Grote kans dat er 28 april geen versoepelingen komen
Connect with us

Meest bekeken

Grote kans dat er 28 april geen versoepelingen komen

Volgens meerdere bronnen is er een zeer grote kans dat er op 28 april geen versoepelingen komen. De overheid wil er in vijf stappen voor zorgen dat het leven weer zoals vroeger wordt. Maar er is veel twijfel binnen de overheid of dit op 28 april gaan gebeuren.

Er worden al maanden versoepelingen beloofd door de overheid. De terrassen zouden eigenlijk al open moeten gaan maar dit gebeurde niet omdat de cijfers nog te hoog zijn.

Eerder kregen we al te horen dat de coronamaatregelen niet versoepeld zullen worden op 21 april en dat ging ook niet door. Nu hebben we net te horen gekregen dat er een grote kans is dat er ook op 28 april niet versoepeld zal worden.

“We hopen dat er iets kan op 28 april, maar zeker is het niet”, zei demissionair premier Mark Rutte donderdag in de Tweede Kamer tijdens het coronadebat.

“We bekijken het iedere week, niet iedere keer met een persconferentie. We hopen dat 28 april kan, maar het is geen garantie.”

Meest bekeken

Mark Rutte somber: Eerste stap versoepelingen al uitstellen

Drie dagen na het lanceren van het ‘stappenplan’ van versoepelingen van de coronamaatregelen, toont demissionair premier Mark Rutte zich al somber. We lijken er ernstig rekening mee te moeten houden dat de eerste stap van versoepelingen al wordt uitgesteld.

Het plan was om op 28 april de avondklok te schrappen, de horeca buiten (terrassen) te heropenen, net als de winkels in de detailhandel.

Rutte wilde vanmorgen de verwachtingen al temperen: ,,We gaan echt geen onverantwoorde dingen doen’’, zei hij. Dit weekend is er weer een Catshuisoverleg. Als de cijfers geen dalende trend laten zien voor die tijd, wordt de datum van 28 april weer geschrapt.’’

Rutte zei gisteravond in een debat over corona al: ,,Het betekent niet dat er nu gezegd wordt dat het 28 april wordt. Dat zeggen we niet. We zeggen wel: we kijken wekelijks. Het volgende moment is dan 28 april. Als het dan niet kan, wordt het een week later. Het wordt dan 3 of 6 mei. Dat hangt af van hoe we omgaan met dinsdag 4 en woensdag 5 mei en wat er dan zou kunnen. We hopen dus 28 april, maar we weten het niet zeker.”

Er was gisteren niettemin reden voor licht optimisme: volgens RIVM-directeur Jaap van Dissel lijkt er ‘een afvlakking’ te zien bij de ziekenhuisopnames: het aantal nieuwe patiënten per dag neemt wat af, wat erop kan duiden dat de top van de derde besmettingsgolf bereikt is.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Zo zag Rachel Hazes er vroeger uit

Vanavond start een documentaireserie over André Hazes Senior. De zanger, die in 2004 overleed, zou dit jaar zijn 70e verjaardag hebben gevierd. Natuurlijk kan Rachel Hazes niet ontbreken in deze bijzondere serie. Daarom dook Story het archief in. Is Rachel in de loop der jaren veel veranderd? Dit is hoe Rachel Hazes vroeger door het leven ging.

We kennen haar nu allemaal als de weduwe van André Hazes met rood geverfd haar, maar hoe zag Rachel Hazes er vroeger uit?

Rachel Hazes vroeger
Rachel van Galen (want dat is haar meisjesnaam) werd op 3 maart 1970 geboren in Rotterdam. Ze was van jongs af aan al een grote fan van volkszanger André Hazes, met wie ze in haar tienerjaren een relatie kreeg en later ook trouwde. Hoewel Rachel Hazes vroeger ook al rood geverfd haar had, zag ze er toen toch héél anders uit.

Kleine Rachel
Rachel deelt op Instagram een foto uit de oude doos samen met haar zus.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Roxeanne en Dré zijn bekend maar dit zijn de andere twee kinderen van wijlen zanger André Hazes

Roxeanne en André Hazes kennen we allemaal, maar dat André Hazes senior nog twee andere kinderen heeft, is bij het grote publiek niet echt bekend. Wie zijn deze twee?
Het gaat om een dochter en een zoon uit twee eerdere huwelijken.

DOCHTER IN SPANJE
Die oudste van de vier kinderen van Hazes is Nathalie Hazes (47). Ze woont in Spanje, waar ze haar eigen horecazaak heeft. Ze is geboren tijdens zijn eerste huwelijk met Annie Dijkstra (1974 tot 1979).

Uit een interview met Privé in 2016 blijkt dat ze haar halfbroer en zus slechts één keer heeft ontmoet, vlak voordat hun vader overleed. Of ze hen in de afgelopen jaren wél gezien heeft, is niet bekend. Daar staat ze wel voor open: “Voor de kinderen van mijn vader staat de deur altijd open”, zei ze tegen het blad.

TWEEDE HUWELIJK
Met Ellen Wolf, waarmee hij getrouwd was van 1981 tot 1990, kreeg hij nog een zoon. De nu 38-jarige Melvin. Ook hij heeft geen contact met de andere familieleden. Sterker nog, hij wil niets met ze te maken hebben. Hij heeft het zijn vader nooit vergeven dat hij zijn moeder bedroog. Op zijn achttiende jaar veranderde hij zijn naam zelfs in Wolf.

Nathalie heeft volgens onderstaand Facebookbericht nog wel contact met haar neef, Stanley Hazes. Van Melvin Wolf zijn geen recente foto’s te vinden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending