‘Groot persoonlijk drama voor Wendy van Dijk’
Connect with us

Celeberties

‘Groot persoonlijk drama voor Wendy van Dijk’

SBS6-presentatrice Wendy van Dijk krijgt wéér een fikse klap. Terwijl het juridisch gesteggel tussen haar en ex-zakenpartner Robbert Boekema (lees hier alles over hun zakenruzie) nog altijd voortsleept, met alle gevolgen van dien, kreeg Wendy heftig nieuws te verwerken: “haar persoonlijk adviseur Ben is volkomen onverwacht overleden”.

Dat meldt weekblad Story in haar nieuwste editie. Wendy zou het schokkende nieuws vorige week te horen hebben gekregen. “Ben stond Wendy met raad en daad bij in haar slepende conflict met haar voormalige zakenpartner Robbert Boekema, met wie ze de veelbesproken DISQ (een fitnessapparaat, red.) op de markt bracht.”

‘Schok is extra groot’

Het overlijden van Ben kwam als donderslag bij heldere hemel, zo beschrijft Story. “Omdat niemand zijn plotse overlijden had zien aankomen en er gezwegen wordt over de precieze doodsoorzaak, is de schok extra groot.” Het showblad vernam uit ‘kringen rond Wendy’ dat ze “nogal van slag is”, vooral “omdat ze erg begaan is met zijn familie, die dit tragische verlies plotsklaps voor de kiezen kreeg”.

‘Intensief contact’

Als persoonlijk adviseur was deze Ben enorm belangrijk voor Wendy. En de afgelopen maanden hadden ze natuurlijk “intensief contact” vanwege de hele situatie rond DISQ en het juridisch geruzie met Robbert. “Door zijn overlijden verliest Wendy een steun en toeverlaat, al heeft de presentatrice in haar eigen kring laten blijken dat dit volkomen ondergeschikt is aan het immense verdriet dat zijn nabestaanden thans heeft getroffen.”

Celeberties

“Rachel Hazes heeft een facelift gehad en ziet er weer uit als nieuw!”

Rachel Hazes heeft gisteren een aantal interviews gegeven aan onder andere RTL Boulevard en Shownieuws. Het waren een tikkeltje ongemakkelijke interviews aangezien Rachel helemaal nergens op wilde antwoorden. De journalisten wilden uiteraard alles weten over Sarah van Soelen en André Hazes.

Maar ook of de zanger nu weer terug zou zijn bij Monique of bij Sarah. Niemand lijkt het zeker te weten en niemand lijkt het ook te willen vertellen. Maar een aantal kijkers viel iets heel anders op tijdens deze interviews. Rachel lijkt namelijk plotseling 10 jaar jonger. Yvonne Coldeweijer heeft hier uiteraard een aantal foto’s en screenshots van gemaakt om even een vergelijking te maken. We kunnen niet anders stellen dat er een flink verschil is. Alleen weten we ook dat make-up tegenwoordig wonderen kan verrichten. Een beetje goede belichting kan ook altijd helpen, maar dit lijkt wel erg op te vallen.

Rachel Hazes is weer als nieuw!

Natuurlijk is er niets mis mee om her en der wat aan jezelf te doen wanneer dat je zelfvertrouwen een boost kan geven. Toch zijn de kijkers erg benieuwd wat hier precies is gebeurd in zo’n korte tijd. Yvonne heeft het daarom voor de zekerheid nog even aan wonderdokter Robert Schoemacher gevraagd ter bevestiging. Antwoord is vooralsnog uitgebleven, maar het resultaat mag er zijn Rachel!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes reageert voor het eerst op drugsverslaving van André Hazes jr.

Rachel Hazes is voor de eerste keer gevraagd naar de roddels die de afgelopen maanden hebben gespeeld rondom haar zoon André. Hoewel RTL Boulevard normaliter niet echt van de kritische vragen is, was het dit keer anders.

Musical

Voor de terugkerende musical Hazes was er een persmoment aangekondigd. Rachel Hazes was daar de hele middag aanwezig om vragen te beantwoorden over de musical. Toch was daar Boulevard-reporter Aran die een poging waagde om wat informatie los te peuteren van Rachel:

“Het was heel heftig, ook met André natuurlijk. Hoe heb jij dat beleefd toen op Schiphol? Het moment dat jullie zo gevolgd werden en iedereen wilde weten waar hij was?” Hierop reageerde Rachel cryptisch: “Ik denk dat iedereen weet waar hij nu is en ik hoop dat iedereen ook respecteert met onze eerdere uitspraken dat wij gewoon heel graag rust willen. Ik denk dat dat voor André zijn verwerking en therapie het allerbelangrijkst is.”

En toen was daar de vraag waar iedereen op hoopte: “Het zou te maken hebben met geen alcohol meer en geen andere middelen?” Waarop Rachel reageerde: “Ik hoop dat iedereen respecteert dat wij rust willen hebben.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes schept nu duidelijkheid over André Hazes en Monique Westenberg: “Of ze weer een relatie hebben?”

Ongeveer een jaar geleden vroeg André Hazes Monique Westenberg ten huwelijk. Enkele weken later maakte hij een einde aan hun relatie.

Ondertussen is ook de relatie met Sarah van Soelen tot een einde gekomen. André Hazes wordt nu steeds vaker bij Monique Westenberg en hun zoontje gespot.

Volgens Yvonne Coldeweijer is het André na erg hard zijn best te doen gelukt en is hij weer samen met Monique. Er is alvast één persoon die daar anders over denkt: Rachel Hazes.

“Ik denk dat iedereen het logisch vindt dat een vader naar zijn zoon gaat. Er wordt dan helemaal hysterisch om gedaan”, zegt ze bij RTL Boulevard.

Hebben André en Monique dan toch geen romantische relatie? “Het is geen relatie. Wel een vader-zoonrelatie”, aldus Rachel.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending