Groot verdriet Erica Terpstra (79): ‘Je wordt gemist!’
Connect with us

Meest bekeken

Groot verdriet Erica Terpstra (79): ‘Je wordt gemist!’

Erica Terpstra (79 jaar) zat weer in de mand, toen ze echt verwachtte te lopen als een schaatser.

“Ik ben geopereerd aan mijn enkel die pijnlijk was door artrose”, vertelt Erica aan Story. “Steeds meer ouderen lijden aan deze ziekte. Het idee was dat ik na de operatie zes weken volledig gestrekt zou zijn, daarna zes weken met een wandelgids en door zou gaan. Maar er kwam een ​​bacterie bij, waardoor ik nog drie operaties moest ondergaan.

Liefde zonder Grenzen

Wat maar weinig mensen weten, is dat Erica onlangs in relatieve stilte werd geconfronteerd met een drama toen haar ex-man Jaap, de vader van haar twee zonen Roderik en Wouter, stierf. Hoewel ze niet bij elkaar waren, sprak Erica nog steeds met grote genegenheid over hem. In het Verhaal: “We houden oneindig veel van elkaar. We waren ook redelijk uit elkaar, al die jaren. Helaas heb ik daarna nooit meer een nieuwe grote liefde gekregen. “Hoewel het zeldzaam is om Erica altijd zo blij en positief te vinden, is het verdriet van Jaaps overlijden nog steeds groot.” Hij is mijn grote liefde, ik mis hem nog steeds.

Celeberties

Zien: Niet Bibi Breijman maar ‘Waylon is het slachtoffer!’

Waylon (Willem) heeft de afgelopen dagen veel stof te verwerken gehad nadat sapzender Juicechannel bekendmaakte dat de zanger een affaire had. De zanger zou een “afspraak met de dokter” hebben gehad met een andere vrouw terwijl Bibi Breijman, zijn vriendin, zwanger was. De zanger plaatste zelfs een statement op Instagram: “Ik heb het verpest!”. De mannelijke zanger plaatste daar zelfs een openbare regel, gericht aan zijn vriendin: “Sorry Biebs”.

Harry Vermeegen worstelt hier een beetje mee en zegt dat Willem slachtoffer is. Vermeegen: “Arme Willem, ooohhh, ja. Kijk, dat is het resultaat van waar we nu naar kijken. Ook in de kranten. Dit is het resultaat van de hele MeToo-zaak. Zeg, uitbreiding daarvan. Het hele MeToo-evenement was natuurlijk helemaal weggeblazen. En Willem moet daar duidelijk de dupe van worden. Want nu beginnen ze ineens iedereen die vals speelt te verbranden. ”

” Waylon is het slachtoffer! “Vermeegen denkt dat dit het gevolg is van het hele MeToog-incident. Dit moet worden afgedaan als een privéaangelegenheid, zei hij. De bots vinden dat ze dit soort nieuws moeten publiceren. De nieuwsexpert van de show, Natacha Harlequin, zei dat de ontrouw van de zanger niets bijzonders was: “Behoort!” “Het is echt geen privéaangelegenheid”, zei Harlequin. Heb je altijd bewondering voor mensen die je bedriegen? Ik weet het niet. Ik denk dat dat er een onderdeel van is. “Maar Bart Ettekoven denkt daar anders over: ‘Als het onbekende Nederlanders waren, ja. Rechts. Maar ik bedoel: hij was het die het bekend maakte. Hij gaf het vrijuit toe. Dat hoort erbij als je een beroemde Nederlandse vrouw bent, Natacha. Vermeegen voegde toe: “Pfff, de halve wereld wordt gek. Prima. Het is een kort verhaal. En arme Willem zal aan de boomtoppen worden opgehangen. De volledige video van Vermeegen over Willem is hier:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Simon Keizer beschuldigd van Waylon-achtig gedrag: ‘Walgelijk zeg!’

Simon Keizer herstelt zijn juice-kanaal op het dak, dat het wangedrag van Waylon de dag ervoor aan het licht bracht. Simon wordt nu ook beschuldigd van vreemdgaan terwijl zijn geliefde zwanger was.

BN’erland verraste opnieuw de sapketen. Een van die zenders, Juice Channel, onthulde een dag eerder dat Waylon zijn geliefde Bibi Breijman had bedrogen. Een dag later bekende de zanger zijn wandaden. En nu is Simon Keizer aan de beurt bij precies hetzelfde juicekanaal.

Simon buiten de deur

Simon wordt voor de bus gegooid door ‘een bron die een aantal jaar werkzaam is geweest bij De Vrienden Van Amstel Live’. “Geloof ons als we zeggen dat de beste man er niet vies van is om buiten de deur het gezellig te hebben met andere dames”, aldus Juice Channel.

Wat dan? “Deze bron geeft aan dat Simon dames uitnodigt in het hotel waar de artiesten verblijven. Daar mogen ze lekker gratis drinken om uiteindelijk meegenomen te worden naar de hotelkamer van Simon, en dat is iedere avond een andere dame.”

‘Echt zo walgelijk!’
Het juicekanaal vindt Simon heel fout. “De bron geeft ook aan dat het wel eens is voorgekomen dat Simon een dame mee nam en de volgende avond zijn hoogzwangere vrouw kwam kijken. Echt zo walgelijk, en total geen respect.”

Is er nog meer? Ja. “Verder vertelt deze bron ook dat Simon flink wat seksueel getinte opmerkingen maakt tegenover productiedames. Er worden dan vooral opmerkingen over de borsten en billen van deze dames gemaakt. Alle dames worden daar gek van. Heel begrijpelijk!!”

‘Stroomt binnen’

Na deze story heeft Juice Channel nog veel meer tips gekregen over Simon. “Zoals we al dachten: de verhalen over Simon stromen binnen en veel van deze verhalen komen met elkaar overeen. Simon heeft namelijk bij het kantoor van Nick en hem een eigen ‘man cave’.”

“Het is een minikantoortje op de bovenste verdieping waar hij maar al te graag dames over de vloer laat komen. Hij heeft contact met deze dames via een sneaky account op Snapchat. Sommige vrouwen meldden ook dat Simon soms erg gestalkt werd en heel vaak belde als hij in de stemming was.

Veel slechte dingen
Simon krijgt nu ongelooflijk veel shit op zijn eigen Instagram-kanaal. En de andere: “De waarheid zal zich openbaren ;).”

Anderen: “Misschien voelt de baby de stress van een dubbele vader zijn.”

Chrissy: “Zeker ook gedemoniseerd 

.”

En nog een: “Waylon heeft meer ballen dan jij. Hij geeft het tenminste toe, je verwijdert pathetisch al je berichten. Feiten
Instagram:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

‘Nieuwe vriendin’ Lil Kleine licht hem op voor duizenden euro’s

Rapper Lil Kleine zou de afgelopen week regelmatig zijn gezien met zijn nieuwe vriendin die van hem zou kunnen zijn. Deze vrouw, bekend als Rosa, zal echter geen schoon verleden hebben. Plotseling, volgens de juice-zender Reality.fbi, is haar echte naam Rama Y.. Volgens de juice-zender huurt ze zichzelf ook in om “plezier te hebben” met mannen.

Aangekleed, uitgekleed, die dingen

“Ze werd in 2020 gearresteerd voor het stelen van een klant… Ze was en is iemand die je kunt inhuren. Je weet wel: klein hotel, aangekleed, uitgekleed. Deze dingen.

Ze doet het onder de naam ‘Kim’, je kan ‘rood licht’ huren op de Belgische markt. Op de onderstaande schermafbeelding is te zien dat ze bezig is met het verwijderen van het account van de kleine rapper.

Doorgaan met lezen

Trending