Groot familiedrama Frans Bauer (48): ‘Je verwachtte het niet’
Connect with us

Meest bekeken

Groot familiedrama Frans Bauer (48): ‘Je verwachtte het niet’

Het was niet alleen maar feest en gezelligheid voor Frans Bauer, tijdens zijn fanreis met honderdvijftig muziekvrienden naar Saint-Tropez, waarover Privé zaterdag berichtte. Wat niemand daar mocht weten, was dat de zanger daar ook rondliep met grote zorgen. Op de laatste dag van de trip deelde Frans het grote verdriet om zijn broer Dorus (54), die aan kanker blijkt te lijden en wacht op een datum voor zijn operatie.

Zo kort na het drama met echtgenote Mariska (46), die begin januari door een herseninfarct werd getroffen, zijn er opnieuw donkere wolken boven het familiegeluk van de Bauers. Dorus, die ook te zien was in de docusoap rond de familie en het reisprogramma Vive la Frans, is al een tijdje uit beeld. Dorus was door de huidige omstandigheden ook niet mee op de fantrip, maar om de goede sfeer te behouden, werd daar een draai aan gegeven als mensen vroegen waarom hij niet van de partij was. In de nieuwe editie van weekblad Privé, die vandaag verschijnt, doet Frans (48) zijn hele verhaal.

„Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen”, zegt Frans, die er een innige band op nahoudt met zijn broer. „Het zijn emotionele gesprekken die ik met Dorus voer. Je verwacht het ook niet, het komt ineens op je pad. Terwijl je nog midden in het proces zit van Mariska, en we moeten afwachten hoe het leven na dat infarct eruit gaat zien, gebeurt dit. Opnieuw staat de wereld even stil. Voorlopig zal Dorus niet van de partij zijn bij mijn concerten, waar hij normaal gesproken de fankraam runt. Voor alles is natuurlijk een oplossing te bedenken, maar het voornaamste is dat hij er weer bovenop komt.”

Voor Frans en zijn familie is dit het zoveelste drama. „Ik denk ook weleens: wanneer houdt dit op? Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.” Daarmee doelt de zanger op het overlijden van Mariska’s broertje, die om het leven kwam bij een ongeluk. Maar ook de dood van zijn vader Chris, een familiedrama rond zijn oom en tante, zijn eigen burn-out en het gebeuren rond Maris hebben er bij Frans en zijn hechte gezin flink ingehakt. „Mijn leven kent heel veel hoogtepunten, maar diepe dalen zijn er ook geweest. Op zich zijn de kansen van Dorus goed. Maar ik ben toch blij als de operatie achter de rug is en hij op een dag te horen zal krijgen dat hij helemaal genezen is!”

Meest bekeken

Yvonne Coldeweijer doet grote onthulling: “Dit is de échte vader van André Hazes jr.!”

Yvonne Coldeweijer heeft op een bericht op Instagram gereageerd van Rachel Hazes, moederlief van André Hazes. Rachel plaatste gisteren een foto van een kaars met daarbij de tekst: “Lieve schat, vandaag alweer 18 jaar geleden dat ik mijn liefste vriend verloor. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan jou denk. Let boven goed op mijn andere dierbaren waar ik heel veel van hou!!!”

Coldeweijer plaatst hier direct een bericht over: “Rachel post over een lieve vriend. Maar spionnen die me al langer volgen weten dat ik denk dat deze Marco in het geheim de echte vader is van André!” Bij haar bericht plaatst Coldeweijer een overlijdensbericht van de vermeende Marco van 18 jaar geleden, overleden in 2004. Vanmorgen plaatste Coldeweijer opnieuw een post hierover omdat ze er zoveel vragen over krijgt: “Veel vragen over mijn Marco Eijk post van gister. in Amsterdam al jaren een publiekelijk geheim!”

Yvonne Coldeweijer denkt te weten wie de échte vader van André Hazes is!
Vervolgens plaatst Coldeweijer een post van iemand die zich Toon Braxhoofden noemt, een bericht uit begin 2020. Toon schrijft hier: “Rachel was stapelblind op Marco, zelfs zo erg dat het huwelijk met Hazes op cancelen stond. Het heeft maar een haartje gescheeld of het was niet doorgegaan. Maar inderdaad is junior een zoon van Marco. vergelijk hem met Roxeanne, dat is een echte Hazes. Vergelijk junior met zijn 2 halfzusjes, ogen liegen niet. Nou was en is Rachel erg gevoelig voor jongens uit het milieu. In Den Haag is dat publiek geheim, in Brabant ook trouwens.” Er spelen al langer geruchten over verschillende vermeende vaders van Dré. Zelfs John de Wolf zou iets gehad hebben met Rachel volgens verschillende geruchten waaruit weer geruchten zijn ontstaan dat Dré de zoon van John is. We moeten dit dus vooral met een korreltje zout nemen. Online zijn foto’s verschenen die Dré met Marco vergelijken en ‘het bewijs’ zouden zijn:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Samantha de Jong (Barbie) klapt uit de school: “Werd gedwongen geprostitueerd!”

Samantha de Jong is een hele tijd geleden opgepakt samen met haar vriend Robbie vanwege vermoedens van heling. Bij Juicechannel kwam afgelopen maand al een vraag binnen om duidelijkheid betreft de afwezigheid van Barbie te verklaren op social media. Juicechannel wist meer te vertellen: “Samantha is weer verliefd op een nieuwe man. Haar vorige liefde zit op dit moment vast en daarom heeft ze alvast een andere vent aan de haak geslagen. Deze zat wel alleen nog in een relatie. Maar joh, wat maakt het uit!” We zijn alweer een aantal weken verder en het juicekanaal Reality.FBI houdt ons op de hoogte. Gisteren plaatste het kanaal: “Morgen staat Robbie, het vriendje van Barbie, terecht voor o.a. het schenden van de voorwaarden van een eerdere vrijlating. Maar ook een recente diefstal komt aan bod. Een aantal weken geleden vond er een diefstal plaats van meerdere gereedschappen. Barbie werd daarbij ook meegenomen.”

Vriendje Samantha de Jong achter slot en grendel!
De zitting zou vanmorgen om kwart voor tien hebben plaatsgevonden in Den Haag en de uitspraak is niet mals. Reality.FBI vervolgt de berichtgeving: “Robbie is deels veroordeeld voor de gereedschapsdiefstal van eerder dit jaar. Er werden op twee locaties gestolen gereedschappen gevonden. Voor de ene locatie is hij vrijgesproken. Voor de ander is hij veroordeeld voor de duur van de dagen dat hij in voorarrest zat. Dus eigenlijk ‘geen straf’” Echter heeft Robbie al vaker dingen gedaan die niet door de beugel kunnen: “Hij moet wel gewoon een gevangenisstraf uitzitten van 1 jaar, uit een eerdere veroordeling. Zijn compagnon heeft de ‘schuld’ op zich genomen en verklaard dat hij het gedaan had en heeft de 6 maanden gekregen die eerder voor Robbie werden gevraagd.” Samantha zelf zou niet bij de zitting aanwezig geweest zijn. Logisch gezien de eerdere berichtgeving van Juicechannel. Barbie heeft echter zonet van zichzelf laten horen.

Hond gestolen… en nog wat…

Naast het nieuws dat de vriend van Barbie voor een vrij lange tijd de bak in moet is er meer gaande in het leven van de blondine. Zojuist heeft Barbie een bericht geplaatst op Instagram: “Lieve jongens en meisjes, wie heeft mijn hond. Mijn hond is gestolen door drie psychopaten.” Het lijkt er dus op dat er mensen zijn die volgens Barbie haar hond hebben meegenomen. De blondine plaatst er een video bij ter herkenning. Echter denkt Barbie al te weten wie deze mensen zijn en heeft meer informatie. Barbie vervolgt: “Deze drie mensen zetten ook meisjes gedwongen in de prostitutie, ik was daar ook het geval van. Deze mensen heten Tony, Nancy en Sander.” Om de aandacht weer op de vermissing van haar hond te vestigen vervolgt Samantha de Jong haar verhaal: “Alsjeblieft, herken jij deze hond, DM mij!” Hieronder meer:

View this post on Instagram

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: Pooiers stelen hondje van Samantha de Jong

Samantha de Jong lijkt de problemen gewoon aan te trekken. In het verleden waren er de mislukte wanhoopspogingen, de nodige problemen met haar kinderen, knipperlichtrelaties, miskramen en een zwaar verkeersongeval. Nu heeft het noodlot opnieuw toegeslagen bij de voormalig realityster beter bekend als Barbie.

De door ellende gekwelde blondine post op Instagram dat haar hondje gestolen is. En ze weet ook door wie.

Samantha legt uit: “Lieve jongens en meisjes! Wie heeft mijn hond. Mijn hond is gestolen door 3 psychopaten en deze 3 mensen zetten ook meisjes gedwongen in de prostitutie. Ik was daar ook het geval van deze mensen. Heten Tony Jas, Nancy Jansen en Sander! Alsjeblieft herken jij deze hond? Shownieuws en iedereen is op de hoogte.”

In het bericht lijkt ze aan te geven dat ze de daders inderdaad kent. Geeft ze hier ook toe dat ze vroeger in de prostitutie is gedwongen? En waarom zouden zij haar hond stelen? Heeft ze misschien nog een oude rekening open staan?

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending