Groot verdriet voor Loretta Schrijver: ‘Geen pijn meer’
Connect with us

WOW

Groot verdriet voor Loretta Schrijver: ‘Geen pijn meer’

Loretta Schrijver heeft verdrietig nieuws gemeld. Haar lieve hondje Flip heeft ze helaas moeten laten inslapen.

Shownieuws heeft gevraagd hoe het met haar gaat en daarop zei ze het volgende: “Een droevig berichtje helaas. Flip is gisteravond ingeslapen. Ik ben heel verdrietig, maar hij heeft geen pijn meer. Liefs Loretta.”

Flip was erg geliefd en erg belangrijk voor Schrijver, hieronder zie je haar hondje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Loretta (@loretta.schrijver)

Zware tijd

Loretta heeft een ontzettend zware tijd achter de rug en vecht nog steeds tegen bepaalde dingen. Een tijd geleden kreeg ze namelijk te horen dat ze darmkanker had waar ze erg veel last van heeft gehad. Dit werd allemaal nog erger toen er ook nog eens verschillende complicaties bij kwamen kijken. Gelukkig is ze nu wel weer terug bij het populaire Koffietijd en begon in januari weer met presenteren.

Meest bekeken

Linda de Mol zwaar onder vuur vanwege deze WhatsApp-berichtjes van Jeroen Rietbergen!

Linda de Mol heeft het zwaar te verduren sinds de The Voice-schandalen naar buiten zijn gekomen via een BOOS-aflevering. De presentatrice zit namelijk midden in de storm. Haar vriend, Jeroen Rietbergen, is een van de hoofdpersonen van het hele grensoverschrijdende verhaal. Haar broer staat weer aan de andere kant, John is namelijk de eigenaar van The Voice. Veel mensen vinden dat John had moeten weten wat er qua grensoverschrijdend gedrag gebeurde onder zijn personeel. Maar er zijn ook een hoop mensen die Linda boos aankijken.

Dit omdat de vermeende slachtoffers zich eerder bij haar blad gemeld zouden hebben. Linda zou deze weer doorgestuurd hebben naar BOOS. Linda was echter woedend op verschillende media vanwege uitlatingen over het verhaal. In haar verklaring haalde ze uit naar onder andere Rob Goossens: “Iets dat zo privé is moeten vertellen en uitleggen omdat je constant onder vuur ligt bij een handjevol sensatiezoekende opiniemakers.”

Linda de Mol wist van appjes volgens sensatiezoekende opiniemaker!

Rob Goossens heeft hier inmiddels op gereageerd: “Het leek me wel grappig om in koeienletters af te laten drukken: ‘Beste Linda, het ligt niet aan de media.’” Hij vervolgt: “Want dat is het punt hier: we snappen allemaal hoe verdrietig ze moet zijn. Er wordt zoveel gespeculeerd dat onmogelijk álles kan kloppen dat geroepen wordt. Maar dat maakt het allemaal niet de schuld van de media. En dan bedoel ik, voor de duidelijkheid, ook de redactie van haar eigen blaadje.” Vervolgens stelt Goossens dat de presentatrice al jaren af zou weten van de WhatsApp-berichten. Goossens zegt: “Linda kende de appjes van haar eigen vriend naar een kandidaat al drie jaar. Dan kun je hoogstens zeggen dat je de ernst van de situatie niet goed hebt ingeschat. Niet dat je van niks wist.” Hieronder Goossens over wat nu zal gaan komen vanwege de The Voice-rel:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Haagse bronnen: ‘Kabinet wil coronapas afschaffen’

De komende dagen bespreekt het kabinet de optie om de coronapas af te schaffen. Een groen vinkje is dan niet meer nodig om bijvoorbeeld op café of restaurant te gaan. Dat weet het televisieprogramma Nieuwsuur op basis van Haagse bronnen.

Toch gaat komende week wellicht nog niet alles open. Politiek duider Arjan Noorlander legt uit: “Maar je kunt denken aan vollere stadions en theaters, de horeca open tot later dan 22.00 uur. En misschien dat het nachtleven toch weer open zou gaan.”

Misschien blijft de coronapas nog wel langer gelden voor bijvoorbeeld het nachtleven. Het kabinet kondigt de versoepelingen komende dinsdag aan. De coronapas boet aan relevantie in nu de meerderheid van de bevolking een verhoogde afweer heeft tegen het virus. Dat is te danken aan de intense boostercampagne en het feit dat heel wat mensen natuurlijke afweer hebben door ziek te zijn geweest.

Petitie

Daarmee lijkt het kabinet te buigen voor de alsmaar luidere roep vanuit de bevolking om de coronapas af te schaffen. De petitie van Mona Keijzer om de QR-code per direct te schrappen, is ondertussen al meer dan 780.000 keer getekend. Op zeker ogenblik waren er 15.000 handtekeningen per uur, het maximum wat de website aankan. De petitie kon overigens hier ondertekend worden.

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes in contact met ex-vriendin: “Gaat Monique niet leuk vinden!”

André Hazes is nog steeds muisstil op social media en ook de mensen om hen heen laten niets los aan de media. Toch zien we zo nu en dan een like tevoorschijn komen op verschillende berichten van de zanger, voornamelijk op die van Monique Westenberg. Er zijn verschillende kanalen die melden dat er een verzoening tussen de twee aan kan komen.

Monique heeft op Instagram al laten weten trots te zijn op de stappen die de zanger de afgelopen tijd heeft gemaakt. Hierop doelt de blondine natuurlijk op het verlaten van zijn vriendinnetjes, Sarah en Anne Rose. Ze schreef onder andere: “Je mag ontzettend trots op jezelf zijn en de stappen die je maakt. Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt en daarmee jezelf en onze zoon de toekomst geeft die jullie verdienen. Ik ben dankbaar voor en trots op de groei die je doormaakt.”

Liefdesleven André Hazes is een stuiterbal!

Echter lijkt het er nog niet op dat er daadwerkelijk een verzoening tussen de twee op komst is. De zanger wordt nog wel met enige regelmaat gespot met Monique, nu hij terug is van zijn reis. Echter lijkt Rachel Hazes nog steeds nauw contact te hebben met zijn exen. Anne Rose blijkt nog steeds voor moederlief te werken waardoor het moeilijk is om afstand te doen van haar. Echter is het contact met Sarah van Soelen ook nog steeds aanwezig. Yvonne Coldeweijer weet het volgende te melden: “Van een zeer betrouwbare spion hoor ik dat Rachel La Hazes en Sarasoel [bijnamen] gewoon samen bij La Brochette in Amsterdam zitten te knagen. Wie maakt een foto van dit memorabele moment?“. Van een foto is tot op heden nog geen sprake. Wel lijkt Rachel een verzoening met Monique behoorlijk in de weg te willen zitten. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending