Groot verdriet voor tafelgast Veronica Inside: Kleinzoon van Jan Boskamp overleden
Connect with us

WOW

Groot verdriet voor tafelgast Veronica Inside: Kleinzoon van Jan Boskamp overleden

De heren van Veronica Inside waren vorige maand erg aangeslagen toen tafelgenoot Jan Boskamp (73) op het allerlaatste moment de tv-uitzending moest afzeggen.

‘Weer een uitzending van VI,’ opende Wilfred Genee de show met bedrukte stem. ‘Eigenlijk zou Jan Boskamp er zitten, maar die zit er helaas niet.’ Volgens Johan Derksen was Jan afwezig vanwege ‘dramatische familieomstandigheden.

We zullen niet in detail treden. Maar dit wens je niemand toe.’ Uit Story-onderzoek is gebleken dat Jans kleinzoon Dennis op 10 november op slechts negentienjarige leeftijd is overleden.

Meest bekeken

Zien: Maxime Meiland breekt het internet in een piepklein kerstjurkje!

Je kent Maxima Meiland ongetwijfeld van het televisieprogramma Chateau Meiland, waarin zij en haar familie worden gevolgd in hun leven in Frankrijk. Niet lang geleden beviel ze van haar tweede kindje en woensdag plaatste ze een foto van zichzelf op Instagram en we kunnen nu al verklappen dat ze haar strakke figuur nu alweer terug heeft.

Maxime na haar bevalling

Na 9 maanden was het eindelijk zo ver, op 14 december mochten Maxime en haar vriend, Leroy Molkenboer hun tweede kind ter wereld brengen. Hun dochtertje hebben ze de naam Vivé en Claire gegeven. Alhoewel dit Leroys eerste kind is, is het bij Maxime niet zo, ze heeft uit haar eerste relatie al een dochtertje. Tijdens het zwangerschap kan er heel veel gebeuren, het lichaam verandert en ook na de bevalling is zijn de veranderingen nog te zien, maar in het geval van Maxime lijkt dit niet van toepassing. We zijn pas 3 maanden verder na haar bevalling en ze heeft nu alweer haar strakke figuur.

Foto op Instagram

Maxime plaatste op Instagram een foto en alles wat we konden zeggen was ‘wow’ en ook haar volgers konden hun ogen niet geloven; ‘Wat zie je er mooi uit zeg’ en ‘Wow, en dat na een bevalling’ allemaal reacties van haar volgers. Op de foto staat ze gekleed in chique een in kerstjurkje met lage decolleté en ze ziet er geweldig uit! Wat haar geheim is dat zouden we graag willen weten, maar een ding is zeker; ze is een knappe mama!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Beelden: Prinses Amalia met steenrijk vriendje in privésferen gekiekt!

Even geleden plaatste weekblad Story al een foto van prinses Amalia op de cover van hun blad. Ze is hierop te zien samen met een jonge man in New York. Wie de jongeman was, dat wist het blad nog niet te zeggen. Maar in Duitsland weten ze inmiddels al veel meer, het is namelijk een Duitse jongeman. De Kroonprinses staat levensgroot afgebeeld op een van de grootste Duitse roddelbladen. Erbij staat een veelzeggende tekst over de prinses. Om even de tekst op de cover van het Duitse blad ‘Bunte’ te vertalen voor je: “Ze is verliefd op een Duitse erfgenaam van miljoenen.

Kroonprinses van Nederland zei onlangs hoeveel ze Duitse mannen waardeert. Inmiddels is gebleken dat de dochter van koningin Máxima bevriend is met de zoon van een bekende ondernemersfamilie. Meer hierover in het huidige BUNTE-nummer.” Natuurlijk zullen we even het blad erbij pakken.

Amalia heeft een vriendje met dezelfde hobby’s!

Maar we willen ook weten hoe deze jongeman er nu precies uitziet. De miljonairszoon, Isebrand Kaldewei, studeert economie in Tilburg en blijkt veel gemeen te hebben met onze prinses. De twee houden namelijk beide van kunst en zeilen. Twee hobby’s die natuurlijk niet voor iedereen zijn weggelegd dus daar moet je elkaar wel in kunnen vinden. De jongeman zou zelfs meegegaan zijn naar Mallorca, het is dus serieus tussen de twee. Meer over de tortelduifjes hieronder:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Rachel Hazes is opnieuw stapelverliefd

Rachel Hazes wordt flink in de watten gelegd. Bij thuiskomst gisterenavond kreeg ze een mooie verrassing. Ze deelt het liefdescadeautje trots op Instagram.

Nieuwe vriend?

Rachel kwam gisteren thuis en vond een bijzonder cadeau voor haar deur. “Liefde is… Gisterenavond thuiskomen en een mooi kado voor de deur”, deelde ze met haar volgers.

Het presentje was een enorm hart gemaakt van kerstballen. Dit kan niet anders dan een liefdescadeau zijn, maar van wie het is wil ze niet kwijt. Rachel geeft wel mee dat ze ontzettend veel van die persoon houdt.

Dit zou erop kunnen wijzen dat ze opnieuw verliefd is. Maar een andere theorie is dat het van zoon André Hazes is. De zanger woont immers bij zijn moeder en daar wordt hij flink gepamperd. Rachel vertelde onlangs dat André daar niets tekortkomt en vrijwel iedere dag krijgt hij zijn favoriete eten voorgeschoteld.

Zus Rachel verward

Haar naasten snappen er echter niets van. Zus Els Hofland vraagt zich af: “Moet jij mij misschien nog bijpraten?” Rachel reageert: “Nee, je bent redelijk bij.”

Doorgaan met lezen

Trending