Groot verdriet voor Britt Dekker: ‘Overleden’
Connect with us

Meest bekeken

Groot verdriet voor Britt Dekker: ‘Overleden’

Britt Dekker heeft te maken met een groot verlies. Het paard waar zij lange tijd wedstrijden mee reed is vandaag overleden.

De dierenvriend Britt zit er helemaal doorheen. ,,Koning Vito, bedankt voor alles”, schrijft ze verdrietig op Instagram. ,,Helaas konden we niets meer voor je doen.”

Emotioneel
Britt deelt daarbij een video met allerlei beelden van haar en Vito samen. ,,Wat zul je gemist worden. Zal je nooit vergeten grote knuffelbeer. Alle mooie momenten die je gegeven hebt zal ik nooit vergeten en had gehoopt er nog veel meer te kunnen maken samen. Maar helaas mocht het niet zo zijn.”

Britt kan rekenen op een hoop steun van haar volgers. Een aantal van hen wordt zelf ook emotioneel van de post. ,,Oh Britt ik moet echt bijna huilen”, zo schrijft iemand. En een ander: ,,Ach wat verdrietig, sterkte!”

Celeberties

Superdunne Katja Schuurman: “Ik wil iemand voor één avondje, ff snel!”

Katja Schuurman is openhartig geweest in een telegraaf-interview over haar huidige en toekomstige liefdesleven. Ook laat de brunette weten dat ze erg ongelukkig geweest is en daardoor veel is afgevallen. Daar is ze dan weer gelukkig over. Katja: “Ik ben voor het eerst sinds héél lang écht lekker slank. En dat wil ik even helemaal laten zien.” Telegraaf meneer: “Ben je veel gaan sporten de afgelopen tijd? Want we konden niet zoveel?” Katja: “Nee, ik had gewoon keihard liefdesverdriet. Nouja, liefdesverdriet, ik was gewoon ongelukkig.

En de goede bijkomstigheid van ongelukkig zijn is dat je er heel dun van wordt.” Telegraaf meneer: “En hoe gaat het dan met je?” Katja: “Nou, nu gaat het dus, zoals je kan zien, hartstikke goed.” Telegraaf meneer: “Ja, zit je weer helemaal goed in je vel? Want ik sprak je een maand geleden nog. Toen zei je ‘ja, ben net een paar dagen weer..’”

Toekomstige liefdesleven van Katja Schuurman!

Katja kwam destijds net uit haar verbroken relatie: “Ja, dat was net een paar dagen later en sindsdien gaat het eigenlijk gewoon goed. Ik heb zin in de zomer en ben blij met mijn meiden. Ja ik voel me eigenlijk heel goed.” Telegraaf meneer: “En hoe gaat die zomer eruit zien? Sta je weer open voor de liefde?” Katja stellig maar openlijk: “Ik moet er echt niet aan denken. Nee. Nee, ja. Er mag wel iemand voor een avondje langskomen maar dan ook wel weer snel weg. Ik moet er echt nog niet aan denken.” Telegraaf meneer voelt natuurlijk direct een juicy-item aankomen: “Wordt het een flirterige zomer?” Katja, zoals we Katja kennen: “Ik weet het niet, heb geen plannen. Maar ik sta overal voor open!” Hier het hele interview met de slanke Katja:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes en nieuwe vriend misdragen zich: “Kan dit niet aanzien!”

Rachel Hazes heeft tijdens ‘Holland Zingt Hazes’, een eerbetoon aan haar overleden man, bekend gemaakt een nieuw vriendje te hebben. Het gaat hierbij om Klaas Otto die op dat moment gehackt werd door zijn vriendin. Ja, hij had er nog een. Die vriendin begon op zijn social media allemaal uitlatingen richting Rachel te doen betreft het gebruik van verboden middelen.

Het was weer een bron voor ontzettend veel juice voor de welbekende juicekanalen. Echter zou het daarna, achter de schermen, behoorlijk uit de hand gelopen zijn. Coldeweijer laat op Instagram weten: “Rachel zou zich, volgens gasten, ongepast hebben gedragen op de afterparty van ‘Holland Zingt Hazes’. Volgens spionnen, betrokken bij het concert, waren Rachel en haar nieuwe vlam de hele afterparty aan het tongen en tegen elkaar aan het schuren. André en zijn zus Roxeanne, waar Rachel niet eens tegen praat, moesten dit gênante tafereel aanzien. Samen met de andere VIP-gasten.”

Rachel Hazes flikflooit André het huis uit!

Coldeweijer vervolgt met een kanttekening: “Omdat het concert een eerbetoon is aan haar overleden man en aan de vader van Dré en Rox viel dit niet helemaal lekker bij de gasten. Ook de organisatie wist niet goed wat ze ermee moest. Dré heeft schijnbaar stilletjes in een hoekje gezeten…” Juist, dat klinkt gezellig. Omdat Klaas Otto het huis uit gezet zou zijn bij zijn ex-vriendin Gracia Kraus, zou hij nu bij Rachel wonen. André woont daar tegenwoordig ook weer dus die is weer verhuist naar Monique. Coldeweijer laat weten: “Zoals ik in de video al heb verteld, verblijft Dré de komende dagen bij Monique. Dit is niet uit liefde maar omdat Klaas nu bij zijn moeder woont en hij het geflikflooi niet kan aanzien.” De bizarre foto’s en video’s van het stel vanaf minuut 5:20!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sterkte: Peter Gillis met spoed naar ziekenhuis met beroerte verschijnselen

Gisteren werd Peter Gillis die bekend is van de serie Massa is Kassa met spoed afgevoerd met de ambulance naar een ziekenhuis. Volgens zijn vriendin Nicol werd Peter niet lekker toen hij samen met zijn zoon in overleg zat. Hier was de cameraploeg ook bij die hun volgt voor de serie. Er werd gelijk de ambulance gebeld, omdat Peter niet meer uit zijn woorden kwam en niet meer begreep wat er gezegd werd.

In de ambulance blijkt het allemaal heel slecht met Peter te gaan. Zijn hartslag is extreem laag met maar 30 slagen per minuut en het ambulancepersoneel besluit eerst nog een extra reanimatie-team op te halen wat dichterbij was dan het ziekenhuis voor als het helemaal mis zou gaan.

Afgaand op de symptomen die Peter had dacht de ambulanceverpleegkundige dat Peter een beroerte had. Mark de zoon van Peter en Nicol dachten dat Peter het niet zou redden, maar in het ziekenhuis konden ze na vele onderzoeken en scans gelukkig niks levensbedreigend vinden. Peter had enkel een te hoog suikerniveau.

Voor Peter is dit een laatste waarschuwing dat hij toch echt iets aan zijn gewicht en gezondheid moet gaan doen. En dat gaat hij nu ook echt doen.

Doorgaan met lezen

Trending