Grote ophef vanwege kapsel Máxima tijdens uitvaart Queen Elizabeth
Connect with us

Celeberties

Grote ophef vanwege kapsel Máxima tijdens uitvaart Queen Elizabeth

Zondag kwamen koning Willem-Alexander, Máxima en Beatrix aan op Buckingham Palace. Op Twitter ontstond er ophef vanwege het kapsel van de koningin. Mensen zijn niet te spreken over het kapsel van Máxima tijdens de formele receptie.

Koning Charles hield zondag een receptie voor de presidenten, vorsten en premiers van verschillende landen.

Vooraf konden de hoogwaardigheidsbekleders een laatste groet brengen aan Queen Elizabeth. Het is niet geweten of de Oranjes van deze mogelijkheid gebruik maakten.

Op Twitter ontstond er grote ophef om het onverzorgde kapsel van Máxima. Josin Droogendijk beet de spits af met een scherpe tweet. “Als je met zo’n kapsel aan het Britse hof verschijnt in tijden van rouw, heb je iets echt niet begrepen.” Ze legt uit dat uiterlijk en respect aan het Britse hof heel belangrijk zijn.

Haar tweet krijgt veel bijval. Zo reageert iemand: “Volledig mee eens, ik schrok er echt van. Normaal is ze nooit zo bij de grote evenementen, dan is haar kapsel altijd wel net eigenlijk. Ik snap niet waarom ze denkt dat ze zo kan verschijnen bij het paleis.”

Celeberties

Lange gevangenisstraf voor Thijs Römer (44)

Na een eerste aanklacht wegens s$ksueel grensoverschrijdend gedrag zijn er nog twee aangiftes tegen Thijs Römer (44) gedaan. In Story geeft Thijs’ vermeende slachtoffer Nena Kruizenga (20) opmerkelijke details prijs uit het politieverhoor van de acteur. ‘De mensen moeten weten dat hij een vieze vent is!’

Zou het net rondom Thijs Römer zich sluiten? Na de aangifte van Nena Kruizenga, die Thijs beschuldigt van s$ksueel grensoverschrijdend gedrag toen ze nog maar 14 jaar (!) was, bleken er vorige week nóg twee vrouwen aangifte tegen Thijs te hebben gedaan wegens een vorm van zogeheten online s$kstortion – online s$ksueel misbr$ik en afpersing. ‘Ik ken die twee andere meisjes die aangifte tegen Thijs hebben gedaan,’ vertelt Thijs’ eerste vermeende slachtoffer Nena Kruizenga, die in mei aangifte tegen de acteur deed, aan Story. ‘Het is er na mijn aanklacht tegen Thijs niet beter op geworden. Er is een hoop op me afgekomen.’

Tienerdochter
In eerste instantie ontkrachtte Thijs de beschuldigingen van Nena. ‘Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver,’ meldde Thijs op 10 mei jongstleden op Twitter. ‘Ik hoop niet dat het nodig zal zijn, maar als dit niet stopt, zal ik aangifte moeten doen wegens smaad en laster.’ Door deze verklaring werd aangenomen dat Thijs ontkende zich schuldig te hebben gemaakt aan s$ksueel grensoverschrijdend gedrag. ‘Maar dat klopt niet,’ zegt Nena tegen Story. ‘De politie houdt me op de hoogte van de status van het onderzoek en ik weet dat Thijs bij de politie níet heeft ontkend.’ Het is voor Nena vandaag de dag nog altijd lastig haar verleden met Thijs een plekje te geven, zeker ook vanwege de gevolgen van de acties van de acteur. ‘Thijs heeft mij een verkeerd beeld van mannen gegeven. Ik kreeg naderhand te maken met een enorme angst voor hen.’

Passende straf

Hoe gaat het nu met Nena? ‘Ik weet dat het goedkomt. Zolang Thijs een passende straf krijgt, vind ik het goed. Het maakt me niet uit wat voor straf, maar de mensen moeten gewoon weten dat hij een vieze vent is. Ik gun hem het slechtste en dat hij in de bak belandt. Maar aan de andere kant denk ik ook: het maakt me ook niet uit. Zolang hij maar weet dat het voorbij is.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Humberto Tan haalt uit naar VVD-minister Dilan Yesilgöz

Humberto Tan haalde in zijn nieuwe talkshow keihard uit naar VVD-minister Dilan Yesilgöz.

Humberto Tan heeft sinds een paar weken een nieuwe talkshow genaamd ‘Humberto Op Zaterdag’. Hoewel de kijkcijfers van het nieuwe RTL-programma eerst achterbleven, lijkt er nu een stijgende lijn in te zitten. Tan trok in zijn eerste show van het seizoen 297.000 kijkers, de tweede uitzending had er 326.000 en afgelopen uitzending bijna 400.000.

Wokegemeenschap
In de opening van de meest recente uitzending stipt hij eerst de onrust rondom omroep Ongehoord Nederland aan. Daarna begint hij over de uitspraken van VVD-minister Dilan Yesilgöz. Zij heeft zich onlangs uitgesproken over de ‘wokegemeenschap’. Volgens de minister van Veiligheid en Justitie wil woke alleen cancelen wat hen niet aanstaat: “Alleen als je tot de juiste groep hoort mag je meepraten”, aldus Yesilgöz.

Humberto is het allesbehalve eens met de uitspraken van Dilan Yesilgöz. “Woke wil al dat onrecht juist aanpakken. Allen die zich heel woke tegen die valsheid verzetten, gelijke rechten vragen of vragen om rekening met elkaar te houden, worden – zelfs eerder deze week ook door onze minister van Justitie en Veiligheid – weggezet als een soort gevaar voor de rechtsstaat.”

Wokefilmpje
Hij vervolgt: “Wokisme en deugen zijn in de ogen van diezelfde minister onwenselijk en eigenlijk een soort van verdacht. Nou, ik vind deugen helemaal geen verkeerd woord. In tegendeel. Je kunt ook wel eens een deugniet zijn. Ja, wie niet? Ik in elk geval wel. Maar kijk vooral – en daarom zeg ik dit – naar dit wokefilmpje.”

Het wokefilmpje waar Humberto op doelt is de video waarin de reacties van zwarte kinderen op de zwarte Ariël in de nieuwe Kleine Zeemeermin-film te zien zijn. Het filmpje is op onder andere TikTok viraal gegaan. “De wokediscussie heeft dit namelijk aangeslingerd met dit resultaat. Het filmpje deugt van alle kanten. Het laat zien hoe belangrijk het is dat je gezien wordt. Zeker als je heel jong bent.”

Zie hieronder de video waar Humberto naar verwees als ‘wokefilmpje’:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Barbie Samantha de Jong weer zwanger!

Bronnen rond Barbie laten weten dat de voormalige reality ster weer zwanger zou zijn.

Barbie, die recent nog in het nieuws stond vanwege een zwaar ongeluk, zou volgens bronnen rond haar heen weer zwanger zijn. Dat wordt bevestigd aan Prive.

Volgens de bron zouden Barbie, ofwel Samantha de Jong, en haar vriend Gerrit tijdens het ongeluk niet op de hoogte van de zwangerschap. Barbie zou overigens zeven weken zwanger zijn.

Het waren de artsen in het ziekenhuis die haar hiervan op de hoogte stelden. Het is natuurlijk een geluk dat de vrucht vooralsnog geen schade heeft ondervonden van dit zware ongeval.

Nu maar hopen dat alles goed gaat.

Doorgaan met lezen

Trending