Groot drama voor prinses Alexia: “De dader kan zich aan rechtszaak verwachten”
Connect with us

Meest bekeken

Groot drama voor prinses Alexia: “De dader kan zich aan rechtszaak verwachten”

Drama voor prinses Alexia, de 15-jarige dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Iemand doet zich als haar voor op Instagram. Via valse profielen worden persoonlijke foto’s van de prinses zonder toestemming gedeeld.

Hoewel de prinses ook zelf actief is op Instagram, heeft zij enkel een afgeschermd account voor vrienden. Nu worden de foto’s die Alexia daar plaatst gelekt via nepaccounts. Wie op Instagram foto’s van de prinses voorbij ziet komen, doet er best aan die foto’s en het bijhorende profiel te rapporteren.

Risico
Het is nog niet duidelijk waarom dit gebeurt. Vermoedelijk hoopt de dader dat ze door de media zullen worden opgepikt. Het valse profiel volgt dan ook verschillende royaltyjournalisten. De koninklijke familie loopt nu dus het risico dat Alexia zonder toestemming met een foto in de pers verschijnt.

Als de dader ontmaskerd wordt, kan hij of zij zich mogelijk aan een rechtszaak verwachten. Er is hier namelijk sprake van schending van de privacy. De sluwe dader lijkt de diensten echter steeds een stap voor te zijn, door het bestaande account te verwijderen en telkens weer een nieuw profiel aan te maken.

Meest bekeken

Nog eens 18 jaar cel geëist tegen Joran van der Sloot vanwege deze reden

Slecht nieuws voor Joran van der Sloot. Er is nog eens achttien jaar en vier maanden cel geëist tegen de Nederlander. Op dit moment zit Joran vast in Peru en wordt hij gezien als de coördinator van drugssmokkel naar de gevangenis waar hij zit.

Samen met zijn vriendin Eva Pacohuanaco en medeplichtigen zou Joran bijna driehonderd gram cocaïne en 140 gram marihuana de gevangenis hebben willen binnensmokkelen. Zijn vriendin bracht de gevangene levensmiddelen inclusief negentien rode bieten. Na een controle bleek dat de bieten vol zaten met drugs.

Celstraf

Op dit moment zit Van der Sloot al een celstraf van 28 jaar uit wegens de moord op de 21-jarige Peruaanse Stephany Flores Ramírez. Ook was hij eerder al verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van de achttienjarige Amerikaanse Natalee Holloway op Aruba.

Nu wordt er bovenop zijn straf nog eens achttien jaar geëist.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Broek Yolanthe Cabau zakt af op zonnige foto’s

Yolanthe Cabau heeft een mooi leventje opgebouwd in Amerika. Zó mooi, dat haar eigen broek er op deze foto’s van afzakt…

Het gaat prima met Yolanthe Cabau (35) in Los Angeles. Ze schreeuwt het niet alleen in haar interviews van de daken, maar ook haar foto’s op Instagram ademen kracht, levenslust en plezier. Of Yolanthe nu echt álles heeft wat haar hartje begeert?

Er missen misschien toch nog een paar dingen. Een nieuwe liefde, misschien nóg een kindje? Laten we eerst met de wat makkelijkere dingen beginnen:

in haar indrukwekkende kledingkast in Los Angeles hangt duidelijk nog geen riem. Op haar nieuwste Instagramfoto zakt haar broek namelijk gevaarlijk laag af!

Opvallende Instagram foto’s van Yolanthe Cabau
Op haar nieuwste foto zien we Yolanthe in een badpak met een groen jasje en een hele lage leren broek.

Er zitten wel veters in de rand van die broek, maar die bungelen er een beetje quasi-nonchalant bij. Dat afzakkingsgevaar doet Yolanthe niks – ze ziet er alsnog uit om door een ringetje te halen.

Al mag je aannemen dat één stap of sprongetje genoeg is om de broek van haar heupen te laten glijden Bekijk de foto’s hier.

Yolanthe in de USA
Het is niet de eerste keer dat Yolanthe Cabau sinds ze in Amerika woont een opvallende foto op Instagram gezet heeft.

Haar feed is tegenwoordig een aaneenschakeling van heerlijke kiekjes. In Nederland had ze deze foto’s zonder blauwbekken of klappertanden nooit kunnen maken.

Dat zonnetje in Los Angeles verricht dus wonderen op haar Instagramaccount! Dankzij het warme weer aan de West Coast kan Yolanthe elke dag de deur uit in de kleinste, kortste, strakste en in dit geval meest afgezakte oufits.

Wij vinden het allemaal heel opvallend, maar ze zal daar niet eens de meest extreem geklede dame op straat zijn!

Voor Amerikaanse begrippen houdt Yolanthe het nog best netjes dus. Ze is een soort mommy-vlogger, modemeisje, fitgirl en voedingscoach in één!

Yolanthe is single, niet ready to mingle
In een interview met de Telegraaf geeft Yolanthe Cabau een inkijkje in haar nieuwe vrijgezelle bestaan.

Het gaat uitstekend met Yolanthe sinds ze na haar breuk met Wesley naar Amerika verhuisd. Ze voelt zich als herboren, en omarmt haar single leven volledig.

Saai wordt het daar nooit, maar daar heeft ze met haar huidige lifestyle ook geen ruimte voor. Haar dagen zitten bomvol, geeft ze zelf aan. Als ze niet met zoontje Xess Xava in de weer is, werkt ze zich werkelijk uit de naad.

Tijd voor een nieuwe relatie heeft ze dus absoluut niet op dit moment: ze is single, maar nog niet ready to mingle.

Toch heeft ze af en toe wel behoefte aan een beetje intimiteit, maar lost dat dan zelf op: “Ik heb mijn momenten, maar uiteindelijk ligt het in mijn eigen handen.”

Hoogtepunten genoeg dus. Of er dan écht niks aan de horizon glooit? Ze licht een tipje van de sluier op: “Ik zou nog eens mama willen worden.”

Yolanthe Cabau in de bloei
Waar is Yolanthe de hele tijd mee bezig als ze het over ‘werken’ heeft? Gelukkig is ze niet zo’n typische Amerikaanse Instameid die een rondje door de Hollywood Hills lopen in een spandex outfit en af en toe een selfie maken als werk ziet.

Yolanthe is namelijk echt ergens mee bezig. Ze bouwt aan haar nieuwe lifestylemerk: Cabau. Op die manier wil ze vrouwen helpen om net als zij in de bloei van hun leven te komen.

Met Yolanthes inspirerende quotes, fitnessinstructies en voedingstips kunnen vrouwen aan hun zelfvertrouwen en aan hun lijf en leven werken. Ze wil een rolmodel zijn. En ook een klein zakcentje verdienen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Sterkte: Groeiende zorgen om Matthijs van Nieuwkerk (60)

Matthijs van Nieuwkerk (60) zou vorige week zaterdag van start gaan met zijn nieuwe programma, maar werd geveld door het coronavirus. Maar kan hij deze week wel ‘door’?

Dat is nog niet helemaal duidelijk, zo laat een woordvoerder van BNNVARA weten aan Shownieuws. Er is nog geen beslissing gemaakt, maar die knoop zal wel snel worden doorgehakt.

Corona
‘Matthijs heeft lichte coronaverschijnselen en blijft met inachtneming van de GGD-richtlijnen in thuisquarantaine. Hij en de redactie werken vanuit huis en hopen snel weer een uitzending te kunnen maken’, liet de omroep vorige week al weten.

Matthijs gaat door
Vorige week zaterdag zou de nieuwe show van Van Nieuwkerk, na een special op oudejaarsavond, van start gaan. In plaats daarvan kwam er een nieuwe aflevering van het KRO-NCRV-programma Nieuwe Boeren. Het is nog niet bekend wanneer Van Nieuwkerk zijn programma op NPO1 dus wel kan starten.

Doorgaan met lezen

Trending