Grote paniek bij Martien Meiland: ‘Vrees voor mijn leven’
Connect with us

Celeberties

Grote paniek bij Martien Meiland: ‘Vrees voor mijn leven’

De schrik zit er goed in bij Martien Meiland. Tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland gaat hij in tranen naar de huisarts. De kasteelheer vreest het ergste. “Ik kreeg plots pijn op mijn borst.”

Martien verging van de pijn en voelde zich ontzettend slecht. “Ik ben vandaag helemaal niet lekker geweest. Ik zat vanmorgen gelijk weer negatief in mijn hoofd.” Maar dan kwamen er nog meer klachten. Vanmiddag kreeg ik pijn hier, op mijn borst. Maar toen ben ik even buiten gaan lopen en nu is het wat gaan zakken. Maar ik maak me dan zo druk.”

Erica maakt zich minder zorgen en denkt dat haar man last heeft van hypochondrie. “Gisteren was hij al niet lekker, vandaag ook niet. Maar hij is heel gauw in paniek hé. Dan gaat hij gewoon huilen en zegt hij: ‘Ik zal toch niet doodgaan?’ Natuurlijk gaat hij niet dood. Het kan wel, maar die kans is heel klein.”

Huisarts

Toch besluit Martien naar de huisarts te gaan. “Ik wil dat er foto’s genomen worden want het voelt helemaal niet goed. En meestal heb ik dan wel gelijk hoor.” Gelukkig was het loos alarm. “Volgens de arts was het helemaal niet slecht. Het is waarschijnlijk gewoon een spier die in de verdrukking zit. Ik ben zo blij dat ik geweest ben.”

Celeberties

Veel ophef over ’te kleine bikini’ Bridget Maasland: “Hier ben je te oud voor”

Nadat André vaak in het nieuws is geweest mag Bridget natuurlijk niet achterlopen. Veel mensen vragen zich namelijk af waarom André zo verliefd is geweest op Bridget maar veel mensen snappen inmiddels waarom na het zien van de foto hieronder.

Bridget is al eenbeetje op leeftijd want ze is 45 jaar oud. Toch kunnen veel mensen wel stellen dat ze er erg goed uitziet op haar leeftijd. Ze begrijpen dan ook dat hij ook ooit een relatie met Bridget heeft gehad want die heeft namelijk dezelfde genen als Monique en Sarah van Soelen.

Bridget

Bridget deelde een foto waar ze heerlijk aan het genieten was in de zon en veel mensen zijn erg blij met deze foto maar er is ook wat ophef over ontstaan. Iemand reageerde namelijk op de foto met: ‘Deze bikini kan echt niet voor een vrouw op haar leeftijd!’. Ook iemand anders reageerde niet heel erg positief: ‘Bridget, ben je niet eenbeetje oud voor zo’n bikinitop?’.

Er was nog iemand die zei: ‘Je lijkt wel een tiener, Bridget!’.

Wij vinden in ieder geval dat de foto erg mooi gelukt is en je kan deze hieronder bekijken:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen: Bekende zanger doet boekje open over Marco Borsato – ‘Ik heb meerdere dingen gezien’

Zelfs wij kunnen ons niet meer herinneren wanneer we voor het laatst iets hebben gehoord of gezien over Marco Borsato. Dit zal hij waarschijnlijk bewust doen na alle beschuldigen. De status van Marco is in zo’n diep dal gezonken dat er een kans is dat deze nooit meer hersteld wordt.

Marco is voor meerdere beschuldigt en sommige dingen heeft hij al toegegeven. Zo heeft hij tijdens zijn relatie met Leontine meerdere affaires gehad en toen waren ze al uit elkaar gegaan. Ook bij The Voice of Holland zijn er er verschillende verhalen naar buiten gekomen, hij zou ongepaste dingen bij vrouwen hebben gedaan en ook minderjarigen.

Marco heeft toen der tijd toegegeven dat hij een affaire had met Iris Hond toen hij een relatie had met Leontine. Toen dat werd toegegeven gingen Marco en zijn vrouw uit elkaar. Toch besloten de twee het daarna nog een keer te proberen en hun relatie een nieuw leven in te blazen.

Nog erger

Hun relatie daarna duurde echter niet lang want toen kwam de aflevering van BOOS uit. Tim Hofman, de presentator kwam met bizarre verhalen waardoor The Voice per direct werd stilgelegd.

Nieuwe verhalen

Er is zojuist bekend gemaakt dat een bekende zanger meer over Marco zijn praktijken weet en besloot hier uit de school over te klappen.

Zanger doet boekje open

Marco is eigenlijk momenteel nergens meer welkom en ook zijn muziek wordt nergens meer gedraaid. Volgens meerdere bronnen heeft hij zichzelf sinds toen opgesloten in zijn hij is Alkmaar. Hij was daar een tijd allen maar nu woont zijn zoon Luca bij hem.

Luca heeft eigenlijk hetzelfde als zijn vader gedaan en is ook meerdere keren vreemdgegaan waardoor hij nu bij zijn vader is ingetrokken.

George Baker

George Baker (77) heeft besloten om zijn verhaal te vertellen. Hij heeft laten weten dat hij wel vaker meerdere dingen heeft zien met betrekking tot Marco Borsato. Hij heeft niet duidelijk gezegd dat het om Marco gaat maar alle hints wijzen daar wel op.

Hij zei hierover het volgende:

“Er zal heus wel het één en ander zijn gebeurd, dat lijdt bijna geen twijfel. Maar voor mij is iemand pas schuldig als diegene is veroordeeld. In mijn carrière heb ik dingen gezien waarvan ik dacht: dat kon echt niet door de beugel. Macht corrumpeert: de één kan er goed mee omgaan en de ander maakt er misbruik van…”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto’s: Glennis Grace nu nóg meer onder vuur: ‘Enorme berg afval gedumpt!’

Glennis Grace heeft een goedbedoelde actie opgezet waarmee ze allerlei spullen ingezameld heeft voor de mensen in Ter Apel. Mensen brachten hun eigen spullen naar Glennis die dat met haar vriendengroep in zeven auto’s en een aanhangwagen naar ter Apel heeft gebracht. Echter was Glennis niet de enige en waren het random ingezamelde spullen.

De groep van Glennis werd al gelijk op de vingers getikt door een medewerker van het Rode Kruis: “Ik ben hier al de hele week en jullie komen hier zonder het aan te kondigen. Dat is prima, maar je kan hier niet sorteren. De bedoelingen zijn supergoed, maar doe het alsjeblieft meer uit het zicht.” Ook stichting MiGreat heeft opgeroepen om niet zomaar afgedankte spullen langs te brengen: “We willen alle initiatieven vragen niet ad hoc en onaangekondigd met auto’s en goederen naar Ter Apel te rijden! Een distributie vergt kennis en ervaring.”

Heeft Glennis Grace een berg afval achtergelaten in Ter Apel?
Echter bleek de massa aan onnodige spullen die zijn gebracht toch teveel voor alle vluchtelingen. Al deze zooi is schijnbaar blijven liggen. Stichting MiGreat in een statement over de dag dat Glennis langskwam: “Vandaag zagen wij vier groepen met auto’s in Ter Apel verschijnen. Geheel ongecoördineerd kwamen zijn spullen, die niet noodzakelijk zijn, uitdelen en zelfs dumpen. Best wel balen.” Het gevolg legt MiGreat ook even uit: “Een stressvolle en gespannen situatie voor de mensen daar en bergen met afval, doordat items die geheel onnodig zijn blijven liggen op het veld.” Of Glennis en haar vrienden alle onnodige spullen weer mee naar huis hebben genomen is onbekend. Juicechannel suggereert dat ook Glennis deelgenomen heeft aan de bovenstaande praktijken, benoemd door MiGreat. Hieronder het bericht van de stichting:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending