Groot gerucht: Wordt Mark Rutte vader?
Connect with us

Meest bekeken

Groot gerucht: Wordt Mark Rutte vader?

Iedereen vraagt zich af wie de vriend of vriendin van Rutte is. Rutte begint namelijk ook een dagje ouder te worden wat hij is alweer 54 jaar oud. Toch sluit hij kinderen niet uit en zegt hier zelf het volgende over: “Mijn vader was 57, 58 jaar toen ik werd geboren.”

Ook vertelde Rutte dat hij vorig jaar tijdens kerst met iemand in een huisje in Drenthe aan het vertoeven was.

“Allemaal volgens de coronaregels”, liet hij weten. Hij wilde echter niet vertellen wie die ander dan was en zorgde gelijk voor roddels. Echter dat heeft hij gelijk ontkracht, de 54-jarige demissionair minister-president zaterdagavond in Shownieuws toen hem de vraag werd gesteld wie die tweede in het huis was. “Met familie. Ik kan alleen niet zeggen wie, want die familie van mij wurgt me als ik namen naar buiten breng.”

Rutte zegt ook dat hij nog best wel kinderen zou willen aangezien zijn vader 58 jaar oud was toen hij Mark kreeg. Een vrouw in zijn leven is volgens hem ook mogelijk maar omdat hij het zo druk heeft met het coronavirus lukt dat nu even niet.

Online daten ziet hij overigens niet zitten: “Als het gebeurt, dan moet het toch iemand zijn die je op straat tegenkomt. Iemand waarvan je zegt: ’Ja, wij worden samen oud.’ Maar het is niet dat ik er krampachtig naar op zoek ben. Ik ben nu heel gelukkig, maar als het gebeurt, dan gebeurt het.”

En als het gebeurt dan sluit “Rutte zelfs kinderen niet uit. Daarbij spiegelt hij zich aan zijn vader. “Op dit moment heb ik ze nog niet, nee. Dat is niet iets wat ik nu mis. Maar wie weet gebeurt het. Mijn vader was 57, 58 jaar toen ik werd geboren, en dat betekent dus wel dat de kans aanwezig is dat je vrij jong je vader verliest. Ik was 21 toen hij overleed, en dat is wel iets wat je moet incalculeren. Dat jouw kinderen je minder lang zullen meemaken.”

Celeberties

Rachel Hazes: André kwam op mijn vijftiende mijn slaapkamer binnen en we hadden een vrij partij

Rachel Hazes heeft op haar vijftiende voor het eerst een vrij partij gehad met André Hazes. De toen 34-jarige zanger kwam haar slaapkamer binnen toen ze op zijn zoon Melvin paste. De artiest was toen nog samen met Ellen Wolf. Rachel wilde het wel, maar het overviel haar ook, zei ze gisteravond voor het oog van 694.000 kijkers in de docuserie Kleine jongen.

Rachel en André ontmoetten elkaar voor het eerst toen zij 12 jaar was, vertelde ze. Haar vader Jan van Galen was groot fan van de zanger en ging samen met de kleine Rachel naar een Rotterdams café, waar hij optrad. ,,André ging toen Een beetje verliefd zingen en toen haalde hij mij naar voren. Hij wilde dat samen met mij zingen. Eigenlijk heel apart, want je weet amper met twaalf jaar wat je zingt.’’

Alles moet wijken voor dat ene hogere doel: de oude Hazes levend houden en heilig verklaren
Toen ze net 15 jaar was, werd ze een tijdje oppas bij André en Ellen thuis. Het was al langer bekend dat de twee toen gevoelens voor elkaar kregen, maar niet dat ze toen ook het bed deelden. ,,Daar gebeurden wel een paar dingen die eigenlijk niet door de beugel konden’’, aldus Rachel gisteravond.

,,Ellen was niet huis, ik was naar bed gegaan. En toen kwam André op een gegeven moment bij mij in de slaapkamer. Toen is er wel wat gebeurd, zeg maar. Toen hebben we ook wel echt een vrij partij gehad de eerste keer. André was ook wel mijn eerste vriendje waar ik de liefde mee bedreven heb.’’

Ik had niet de intentie om met André naar bed te gaan. Misschien ooit een keertje, ofzo, maar toen ik 15 was, speelde dat echt nog niet bij mij

Rachel Hazes
Zelf had ze op dat moment helemaal nog niet aan een relatie met het idool van haar vader gedacht. ,,Natuurlijk, we hebben het samen gedaan, maar het overviel mij wel. Ik had niet de intentie om met André naar bed te gaan. Misschien ooit een keertje, ofzo, maar toen ik 15 was, speelde dat echt nog niet bij mij, dus het is me echt overkomen.’’

Liefdesverklaring
Volgens Rachel wilde André wel graag meer. ,,Op een gegeven moment ging André mij bellen, dat was een beetje een soort liefdesverklaring. En toen bleek Ellen mee te luisteren. (…) Dus dat was geen fijne situatie. Zij dacht natuurlijk: hij heeft een ander, maar ze had nooit verwacht dat ik dat was. Toen heb ik er echt wel voor gekozen om even uit beeld te gaan bij André.’’

Vijf jaar later zagen ze elkaar weer toen André een concert gaf in Rotterdam. ,,Bij de eerste zin wees hij naar mij, met andere woorden, leuk dat je er bent. Hij gaf zijn telefoonnummer en zei: bel me eens. Dus dat hebben we gedaan.’’ Uiteindelijk kregen de twee dus alsnog een relatie.

Als ik het nu zou zien op straat, dan val ik die man aan. Maar omdat het mijn ouders zijn, voelt het heel anders

André Hazes junior
Aanvallen
André Hazes junior liet zich vorig jaar nog kritisch uit over het leeftijdsverschil tussen zijn ouders. ,,Wat ik misschien nog het allerergste van het verhaal vind, zijn toch wel mijn opa en oma, dus de ouders van mijn moeder’’, zei hij in het Vlaamse programma Het huis. ,,Als ik een dochter zou hebben en die is twaalf of veertien, en die zou thuiskomen met een man van negentien jaar ouder… Ja, dan kun je wel André Hazes zijn, maar dat gaat er bij mij niet in.’’

De zanger, die zelf relaties had met de zestien jaar oudere Monique Westenberg en de twintig jaar oudere Bridget Maasland, vervolgde: ,,Als ik het nu zou zien op straat, dan val ik die man aan. Maar omdat het mijn ouders zijn, voelt het heel anders. (…) Ik heb als kind nooit beseft dat het verschil nou echt zo groot was.’’

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

PvdA wil versoepelingen per direct terugschroeven

Omdat in tal van ziekenhuizen alarmfase één dreigt, overweegt het kabinet toch een nieuwe lockdown. Vanaf mei is er volgens het RIVM wel ruimte voor versoepelingen, maar in de Tweede Kamer zijn de reacties kritisch. Volgens PvdA is het onverantwoord om nu te versoepelen.

PvdA pleit voor het terugdraaien van de aangekondigde versoepelingen op 28 april. Lilianne Ploumen, PvdA-leidster, argumenteert: “De besmettingscijfers zijn torenhoog, de piek lijkt niet achter ons te liggen.”

Vandaag kwamen er bijna 10.000 besmettingen bij. Bovendien komt ruim een derde van de ziekenhuizen niet toe aan belangrijke ingrepen. “Het is volstrekt onverantwoord om nu te versoepelen. Bekijk het van dag tot dag, volgt het OMT, ga nu niet een beetje freestylen.”

Vorige week had de PvdA niets tegen versoepelen, maar Ploumen pleit ervoor om het advies van het OMT te volgen. Ze vindt dat er nog gewacht moet worden met het loslaten van de beperken. De SP uit eveneens kritiek. Lilian Marijnissen merkt op: “Ik zie de volle winkelstraten alweer voor me.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Ex-vrouw André Hazes haalt keihard uit naar Rachel

De documentaire over wijlen André Hazes zorgt voor een hoop onrust binnen de nabestaanden van de zanger. Zo is niet alleen Roxeanne niet blij met de beelden, ook oudste dochter Nathalie én de weduwnaar van ex-vrouw Ellen Wolf spreken zich uit.

Joppe liet in een bericht op Facebook gisteravond weten niet te spreken te zijn over Kleine Jongen. Er werden namelijk beelden en filmpjes vertoond van Ellen. ‘Als nabestaanden zijn wij nooit gevraagd of geïnformeerd om goedkeuring of deelname.’

Over de rug
Hij heeft contact gezocht met AVROTROS en de productiemaatschappij om de uitzending te stoppen of deelname van Ellen te schrappen. Joppe verklaart: ‘Gezien het feit dat het geldelijk gewin van deze documentaire naar een partij gaat waar wij ons niet bepaald in kunnen vinden en wij vinden dat er geld wordt verdiend over de rug van onze dierbare Ellen.’ Toch kregen ze daar geen antwoord op.

S*ksueel misbruik
Hij benadrukt daarom: ‘Nogmaals: wij distantiëren ons ten zeerste en doen een beroep op Rachel om de opbrengsten van deze serie te doneren aan de Jellinekkliniek en aan de opvang van kinderen die s*ksueel misbruikt zijn in hun leven.’

Doorgaan met lezen

Trending