Grote paniek in de familie Borsato: “Ga meteen de dokter bellen”
Connect with us

Celeberties

Grote paniek in de familie Borsato: “Ga meteen de dokter bellen”

Daisy en Luca Borsato zijn gelukkig samen. Ze hopen binnenkort samen te kunnen gaan wonen.

Op haar Instagram Stories deelde Daisy een verontrustend bericht. “Moet m’n broer even naar werk brengen, mind you, ik slaap nog”, schrijft ze.

“Ik heb dus gisteravond mijn neus net iets te hard gesnoten/geniest (mijn allergieën waren rampzalig). En toen kreeg ik direct steek in mijn oor.”

“Nu word ik wakker en hoor ik compleet NIKS meer. NIKS”, schrijft ze bij een verdrietige emoji. “En nu? Ga uiteraard de dokter bellen, maar wtf moet ik nu?”

Aan Shownieuws vertelt Daisy dat het nog steeds niet beter is. Al kan ze het nu wel relativeren.

“Helaas nog niks beter.” Gelukkig kan ze er wel nog een beetje om lachen. “Wel lekker rustig zo”, grapt ze.

Celeberties

Drama: Gaat niet goed met dochter Anita Witzier

In het programma Linda’s Wintermaand laat presentatrice Anita Witzier weten dat het lange tijd heel slecht ging met haar inmiddels 26 jaar oude dochter Julia. Ze bleek namelijk een ernstige eetstoornis te hebben en Anita had dit lange tijd helemaal niet door.

Anita zegt er het volgende over:

‘Tussen haar 14e en ongeveer een jaar geleden heeft Julia het heel lastig gehad. Ze vond het moeilijk te zijn wie ze is. Dat had een aantal oorzaken en ze ontwikkelde een eetstoornis, wat alles beheerste. Dat is een strijd die ze zelf helemaal is aangegaan en ze heeft het tot een goed einde gebracht. Dat is ontzettend knap.’

‘Ik had in eerste instantie niet in de gaten wat er met haar gebeurde. Maar nu ik haar boek gelezen heb, denk ik: och kind toch.’

Ook Anita haar zoon Bram die inmiddels 28 is had het niet makkelijk. Bram werd namelijk geboren met een dubbele heupafwijking en er volgde vele operaties. De laatste was vorige maand daar kreeg Bram eindelijk een nieuwe heup.

Gelukkig kan Anita nu weer genieten van de rust nu alle narigheid achter de rug lijkt te zijn. Al heeft Anita het qua gezondheid ook niet altijd makkelijk. Anita heeft namelijk reuma en artrose en dat speelt soms weer heel heftig op.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg heeft André Hazes al ingeruild voor deze bekende DJ!

Monique Westenberg heeft een zwaar jaar achter de rug, dat kunnen we wel stellen. Vorig jaar is André Hazes weer bij haar terug gekomen na een relatie te hebben gehad met Bridget Maasland. Hij vroeg haar zelfs ten huwelijk waarbij iedereen heeft kunnen meekijken, zo’n spektakel was het. Maar niet lang daarna kwam Sarah van Soelen al in beeld. De zanger was ondersteboven van deze bloedmooie blondine en Monique leek weer verleden tijd. Tot het uitging, de hoop bij veel fans was een hereniging. Maar ook dat werd al snel de kop in gedrukt, André was alweer naar Anne Rose gegaan.

Zijn nieuwe vriendin. Monique heeft teruggeblikt op een veelbewogen jaar op Instagram: “Dit jaar is voor mij voorbij gegaan op de automatische piloot. In overlevingsmodus. Ik heb veel geleerd over mezelf en mensen om mij heen en al mijn kracht gehaald uit onze heerlijke zoon!”

Monique Westenberg lijkt iemand gevonden te hebben!

De zoon van Monique en André is natuurlijk hetgeen wat ze altijd zal verbinden. Toch zal Monique ook ooit aan een nieuwe man gaan, mocht André voorlopig nog met Anne Rose blijven. Het is natuurlijk ook altijd nog mogelijk dat de zanger voorlopig nog een rokkenjager zal blijven. Toch lijkt Monique al wat subtiele hints te hebben gegeven, er is namelijk een nieuwe man gespot. In haar verhaal is namelijk ene DJ Billy The Kit te zien, ofwel Joost Seilberger. Een 41-jarige dj die het wel aardig voor elkaar lijkt te hebben, ook het AD schrijft bijvoorbeeld over zijn terugkomst van 2 jaar geleden. Hieronder de foto van Joost die ze ook sinds kort volgt op social media:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato en Leontine Borsato zijn uit elkaar? ‘Dit signaal wijst op een breuk’

Marco Borsato wordt beschuldigd van s*ksueel misbruik. De aangifte tegen de zanger lijkt nu ook een drastisch gevolg te hebben voor zijn huwelijk.

Marco Borsato en Leontine Borsato gingen begin 2020 uit elkaar. De breuk kwam er na overspel langs Marco’s kant. Afgelopen zomer gaf het koppel hun huwelijk opnieuw een kans. Nu lijken ze toch af te stevenen op een definitieve breuk.

Marco werd afgelopen week gefotografeerd door Story-fotograaf Edwin Smulders. Om niet herkend te worden droeg hij een petje, bril en mondkapje. Wat hij niet droeg? Zijn trouwring.

Volgens Story is dat opvallend. Die ring droeg hij immers als sinds zijn huwelijk in 1998. Zelfs tijdens hun breuk van vorig jaar bleef de zanger zijn trouwring dragen. “Leontine heeft Marco opnieuw verlaten”, wordt volgens het weekblad gefluisterd in de omgeving van de zanger.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending