Grote tegenslag voor Gordon: ‘Dit komt nooit meer goed’
Connect with us

Meest bekeken

Grote tegenslag voor Gordon: ‘Dit komt nooit meer goed’

Gordon heeft opnieuw een tegenslag te verwerken gekregen in zijn zoektocht naar de liefde. Dit vertelt hij in een interview aan Shownieuws, zoals je kan zien in de video bovenaan deze pagina.

Om Cupido een handje te helpen heeft hij zich aangemeld op een dating-app. Alleen lijken zij niet te geloven dat het daadwerkelijk Gordon is die zich inschrijft, zo zegt Gordon. “Ik zat een tijdje op Tinder en op een gegeven moment werd ik eraf gegooid.” Waarom zie je in de video bovenaan deze pagina.

Televizier-ring

Gelukkig is er ook leuk nieuws voor de presentator, want Gordon is in de race voor de Gouden Televizier-Ring. Hij staat in de nominatielijst met het programma ‘100 jaar jong’, waarin hij optrekt met mensen die al meer dan een eeuw in leven zijn. Hij brengt daarin de levensverhalen van de senioren in beeld.

De opnames van het tweede seizoen zijn inmiddels gestart, maar met het eerste seizoen staat hij op de longlist voor de felbegeerde Gouden Televizier-Ring.

Bron: Shownieuws Beeld: Youtube

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Zien: Britt Dekker sloopt organisator van illegaal feest met één zin in Op1!

In heel Nederland zijn illegale feestjes te vinden. Daar zitten natuurlijk organisatoren achter. En een daarvan is gepakt en kwam in de uitzending van Op1 aan het woord. Ballen wanneer je daar gaat zitten, al had hij waarschijnlijk niet heel veel keus om zijn fouten recht te zetten.

Britt Dekker was ook aanwezig aan de tafel van het programma. En we kennen de blondine natuurlijk door haar ongeremde uitspraken. Wanneer niemand zo’n gast even keihard op zijn plek zet in de uitzending, dat doet Britt dat wel eventjes.

Britt Dekker rekent af met sneuneus

“DJ’s Sonny Pistoor en Gino van der Linden, beiden actief in de Rotterdamse uitgaansscène, organiseerden afgelopen zomer een illegaal feest in het bos, waar ongeveer 400 mensen op af kwamen. Ze schamen zich nu een beetje voor wat ze gedaan hebben, gezien de verhalen die ze vanuit de zorg horen.” Britt schittert met haar uitspraak vanaf minuut 2:13!

Doorgaan met lezen

Celeberties

WAUW: Selma Omari, ex van rapper Boef gooit behoorlijk gewaagde foto´s online!

Selma Omari is een 26-jarige Nederlandse vlogster uit Rotterdam die op Instagram zo’n 400.000 volgers heeft. Sinds een tijdje post ze ook regelmatig video’s op YouTube, waar ze 112.000 abonnees heeft. Haar bekendheid begon een beetje toen ze begon te daten met rapper Boef. Die kun je misschien kennen uit het nieuws vanwege zijn kech-filmpje. Binnen een jaar na zijn start in 2015 behoorde hij na Lil’ Kleine en Ronnie Flex tot de populairste rappers van Nederland. Hij bracht een album uit en verschillende singles. Zijn vlog en rapvideo’s werden vele miljoenen malen bekeken op het internet.

Ex van Rapper Boef, Selma Omari doet het goed online!

Maar we gaan het nu even hebben over zijn ex-vriendin. Ze zijn namelijk alweer een tijdje uit elkaar. Maar de prachtige brunette weet zich inmiddels goed te redden als influencer. Ze heeft zelfs al eigen muziek uitgebracht wat erg goed ontvangen lijkt te worden.

Videoclip is te zien onderaan die artikel. En die is het best waard om even te bekijken. De brunette heeft onlangs een video geplaatst op haar social media en fans weten het zeker. “Selma heeft een bezoekje gebracht aan de plastisch chirurg!”

View this post on Instagram

I made love to the sun today.

A post shared by Selma Omari (@selmaomari) on

View this post on Instagram

🍊

A post shared by Selma Omari (@selmaomari) on

Doorgaan met lezen

Trending