Groot nieuws: Dit is dus het geheime liefje van Mark Rutte!
Connect with us

Funny

Groot nieuws: Dit is dus het geheime liefje van Mark Rutte!

Mark Rutte is een man die het goed met zichzelf lijkt te vinden. Om de een of andere reden is hij namelijk nog nooit met een vriendin of vermeende date gespot. Er zijn wel veel geruchten in de ronde gegaan over de vrouwen of mannen waar hij op zou vallen. Zo was er een roddel dat hij met Marieke Elsinga aan het daten was.

Dit bleek, helaas voor hem, niet waar te zijn. Onlangs verscheen er een mediastorm omtrent Mark en een vermoedelijke vriendin die hij heeft ontmoet in New York. Ook hier is weinig over bekend geworden en niemand weet wie deze vrouw precies was. Maar dan…

De vlam van Mark Rutte

Plots verschijnt onze minister-president aka de casanova van Nederland daar ineens met een date. Wie zijn date is weten we niet, maar zijn date lijkt wel heel soepel te verlopen:

Funny

Zien: First Dates-dame vertelt hoeveel Frikandellen ze pér week eet!

First Dates is een programma waar je je als single voor kunt opgeven. Je zal dan door de programmamakers aan iemand anders gekoppeld worden aan de hand van je opgegeven interesses en dergelijke. Wanneer je dus opschrijft dat je graag een frikandel eet en dat dat je lievelingssnack is, dan zoeken ze naar een man of vrouw die daar ook van houdt. Een ‘match made in heaven’ zouden we dan zeggen.

Hoewel het programma in Nederland maar bar weinig geslaagde matches weet te produceren hebben ze hier wellicht raak geschoten. We kunnen wel stellen dat de volgende twee voor elkaar gemaakt zijn gezien hun voorliefde voor frikandellen. Maar bestaat er toevallig ook iets als ‘téveel’ of misschien zelfs een ‘frikandellen-verslaving’?

Geen frikandellen in het First Dates-restaurant? Schande!

In ieder geval is ze hard op zoek op de menukaart naar haar favoriete gerecht. Je raadt het al, een frikandel speciaal natuurlijk. Helaas zijn er maar weinig restaurants die dit culinaire hoogstandje klaar weten te maken. Zou je tóch wel een keertje een Frikandellen-Diner willen hebben? Dan kunnen we het 4-gangen Diner van Ron Blauw aanraden. Maar eerst even kijken naar onze frikandel-verslaafde dame:

Doorgaan met lezen

Funny

Zien: Zender stond per ongeluk nog aan. Willem Alexander maakt Indiase man belachelijk

Koning Willem Alexander en Koningin Máxima zijn momenteel in India voor een zogenoemd Staatsbezoek.

Dat schijnt belangrijk te zijn voor Nederland. India is immers een groeiende economie en daar willen wij natuurlijk wel een graantje van meepikken.

Die Indiërs zijn al rijk genoeg joh! Het schijnt overigens zo te zijn dat Willy zelf gevlogen heeft naar India, of in ieder geval de landing van het toestel gedaan heeft. Respect!

Willem Alexander was een beetje opgefokt in India

Laten we alleen hopen dat men in India deze beelden niet te zien gaat krijgen. Dat kan immers weer een heleboel verpesten voor Nederland!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Dit is einde verhaal voor de carrière van Marco Borsato

In het privéleven van Marco Borsato is behoorlijk wat beweging geweest de afgelopen maanden. Verschillende affaires kwamen aan het licht door verschillende roddelmedia. Alle ophef hierom heeft hoogstwaarschijnlijk uiteindelijk gezorgd voor een breuk tussen de zanger en zijn vrouw Leontine. Dit terwijl het nét zo lekker ging met hem.

Hij had namelijk flink wat hitjes op zijn naam gekregen zoals met Davina Michelle en rapper Snelle. Maar het lijkt erop dat al zijn affaires hem niet helemaal worden vergeven door het Nederlandse publiek.

Marco Borsato loopt flinke deuk op

Gisteren verscheen de zanger weer op televisie in The Voice Kids. Maar op Twitter barstte het los over hem. Of hij hiermee een flinke deuk heeft opgelopen in zijn carrière of dat hij misschien maar een baantje bij de Makro moet gaan zoeken moet nog maar blijken:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending