Groot nieuws over Marco Borsato: ‘Hij blijkt onschuldig te zijn’
Connect with us

BNers

Groot nieuws over Marco Borsato: ‘Hij blijkt onschuldig te zijn’

We hebben allemaal meegekregen hoe ontzettend zwaar Marco Borsato het de laatste tijd heeft gehad.


Sinds hij door meerdere vrouwen van verschillende zaken wordt beschuldigd, heeft iedereen Marco min of meer geboyc0t. Maar nu zijn er updates in zijn zaak en die lijken positief uit te pakken voor hem.

Grens0verschrijdend gedrag
Volgens de website loesoe.nl zijn dit zeer belangrijke updates. Het lijkt er namelijk op dat de autoriteiten beginnen te twijfelen aan de schuld van de zanger.

Marco werd “betrapt” op “mogelijk” grens0verschrijdend gedrag, dankzij een dagboek van een fan. Deze fan zou hebben beschreven wat haar jarenlang was aangedaan. Haar moeder, een groot aanhanger van de zanger, ontdekte deze passages.

Maar hier bleef het niet bij, want toen kwamen de beschuldigingen over zijn gedrag bij The Voice of Holland naar buiten. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft die zaak al laten vallen, omdat er geen bewijs voor is gevonden.

Op dit moment loopt alleen nog de zaak met het meisje en haar dagboek. Dit proces duurt echter buitengewoon lang. Een van de redenen hiervoor is dat het handschrift van het “slacht0ffer” wordt onderzocht.

Onschuldig?
Inmiddels heeft het OM het meisje gevraagd om andere geschreven documenten te overleggen. Hieruit zou moeten blijken dat haar handschrift authentiek is en overeenkomt met dat in het dagboek.

Hoewel zij deze documenten al geruime tijd geleden heeft ingediend, is de uitkomst nog steeds onbekend.


Zelfs als het handschrift overeenkomt, betekent dat echter niet direct dat Marco schuldig is. Een z*denzaak is vaak een juridisch gev*cht tussen twee individuen.

De rechtbank is niet verplicht het dagboek als bewijs te erkennen, vooral omdat het meisje het zelf heeft geschreven. Het lijkt erop dat het tij aan het keren is, maar het blijft natuurlijk afwachten.

Het is belangrijk om op te merken dat Marco Borsato’s reputatie al aanzienlijke schade heeft geleden door de beschuldigingen en het publieke oordeel.

Ongeacht de uitkomst van de lopende rechtsz*ken, zal het voor Marco een uitdaging zijn om zijn imago te herstellen en het vertrouwen van zijn fans terug te winnen.

Het is belangrijk dat het juridische proces zijn loop heeft en dat de waarheid aan het licht komt, zodat er gerechtigheid kan worden bereikt voor alle betrokken partijen.

In de tussentijd moeten we voorzichtig zijn met het trekken van conclusies en het vormen van definitieve meningen.

Het is essentieel om de principes van het rechtssysteem te respecteren en ruimte te geven aan het onderzoek en de gerechtelijke procedures. Op basis van feiten en bewijsmateriaal kan dan een weloverwogen oordeel worden gevormd.


BNers

Erica Meiland is klaar met Chateau Meiland: ‘Ik wil wat anders doen’

Het tv-contract van de familie Meiland loopt eind dit jaar af en Erica zit niet te wachten op een verlenging. ,,Ik verlang terug naar een gewone baan.”

De Meilandjes gaan binnenkort het gesprek aan over hun toekomst op televisie. Nog een seizoen van Chateau Meiland draaien over hun pension is in elk geval geen optie, vertelt Erica aan weekblad Party. ,,Ik vind dat we een heel saai leven hebben. Dus er is geen reality meer mogelijk, want we doen alleen het ontbijt voor onze gasten en dan gaan we naar huis en rommel ik een beetje in de tuin en Martien doet een dutje ’s middags. Kortom, er valt niks te draaien.”

Stoppen

De kans is groot dat de familie besluit ermee te stoppen. ,,Misschien kappen we er wel gewoon mee een gaan we wat anders doen”, vervolgt Erica. ,,We hebben weleens gezegd: zullen we een grote woonwinkel openen? Maar Montana wil niet meedoen en we willen geen concurrent van haar worden. Zo zitten we weleens te brainstormen over dingen, want je kan natuurlijk van alles doen.”


Erica wil in elk geval wel blijven werken. ,,Ik ben nu zestig en ik moet nog zeven jaar tot ik mijn AOW krijg. Ik vind het ook lekker om te werken. Ik moet er niet aan denken dat ik de hele dag thuis zou zijn.”

Gewone baan

Voordat Erica bekend werd, werkte ze bij een bouwbedrijf en daar had ze het ontzettend naar haar zin. ,,Gewoon lekker structuur, weet je wel”, legt ze uit. ,,Daar verlang ik ook vaak naar terug moet ik zeggen. Naar een leuke baan, collega’s en een eigen computer, kantoor en een lekker kopje koffie ’s morgens, gewoon de focus op je werk.”

Anoniem

En waar Martien geniet van de bekendheid, heeft Erica daar helemaal niets mee. ,,Ik ga het liefst anoniem door het leven. Ik ben het liefst gewoon in de tuin, waar ik mijn oortjes in heb, niemand mij ziet en ik gewoon een beetje dom onkruid aan het plukken ben en bomen snoei.”


Doorgaan met lezen

BNers

Gewaagde ‘bikinifoto’s’ van feestende prinses Alexia zorgen voor groot ophef

Prinses Alexia, de dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima van Nederland, volgt momenteel haar opleiding aan het Atlantic College in Wales.


Recentelijk is er op sociale media ophef ontstaan over een controversiële foto waarop de 16-jarige prinses te zien is in een uitdagende pose.

Deze foto, die in strijd is met de strikte mediacode die privébeelden van minderjarige leden van het koningshuis verbiedt, heeft reacties uitgelokt van de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD).

De bewuste foto, gedeeld door de Nederlandse website Ditjes en Datjes, toont prinses Alexia in een vuurrode, kanten lingerie-body en een zwarte minirok, samen met haar vriendinnen die ook pikante outfits dragen.

De foto’s werden genomen tijdens de ‘Queer Focus Week’ op de school van Alexia, een week waarin seksuele identiteit en zelfacceptatie centraal stonden en waarbij studenten de vrijheid hadden om uitdagende kleding te dragen.

Ditjes en Datjes bracht het nieuws groots naar buiten met de titel “Alexia gaat los op nieuwe school”, maar dit kan mogelijk ernstige gevolgen hebben voor de website, aangezien het verspreiden van onofficiële foto’s van het koninklijk huis ten strengste verboden is om hun privacy te beschermen.


Het is nog niet duidelijk welke maatregelen Ditjes en Datjes te wachten staan, maar het is waarschijnlijk dat de RVD de redactie op de vingers zal tikken, mogelijk resulterend in het ontzeggen van toegang tot officiële (foto)gelegenheden van de Nederlandse koninklijke familie voor de betrokken journalisten.

Hoewel sommige Nederlanders geen probleem lijken te hebben met de gewaagde outfit van prinses Alexia, waarbij uit een peiling blijkt dat een meerderheid van 9.600 respondenten vindt dat ze moet kunnen genieten van haar jeugd, zijn er ook 2.200 lezers die van mening zijn dat ze zich moet gedragen als een voorbeeldige prinses vanwege haar rol.

Het Atlantic College in Wales, een gerenommeerde instelling die veel bekende personen aantrekt, waaronder royals, heeft ook prinses Elisabeth van België en prinses Leonor van Spanje onder haar studenten gehad.

Prinses Alexia is de tweede in lijn voor de Nederlandse troon, na haar oudere zus kroonprinses Amalia.

Namens koning Willem-Alexander en koningin Máxima heeft de RVD gereageerd, waarbij benadrukt wordt dat het hier om een privésituatie gaat en dat Alexia minderjarig is.

Hoewel publicatie niet verboden kan worden, wordt toch geadviseerd de foto niet verder te verspreiden.


Doorgaan met lezen

BNers

René Froger deelt vreselijk veel verdriet: ”Mijn hart huilt”

René Froger gaat momenteel door een moeilijke periode. De zanger heeft vandaag te horen gekregen dat muziekproducent Marcel Schimscheimer is overleden. Het nieuws grijpt hem enorm aan en op Instagram deelt René een mooi eerbetoon.

Onverwacht

Froger en Schimscheimer hebben een lange geschiedenis met elkaar en werkten veelvuldig met elkaar samen. René noemt hem zelfs zijn ‘grote muzikale vriend en voorbeeld’.
”Ondanks dat we wisten dat je erg ziek was, kwam het toch onverwacht. Je hebt zo hard gestreden, maar helaas verloren van een vreselijke ziekte.”

Onverslaanbaar trio

René en Marcel hebben sinds 1986 samen ‘duizenden liedjes’ gemaakt en noemt Marcel zelfs de grondlegger van zijn muzikale loopbaan.
”Ik ben zo dankbaar dat jij mijn muzikale carrière tot een hoog niveau hebt gebracht. En samen met John van Katwijk waren we een onverslaanbaar trio. En samen de muzikale grondleggers van de Toppers concerten.”
Het is dus overduidelijk dat ze samen veel hebben meegemaakt. ”Een volledig muzikaal en vriendschappelijk leven samen. Ontelbare hoogtepunten samen beleefd. Zoveel geleerd en fantastische dingen gemaakt. Het is onvoorstelbaar dat we nu afscheid moeten nemen vriend.”
“We gaan je vreselijk missen man. Mijn hart huilt, maar gaat gelijk weer lachen als ik één van jouw mooie liedjes inzet”, zo sluit Froger af.
Doorgaan met lezen

Trending