello en dat ook Rafael gelukkig is in de liefde. “Rafael heeft de meest geweldige vriendin, ik beschouw haar als zijn vrouw”, zegt Sylvie. “Estavana is geweldig, dus we zullen niet meer bij elkaar komen, nee.”

Rafael van zijn kant zegt dat de scheiding met Sylvie het dieptepunt was van zijn leven. Hij verklaart: “Ik vertrok uit Hamburg en Damiàn bleef bij Sylvie. Daardoor kon ik bijna nooit naar zijn voetbalwedstrijden kijken. Toen ik bij Betis Sevilla speelde, kwam hij vrijdagnacht bij mij aan in Spanje en namen we zondag huilend weer afscheid van elkaar.”

Scheiding

Het huwelijk tussen de blondine en de voetballer liep definitief op de klippen toen Rafael pikante berichtjes van Sylvie aan piloot Balasz Vajta ontdekte. Talrijke mannen gingen hem vooraf, maar uiteindelijk vond Sylvie geluk in de armen van Niclas Castello. De twee trouwden in september 2020.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Juultje Tieleman laat met strandfoto zien dat het allemaal nóg warmer kan op Instagram!

Juultje Tieleman is volgens de jongere generatie, de social media-generatie, toch wel een van de knapste dames van het land. Ze is bekend geworden vanwege haar ex-vriend Gio die bekend is op YouTube onder dezelfde generatie. Die heeft wel meer vrouwelijk schoon aan de beroemdheid en volgers geholpen zoals zijn andere ex, Isha van Dijk.

Momenteel heeft hij een nieuwe vriendin waar nogal wat ophef om ontstaan is. Ze is namelijk pas 16 terwijl hijzelf 22 is. Wanneer je wat ouder bent is dat een leeftijdsverschil welke makkelijker geaccepteerd zal worden, maar op deze leeftijd overduidelijk nog niet wanneer we alle berichten hierover lezen.

Juultje Tieleman zoekt verkoeling

Maar goed, we dwalen af. We zijn hier namelijk niet voor Gio maar voor een van zijn exen, Juultje. Bij FHM weet ze nog geen hele hoge scores te behalen, maar dat komt nog wel gokken we. Juultje is namelijk ook nog maar 21 jaar oud. Afgelopen jaar stoinds ze bij FHM op een 95e plek. Niet slecht, maar ze verdient beter. En dat maken deze foto’s maar wel al te waar:

Doorgaan met lezen

Trending