Groot geheim Mariska Bauer maakte Frans Bauer dus ‘helemaal gek’
Connect with us

Celeberties

Groot geheim Mariska Bauer maakte Frans Bauer dus ‘helemaal gek’

Eind vorig jaar doet Mariska Bauer mee aan The Masked Singer. Niet alleen verrast ze heel Nederland met haar zangkunsten in prachtig muizenpak, ook haar eigen familie is in shock. Met name manlief Frans… Zo onthult Mariska aan LINDA..

Wanneer Mariska eenmaal ‘ja’ zegt tegen het programma is het lange tijd alleen maar liegen. “Ik verzon smoesjes om de deur uit te kunnen voor repetities. Winkelen, lunchen met vriendinnen, poetsen bij mijn moeder. De kinderen vonden het vreemd, normaal ben ik altijd thuis.”

Oefenen
Haar grote liefde Frans heeft niets in de gaten. Tijdens de opnames van The Masked Singer zit de familie Bauer in een grote verbouwing, dus glipt Mariska tijdens het klussen vaak naar zolder om daar even te oefenen.

Uiteindelijk verklapt ze vlak voor de eerste uitzending het grote geheim aan haar oudste zoon Christiaan. “Ik had iemand nodig die de reacties in de huiskamer filmde. Het hele gezin zat gezellig voor de tv.”

Helemaal gek
“Verbazing alom toen ik mijn muizen­hoofd afzette en duidelijk werd dat ik zojuist ‘Shake it Off’ van Taylor Swift had gezongen.” Vooral Frans wordt helemaal gek, onthult Mariska. “Hij bleef maar vragen: ‘Wanneer heb je dit gedaan dan?’”

Celeberties

Olcay Gulsen doet bizarre onthulling over Peter R. de Vries zijn priveleven

Olcay Gulsen heeft gisteren een mega blunder gemaakt. Volgens Olcay plaatsen zij en haar vriend Ruud de Wild een steunbetuiging aan de vriendin van Peter R. de Vries. Maar veel mensen vinden het een hele lage streek om Peter zijn priveleven zo te openbaren.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zeiden het volgende op Instagram.

Dit bericht gaat verder onder deze foto.

 

De bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer gaf de volgende reactie op het statement van Olcay en Ruud:

“Ik ben echt he-le-maal in shock dat je dit in je hoofd haalt om te posten onder het mom van: kijk eens wat wij ook nog weten, jullie weten zeker niet dat Peter nog allemaal secret juice in zijn leven heeft? We gaan het gewoon even onder het mom van een shout out de wereld insturen! Want dat is wel zo chic!”

“Er ligt gewoon iemand in kritieke toestand in het ziekenhuis. Ik denk dat de mevrouw waar je het over hebt totáál niet zit te wachten op enige shout out van jou op social media. Hoe de f*ck haal je het in je hoofd?”

“En wie er al helemaal niet op zit te wachten, denk ik, is de rest van de familie van Peter en Peter zelf. Hoe háál je het in je hoofd dat je dit doet? Ik vind dit echt schaamteloos, bah bah.”

Na alle kritiek hebben Olcay en Ruud het statement van hun verwijderd van Instagram. Wat denken jullie is het een passende steunbetuiging aan de vriendin van Peter of heeft Yvonne gelijk en is het toch het bekendmaken van Peter zijn vriendin die hij al die tijd uit de media heeft gehouden. Want niemand weet wie deze vrouw is behalve wellicht een aantal goede vrienden van Peter en zijn collega’s.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Karen Damen krijgt massaal veel reacties op opvallende foto: “Is dit de nieuwe K3?”

Karen Damen was één van de drie oorspronkelijke leden van K3. Sinds 2020 speelt ze de rol van Vanessa Mariën in ‘ Familie’.

Op Instagram verrast Karen Damen haar volgers met een bijzondere foto. Ze poseert samen met haar ‘ Familie’-collega’s Caroline Maes, die Mieke Van den Bossche speelt, en Sandrine André, die Veronique Van den Bossche speelt.

Eén ding valt onmiddellijk op: allemaal hebben ze een andere haarkleur. Karen is blond, Caroline heeft bruin haar en Sandrine rood haar.

Karens volgers trekken dan ook hun conclusie. “Is dit de nieuwe K3?”, klinkt het. “Mijn zoontje van anderhalf ziet deze foto en zegt ‘ K3’!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland dumpt nu al nieuwe vriend

Bridget hield het maar een aantal weken vol met haar 16 jaar jongere vriend Christian Henry en dat terwijl hij haar ouders al had ontmoet. Het is nu uit en niet zonder reden. De inmiddels ex vriend van Bridget blijkt een enorme narcist te zijn.

Ingewijden laten het volgende weten:

“Terwijl die met Bridget was, zat hij rustig met andere vrouwen te appen of ze zin in hem hadden… Ik gun die Bridget oprecht een leuke en betrouwbare vent! Ik snap dat het moeilijk is in die mediawereld, maar toch moeten ze er zijn Bridg.”

“Ik ken hem ook via via en het is de grootste narcist die er rondloopt. Heeft het ook nooit gemeend met Bridget. Was altijd al voor de grap/ fame.”

“Het is zo’n vrouwenhater, weet je wel. Hij kickt erop als vrouwen hem willen (wat vaak zo is, wonderbaarlijk), en dan dumpt ‘ie ze. Sterker nog: als je hem niet wil, is ‘ie gehurt.”

Bridget kwam er achter dat hij ook nog met andere dames bezig was en heeft er toen meteen een eind aan gemaakt.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending