Groot nieuws vanuit André Hazes jr. en nieuwe vriendin: “Zwangerschap!”
Connect with us

Celeberties

Groot nieuws vanuit André Hazes jr. en nieuwe vriendin: “Zwangerschap!”

André Hazes is alweer eventjes samen met zijn nieuwe vriendin Anne Rose. Hoelang dit precies al gaande is weet niemand met zekerheid te zeggen. Maar wat we wel weten te zeggen is dat deze relatie al gaande was terwijl Sarah nog dacht een relatie te hebben met de zanger. We weten inmiddels dat de zanger zich volledig kan storten in een nieuwe relatie.

We zagen dan ook al de plannen om samen te gaan wonen met Anne Rose in een huis dat hij in bezit heeft voor de verhuur. Zijn villa is namelijk bezet door Monique en het appartement dat hij in Rotterdam kocht is bezet door Sarah. Het is echter wel een appartement die compleet in het niet valt vergeleken zijn andere stulpjes. Gezien de financiële situatie van de zanger tegenwoordig, vanwege de lockdowns, zit er echter niet veel anders op. Maar er komt nog veel groter nieuws aan!

André Hazes komt met groot nieuws!

Het juicekanaal ‘Reality.FBI’ weet namelijk te melden dat er iets groots aan zit te komen. Wat het precies is weet het kanaal nog niet te melden. Wel weet het kanaal te melden dat dit binnen nu en een week naar buiten zal komen. Het kanaal schrijft: “Ik hoor dat er groot nieuws aanstaande is. Binnen nu en een week. Komende uit het Hazes kamp. Wat het is? Geen idee. Iets gaat er naar buiten komen.” Het kanaal weet nog even wat suggesties te benoemen: “Zwangerschap? Samenwonen? Emigreren? Uit elkaar? Eindelijk dat boek van Rachel?” We zullen het nu even met deze voorspelling moeten doen en de week moeten afwachten. Swipe onderstaande foto voor meer:

Celeberties

Wesley Sneijder gespot met deze BN’er: ‘Aan het daten met deze dame’

Wesley Sneijder is afgelopen weekend gespot met een onbekende dame. Op de foto die op social media rondgaat, is te zien dat hij samen met deze dame een drankje doet. Is de voormalig profvoetballer weer aan het daten geslagen?

Dat Wesley Sneijder van zingen houdt, werd al eerder duidelijk toen de oud-voetballer een Arabisch nummer zong op de babyshower van een vriend. Dit talent is hij blijkbaar nog niet verleerd, want afgelopen weekend pakte hij weer de microfoon. Deze keer in gezelschap van een andere dame…

Een blonde dame

Op de foto die showbizzkanaal FawryNotSawry deelt in zijn Instagram Stories, is te zien dat Wesley samen met een dame aan een tafel een drankje doet terwijl hij een microfoon in zijn handen heeft. ,,Wesley houdt wel van zijn karaoke momentjes. En wie is de dame naast hem?”, vraagt FawryNotSawry zich af.

Het gaat om een blonde dame en de twee lijken het erg gezellig te hebben. De tafel staat vol met drankjes en Wesley heeft een glimlach op zijn gezicht. Wie de dame is en waar de ‘date’ zich afspeelt is niet bekend, maar het lijkt erop dat de voetballer weer aan het daten geslagen is.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Bridget Maasland verbluft Nederland met heel doorzichtig outfit!

Haar moeder was visagiste, waardoor Bridget Maasland als kind al veel met de televisiewereld te maken kreeg. Ze mocht als kind al model staan voor verschillende tijdschriften en deed kinderkledingshows. Haar televisiedebuut maakte zij met een optreden in de televisiereclame Snoep verstandig, eet een appel.

Tegenwoordig is het een van de meest besproken BN’ers in ons land. Het laatste jaar voornamelijk door haar kortstondige relatie met André Hazes waar nogal wat ophef door ontstond in de roddelmedia.

Bridget Maasland schaamt zich niet

Maar vandaag de dag is de blonde presentatrice weer helemaal happy single. We gokken dat ze daar niet heel veel problemen mee heeft, aangezien de mannen ongetwijfeld in de rij zullen staan. En dat is te begrijpen met onderstaande foto. Ze schrijft erbij: “Het leven lacht je toe en ik ook😘”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Foute foto’s gelekt van Bridget Maasland samen met Donny Roelvink!

De showbizzwereld is sinds de komst van de welbekende juicekanalen een stukje sneller dan gewoonlijk geworden. Roddelkoning Fawrynotsawry heeft laten weten meer te weten over Bridget Maasland en Donny Roelvink. De presentatrice heeft een maand of 3 een relatie gehad met André Hazes waarna ze alweer ingeruild werd voor Monique Westenberg.

De 47-jarige blondine bleek dus niet vies te zijn van een leeftijdsverschil van 20 jaar aangezien de zanger 27 jaartjes oud is. Maar achteraf liet de blondine weten dat deze actie een soort midlifecrisis geweest is voor haar. We kunnen ook wel begrijpen dat je niet helemaal lekker kunt ‘levelen’ wanneer het leeftijdsverschil zo groot is als dat. Toch lijkt de blondine hier niet van geleerd te hebben aangezien het leeftijdsverschil met Donny nóg groter is. Donny is namelijk nog maar 24, waarschijnlijk nog aan het puberen. Dit maakt het leeftijdsverschil maar liefst 23 jaar, bijna precies net niet twee keer zo oud.

Foto’s van Bridget Maasland in handen van Donny Roelvink!

De showbizzwatcher heeft in een interview met Radio 538 laten weten hoe hij dit te weten is gekomen. Donny zou op een feestje met “bepaalde mensen” namelijk foto’s van zijn bedpartners hebben laten zien aan iemand. Hier zouden ook foto’s van Bridget tussen hebben gezeten waarin ze in evakostuum te zien was. Of Donny deze foto’s zelf gemaakt heeft of dat het wellicht een kiekje uit een welbekende shoot van Bridget is weten we niet. Dat het foto’s zijn die niet op klaarlichte dag gemaakt zijn, dat is wel duidelijk.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending