Grote zorgen om gezondheid Thierry Baudet: “Dit is er aan de hand”
Connect with us

WOW

Grote zorgen om gezondheid Thierry Baudet: “Dit is er aan de hand”

Een aantal medewerkers van de FvD-fractie heeft onlangs corona gehad. Partijleider Thierry Baudet is ook ’een paar dagen ziek geweest’, maar heeft zich niet laten testen op het virus.

„Ik ben een paar dagen ziek geweest, maar heb me niet laten testen”, zegt Baudet daarover. „Het kan de coronagriep zijn geweest, of een andere griep.” Hij bevestigt wel dat medewerkers van zijn fractie positief hebben getest op het coronavirus. Maar, zegt Baudet daar woensdag in de Tweede Kamer over: „We hebben geen enkel bericht dat mensen hier grieperig waren, binnen in het gebouw.”

Wijnproeverij

Baudet reageert op een bericht van The Post Online, waarin stond dat er half april een nachtelijke wijnproeverij was geweest op de FvD-fractie, waarna meerdere aanwezigen ziek werden.

„Er zijn wel eens eerder mensen van ons grieperig geweest, dat hoort bij het leven toch?”, bagatalliseert Baudet de situatie. Volgens hem was het een ’heel gezellige avond’.

De FvD-leider zegt berichten dat het Kamer-personeel last heeft van zijn fractiemedewerkers niet te herkennen. „Ik weet niet wat voor verhaal dat is. Als het zo is, zal ik medewerkers daarop aanspreken.”

Baudet werd door Kamervoorzitter Vera Bergkamp tijdens een debat over de formatie tot de orde geroepen. Sommige Kamerleden hadden bij haar zorgen uitgesproken over geruchten dat Baudet corona zou hebben. Daarom vroeg ze om een verklaring. „Naar mijn weten heb ik geen corona en ik voel me kiplekker”, zei Baudet daarop in de plenaire zaal.

Bron: Story

Meest bekeken

Rachel Hazes over André’s exen: “Sarah van Soelen is de allerknapste”

Het nieuws over André Hazes blijft maar doorgaan. Het lijkt erop dat André inmiddels helemaal klaar is met Monique want een paar dagen geleden heeft hij namelijk bekend gemaakt dat hij met zijn nieuwe liefde Sarah gaat samenwonen in een appartement van bijna 1 miljoen euro.

Het nieuws rondom André is erg wisselend wat eerst zou hij gaan trouwen met Monique maar die heeft hij gedumpt. Nu is hij inmiddels een aantal weken met Sarah en het lijkt erop dat de twee smoorverliefd zijn. Maar niet alleen André is erg positief over Sarah want ook zijn moeder Rachel Hazes is erg te spreken over haar nieuwe schoondochter.

Niet alleen de knapste

Rachel laat in een reactie weten dat ze Sarah niet alleen de knapste vindt maar ook nog eens de liefste: “Niet alleen de knapste, maar ook nog de liefste!”. Het gaat overduidelijk goed tussen de twee en het lijkt erop dat Monique inmiddels vergeten is.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Snoeihard: Sarah van Soelen haalt flink uit naar Monique Westenberg!

Op social media valt het behoorlijk wat mensen op dat als de ex-verloofde van Dré iets laat zien op Instagram, niet veel later Sarah hetzelfde doet. Is het toeval of steekt Sarah de draak met Monique Westenberg.

André is tot over zijn oren verliefd op Sarah en ook is er een zeer goede klik met elkaars familie. Hazes is Hazes en kan het niet laten om toch een kleine sneer uit te delen aan zijn nieuwe vlam.

Sarah laat vol trots op Instagram haar nieuwe blauwe blouse zien, een blouse die volgens André wel héél erg lijkt op de blouse van acrobaat Adriaan. André deelt in zijn Instagramverhaal een foto van Sarah, met daarnaast een foto van Bassie met daarbij de tekst: ,,Met Adriaan op pad!”

Bron: showbizz24

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Enorm grote bezorgdheid om Samantha de Jong ‘Barbie’ na bericht: ‘Zelfmoordpoging?’

De omgeving van Samatha de Jong maakt zich zorgen over haar. Het zou niet goed gaan met Barbie na de plotselinge dood van haar vriend, ook de vader van haar zoontje Angelo. Vandaag postte Barbie Instagram een bericht aan Gelmore dat zij afsloot met het onheilspellende ‘we zien elkaar snel’ Onheilspellend om dat Samantha al zeker vier, maar volgens ex man Michael, zeker tien pogingen heeft gedaan om haar leven te beëindigen.

Samantah post maandag op Instagram: “Vandaag is de dag dat we elkaar los gaan laten bedankt lieve schat voor de maanden dat we samen hebben kunnen zijn uit het oog mijn lieverd maar nooit uit me hart en we zien elkaar snel.”

Die laatste vier woorden ‘we zien elkaar snel’ maakt dat Samantha’s omgeving bang is zij opnieuw zal proberen een eind aan haar leven te maken om op die manier herenigd te worden met Gelmore. Gelmore overleed vorig week zondag aan het eind van de middag plotseling. Volgens Samantha aan een hartstilstand, maar de buurt spreekt over een overdosis aan drugs. Op sociale media viel te lezen dat Barbie en Gelmore samen buiten bewustzijn zouden zijn geraakt na het gebruik van drugs.

Gelmore overleed onder de ogen van Samantha getuige haar bericht op Instagram. Zij schreef: “lieve schat ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent ik heb je geholpen maar niks hielp de artsen en de politie namen het over en daar lag je schat je zal voor altijd bij me blijven. Kan me geen leven zonder jou voorstellen gisteren waren we nog lekker aan het koken.”

Samantha de Jong was sinds februari dolgelukkig met haar vriend Gelmore, volgens de voormalig realityster ook de echte vader van haar jongste kind Angelo. Samantha en Gelmore bezegelden hun liefde met een tattoo. ‘Barbie’ liet de woorden ‘Eigendom van Gelmore’ in koeienletters boven haar borsten zetten, haar kersverse liefde deed datzelfde met haar naam in zijn hals.

Dat de omgeving van Barbie vreest dat zij misschien wel van plan is een eind aan haar leven te maken is niet zo vreemd. De vroegere realityster heeft zeker vier zelfmoordpogingen gedaan. Zo belandde zij in januari 2018 in het ziekenhuis na een overdosis drugs. In juli van hetzelfde jaar was het weer raak nadat zij een zelfmoordpoging had ondernomen door zich uit het raam te laten glijden. In april 2019 deed zij nogmaals een zelfmoordpoging waarbij zij haar bekken en pols brak.

Samantha’s ex man Michael zei na de vierde zelfmoorpoging van zijn ex tegen weekblad Privé: Ik had wel verwacht dat het nog een keer zou gebeuren. Het is te triest voor woorden. Nog geen halfjaar nadat ze weg is uit de afkickkliniek in Schotland, gebeurt dit. Hoe lang moet dit nog doorgaan totdat het echt fataal is? Toen ik door de familie werd gebeld, ben ik gelijk naar Samantha’s huis gereden. Daar werd ik door de politie tegengehouden. Ik heb begrepen dat er momenteel een onderzoek van de recherche gaande is. Ze willen precies weten wat er dit keer is gebeurd. Het is niet aan mij om naar buiten te brengen of er wederom drugs in het spel zijn.”

“Officieel is het de vierde keer en dan heb ik het alleen over het afgelopen jaar. Toen we nog samen waren, heb ik ook al het nodige meegemaakt. Het is niet op twee handen te tellen hoe vaak ze al geprobeerd heeft om zichzelf van het leven te beroven. Jarenlang heb ik met die angst geleefd tijdens ons huwelijk.”

Samantha de Jong dook in 2010 – ze was toen net 21 jaar oud – voor het eerst op tv toen zij met een groep Haagse jongeren vierde vakantie in de Griekse badplaats Chersonissos, de badplaats die bekend staat om zijn uitbundige uitgaansleven. Met zeven andere jongeren en illustere bijnamen als Jokertje, Sterretje en Matsoe Matsoe was zij gecast uit een groep van 50 Haagse kandidaten. Samantha kreeg de geuzennaam Barbie wegens uiterlijke gelijkenis met de speelgoedpop.

De serie Oh Oh Cherso werd een kijkcijferhit met bijna anderhalf miljoen kijkers. Er kwamen er tal van vervolgseries zoals Oh Oh Tirol, Oh Oh Cherso 2 en een Oh Oh Daar gaan we weer. In 2012 kreeg Barbie op RTL5 haar eigen programma Barbie’s Bruiloft waarin zij samen met haar vriend Michael van der Plas werd gevolgd in de aanloop naar haar trouwerij. In een volgende serie kon Nederland meekijken hoe Barbie een baby kreeg. Vervolgens volgden de camera’s n haar en Michael naar het Spaanse Torremolinos waar de twee een feestcafé openden. Een aantal series verder meldde de cameraploeg zich weer om de scheiding van het stel te filmen.

Bron: Story

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending