Grote paniek in huize Chantal Janzen
Connect with us

Celeberties

Grote paniek in huize Chantal Janzen

Chantal Janzen geniet dit weekend van haar gezin, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Op Instagram deelt ze stories waarop te zien is dat haar man Marco tijdens het spelen ‘het slachtoffer’ is van zoontjes James en Bobby.

In de hilarische video, die hierboven te zien is, spelen Chantals zoontjes doktertje met hun vader. “Ik moet toch geen spuit dokter?”, vraagt Marco aan hen. “Jawel!”, roept Bobby. “Ja, dit moet op uw hart blijven omdat we niet weten of u een hartinfarct hebt”, voegt James daar aan toe. “Mama nu!”, roept Bobby naar Chantal. “Oh nee, paniek”, antwoordt de presentatrice daarop. “Totaal onbetrouwbaar duo dit”, heeft Chantal bij de video geschreven.

Fantastisch

Chantal Janzen geeft zichzelf geregeld bloot op Instagram. Onlangs deed ze dat zelfs zonder make-up, filter en andere opsmuk. De presentatrice liet de naakte waarheid zien. “Blotebillenbek,” schreef ze zelf dan ook bij de twee filmpjes, die je onderaan deze pagina kan bewonderen. “Ochtendroutine. Niet te verwarren met ochtendurine. Ik durf overigens te zweren dat er heel veel mensen zijn die zo hun mascara opbrengen. Let me hear you say Yeah..?!?” Haar volgers vinden de tips van Chantal fantastisch en vinden het ook leuk om haar eens zo te zien. “Ik vind je zonder make-up echt mooi!” schreef iemand bijvoorbeeld.

Bron: Shownieuws, Instagram Beeld: Youtube

Celeberties

Ex-partner haalt keihard uit naar Martien Meiland: “Wat een achterlijke, belachelijke opmerking”

Martien Meiland heeft sinds kort een autobiografie uit: Martien, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer. Hij schetst daarin ook een beeld van zijn ex-partners.

Martiens boek

Een van hen is niet te spreken over hoe hij in Martiens boek wordt neergezet. Van 2016 tot 2017 was Martien samen met Daan. “De vaste groep in mijn stamcafé vond dat we bij elkaar pasten. Maar na een maand of zes dacht ik toch: nee, Daan is niet mijn type, ik moet hier vanaf”, schrijft Martien.

Martien durfde hem niet te dumpen, omdat hij bang was dat Daan er ziek van zou zijn. Later deed hij het toch. Hij biecht verder op dat het koppel nooit een vrij partijtje had tijdens hun relatie.

In Story uit Daan zijn ongenoegen. “Ik begrijp niet waarom hij dat zo opschrijft. Ik ben degene die onze relatie heeft verbroken”, citeert Shownieuws de man. “En wij zouden in het jaar dat we samen waren geen vrij partijtje hebben gehad? Wat een belachelijke opmerking.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato koopt zijn huwelijk met Leontine Borsato weer terug

Een van de meest besproken artiesten van dit jaar is natuurlijk wel Marco Borsato. De break-up van de zanger en zijn vrouw Leontine zat er volgens vele al een tijdje aan te komen. Er zijn al ontelbaar veel geruchten verschenen over vermeende affaires van de zanger. Ook zou hij weer gespot zijn met een ex van hem.

Maar Shownieuws en Story melden dat de twee weer samen zijn gespot. En het lijkt erop dat de zanger er alles aan doet om het weer goed te maken met de vrouw van zijn kinderen. Op Valentijnsdag stond hij bijvoorbeeld met een grote bos rozen voor de deur van zijn (ex) vrouw. Maar daar blijft het niet bij.

Marco Borsato geeft zijn flappen uit aan Leontine

Afgelopen zaterdag is de zanger samen met Leontine gespot bij een Amsterdamse autodealer. Hij zou hier een nieuwe auto voor haar hebben gekocht. Zijn dit allemaal goedmaak-cadeautjes?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Eva Jinek over stout nachtje met Freek Vonk: “Hij was héél groot!”

Van begin 2013 tot mei 2015 had hij een relatie met televisiepresentatrice Eva Jinek, nadat hij in een van haar talkshows te gast was geweest. We hebben het natuurlijk over Freek Vonk. De ‘vonk’ was schijnbaar in één keer overgeslagen tussen de twee. En dat de presentatrice een wilde eerste nacht heeft ervaren, dat is zeker.

De presentator heeft thuis namelijk ook een hele dierentuin staan. Van slangen tot hagedissen, ze sliepen er gewoon tussen. Dat wist Eva natuurlijk al vooraf, maar op één ding was ze niet voorbereid. Dat was namelijk de gigantische koningscobra van haar nieuwe vlam. En die blijkt alleen in de nacht actief te zijn!

De koningscobra van Freek Vonk

Nu hebben we het niet over de koningscobra van Freek waarvan je denkt dat we het over hebben. of wel trouwens. Nouja, kijk maar even hoe de blonde presentatrice haar eerste nachtje bij de evolutiebioloog heeft ervaren:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending