Groot verlies voor Monique Westenberg: ‘Hoe moet ik zonder jou leven?’
Connect with us

Meest bekeken

Groot verlies voor Monique Westenberg: ‘Hoe moet ik zonder jou leven?’

12 december is voor Monique Westenberg een dag om bij stil te staan. Ze deelt haar moment ook op Instagram…

Vandaag ging de productlijn van Monique Westenberg de verkoop in. Daartoe werd een besloten feestje gehouden. Maar dat is voor haar niet de enige reden dat 12 december een dag is om bij stil te staan. Ze wijdt er een bericht aan op haar Instagrampagina. Vandaag is ook de verjaardag van haar in 2018 overleden hond Dunya. Bovendien is het precies een jaar geleden dat André Hazes haar ten huwelijk vroeg.

Tekst gaat verder onder de post.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

Meegemaakt

In maart van dit jaar kwam naar buiten dat Westenberg en Hazes uit elkaar gingen. Andre Hazes zei toen: ,,We hebben een hele hoop meegemaakt de afgelopen jaren en veel hobbels overwonnen. Maar het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier. Ik denk dat ik ook naar onze zoon toe met deze beslissing, hoe moeilijk en verdrietig ook, een betere vader kan zijn.”

Celeberties

Onze Rachel Hazes gaat volledig uit de kleren voor een goed doel

Alle ogen zijn op dit moment op Rachel Hazes gericht omdat ze een wel heel bijzondere foto op haar sociale media heeft gedeeld. Bij de geplaatste foto schreef ze het volgende:

“KEN JIJ JE B*RSTEN? Ik sta op de KEN JE B*RSTEN campagnekalender van de Breast Care Foundation en hoop hiermee nog meer mensen bewust te maken van de 12 signalen van borstkanker. Ieder jaar krijgen nog 17.000 vrouwen de diagnose borstkanker (incl voorloperstadium) en iedere dag sterven nog 9 vrouwen aan deze ziekte. Hoe vroeger borstkanker ontdekt wordt, hoe beter de overlevingskansen.”

Rachel Hazes volledig zonder kleding voor het goede doel

Met haar foto’s wil ze geld ophalen voor het goede doel en het goede doel schrijft er het volgende onder:

“De officiële prijs is €24,95 (inclusief verzendkosten). Een extra donatie is natuurlijk meer dan welkom! Met de opbrengst kunnen we nog meer belangrijke kennis delen.” Kopen en doneren kan op ‘stichtingbreastcarefoundation.com/kalender/‘.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Maan de Steenwinkel op heterdaad betrapt in The Voice-video!

Maan de Steenwinkel is herkent in een video waar ze hoogstwaarschijnlijk niet op herkent had moeten worden. De vele juice-channels maken het lastig om als BN’er of influencer stiekem dingen te doen. Je wordt namelijk op de voet gevolgd en ze weten zelfs welke ringen je om welke vingers hebt zitten. Dit blijkt maar weer uit de volgende bekendmaking.

In een video van ‘The Voice of Holland’ op Instagram én op Facebook is een mysterieuze video te zien. Boven de video is een tekst te lezen ‘Stay Tuned’ met twee grote ogen erbij. Aan het einde staat een datum: ’13 december 2021 – 18:30′. Ook staat erbij dat we naar RTL4 – RTL Boulevard moeten gaan kijken op dat tijdstip. Wanneer je in de reacties kijkt dan zie je al snel dat men denkt dat er nog een coach bekend gemaakt zal gaan worden. Je raadt het al, dat is al gezien!

Maan in mysterieuze video van The Voice!

In de video zijn verschillende teksten te zien zoals: “Alles heeft een reden”, “Zo zijn er nog wel duizend vragen” en “Hoe anders zou het zijn.” Wat volgt zijn een heleboel snelle beelden die voorbij schieten. Je zou ne natuurlijk niet heel snel deze beelden gaan stopzetten om te kijken wat daar te zien is. Toch zijn er mensen die dat wél doen. Op de beelden zijn verschillende onherkenbaar gemaakte mensen te zien. Maar er is ook een hand te zien. En die hand draagt precies dezelfde ringen als mevrouw De Steenwinkel ook draagt. We kunnen dus wel raden wat er vanavond bekend gemaakt gaat worden en we gokken dat RTL in het vervolg wat secuurder hun ‘flits-beelden’ gaat uitzoeken. Hieronder de video én foto van stilgezet flitsbeeld:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Méér aan de hand tussen Monique Westenberg en André Hazes op speciale dag!

Monique Westenberg heeft op social media een foto geplaatst waarin ze aangeeft wat een speciale dag 12-12 voor haar is. Precies een jaar geleden heeft André Hazes haar namelijk ten huwelijk gevraagd. Best merkwaardig aangezien Sarah van Soelen nog steeds zegt een relatie met André te hebben. Monique schrijft: “12•12 is in meerdere opzichten voor altijd een hele bijzondere datum voor mij. Vandaag extra veel omdat ik mijn eerste eigen collectie lanceer waar ik het afgelopen jaar samen met een fantastisch team keihard aan gewerkt heb.

Toen zij mij aangaven dat de lancering op deze datum zou zijn wist ik zeker dat er eentje daarboven hiervoor heeft gezorgd. Happy Birthday aan de andere kant mijn mooiste zieltje.” Ze sluit hiermee af, doelend op haar overleden hond, Dunya, die op de foto te zien is. Niet veel later plaatst de blondine ook nog een video van een besloten feestje voor de lancering van haar Kruidvat collectie. En daar zegt ze het volgende.

Monique Westenberg over speciale dag

In een video van haar besloten feestje houdt de blondine nog een emotionele toespraak. Ze zegt hier onder andere: “12-12 is voor mij een bijzondere dag in meerdere opzichten. Ik ga bijna huilen. 12-12 is voor mij altijd een mooie dag. Ik heb vorig jaar echt een van de mooiste dagen van mijn leven beleeft.” Dit is natuurlijk iets wat je niet zomaar zou zeggen wanneer je relatie met degene die je destijds ten huwelijk gevraagd heeft geen toekomst meer heeft. Dat zou voor vele van ons namelijk een behoorlijk zure nasmaak geven. Beide dames lijken dus te claimen dat André bij hun terecht zal komen. Wie het gaat worden begint steeds spannender te worden. Video en foto hieronder:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending