Grote zorgen voor Peter R. de Vries
Connect with us

Celeberties

Grote zorgen voor Peter R. de Vries

De twee voormalige anonieme advocaten van kroongetuige Nabil B doen aangifte tegen misdaadverslaggever Peter R. de Vries wegens laster. Ze vinden dat ze door De Vries ten onrechte zijn beschuldigd van s*ksueel grensoverschrijdend gedrag ten opzichte van de kroongetuige in het Marengo-proces tegen Ridouan Taghi.

Eerder al kondigde Peter R. de Vries op zijn beurt aan een klacht bij de Deken van de Orde van Advocaten in te dienen tegen een van de advocaten wegens schending van het beroepsgeheim.
De misdaadjournalist en de eerdere verdedigers van Nabil B. kregen hoogoplopende ruzie, nadat De Vries samen met advocaat Peter Schouten bekend maakte de kroongetuige op zijn verzoek te willen bijstaan. In een interview zaterdag in het AD beschuldigde de anonieme advocaat De Vries ervan een wig te hebben gedreven tussen hem en zijn cliënt B.

Volgens De Vries schoof Nabil B. zijn advocaat daarentegen aan de kant omdat de raadsman seksueel getinte opmerkingen had gemaakt.

’Hoofd verder in de strop’

Peter R. de Vries reageerde zojuist als volgt op de tegen hem bij justitie ingediende strafklacht: „Ik zie dit als een kansloze aangifte. Ik heb alleen maar gereageerd op het feit dat de advocaat zelf zijn geheimhoudingsplicht heeft verbroken en daarbij een aantal onware en onjuiste uitspraken heeft gedaan. Die heb ik weerlegd. De huidige advocaat van de kroongetuige heeft schriftelijk namens kroongetuige bevestigd dat ik honderd procent de juiste feiten heb vermeld.”

,,Ik ga zelf morgen een klacht indienen bij de Orde van Advocaten tegen de anonieme ex-advocaat. De anonieme advocaat steekt met deze nieuwe actie zijn hoofd alleen maar verder in de strop.”

Geheimhouding

De Deken van de Orde van Advocaten onderzoekt inmiddels op eigen initiatief of de advocaat met het interview in het AD geheimhoudingsregels overtrad. De Orde doet ook onderzoek naar advocaat Khalid Kasem, kantoorgenoot van de zoon van Peter R. de Vries, advocaat mr. Royce de Vries. Ook Kasem zou geheimhoudingsregels hebben overtreden.

Die verdenking ontstond door een afgeluisterd telefoongesprek, waarin de suggestie klonk dat Kasem vertrouwelijke stukken zou doorspelen aan Ridouan Taghi. Kasem ontkent dit en verzocht de Deken zelf om een onderzoek.

Bron: De Telegraaf Beeld: Youtube

Celeberties

Iedereen maakt zich zorgen om de gezondheid van Martien Meiland: ‘Ziet er niet goed uit’

Het is niet altijd lang leven de lol in Chateau Marillaux. Martien lijkt te kampen met gezondheidsproblemen, zo zien fans in de laatste aflevering.

De stress lijkt de kasteelheer niet goed te zien. Zo zou hij benauwdheidsklachten hebben. Het begon met een benauwde en beroerde nacht waarbij de kasteelheer ook pijn op de borst heeft ervaren.

Grotere zorgen

Maar de grote zorgen kwamen toen hij dit ook overdag begon te ervaren. Benauwd was hij niet meer, gaf hij aan.

Wel zegt hij het volgende: “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

“Hij kan toch corona hebben?” Zegt dochter Montana nog. “Misschien is het gewoon een longinfectie”.

Kijkers van het populaire programma denken dat het ook wat te maken zou kunnen hebben met de oplopende stress die de coronacrisis met zich meebrengt.

Wat de stress nog erger maakt zijn het aantal annuleringen van het kasteel. Er moeten duizenden euro’s terugbetaald worden aan gasten die niet kunnen komen.

Deze week is het kasteel dan ook officieel in de verkoop gezet. Voor 1.250.000 kun je dan al eigenaar zijn van het complete kasteel, met zwembad en alle meubels en toebehoren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nieuw drama voor Marco Borsato: Heel Nederland is in shock

Na een burn-out en de scheiding van Leontine, blijft Marco Borsato verder leed niet bespaard. Er is namelijk ingebroken bij het huis van zijn moeder Mary, waar hij tijdelijk verblijft.

In de villa van Mary in Stompetoren is flink huisgehouden volgens Weekend. Naast dure camera’s en fotografiespullen van Marco, zouden er van Mary dierbare sieraden zijn buitgemaakt. Het lijkt het zoveelste drama voor Marco, die het afgelopen jaar al het nodige voor zijn kiezen heeft gehad.

Burn-out

De zanger kampt al langere tijd met een burn-out. De vele jaren presteren onder hoge druk hadden zijn tol geëist, zo meldde concertorganisator Mojo namens Marco. „De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan”, liet hij destijds zelf weten in een reactie.

Goede vriend John Ewbank vertelde in april op de radio aan Giel Beelen: „Hij gaat wel door een dalletje. Dit soort dingen moet je niet onderschatten. Ik weet niet of je het zelf weleens mee hebt gemaakt, maar ik heb het om me heen een paar keer gezien en dat kan echt lang duren.”

Scheiding

Nog geen maand nadat Marco bekendmaakte voor onbepaalde tijd zijn werkzaamheden stil te leggen, kondigden hij en Leontine begin 2020 aan na 22 jaar te gaan scheiden. In een statement dat zij beiden op Facebook deelden, schreven zij: „Na een huwelijk van meer dan twintig jaar, hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan.” Dit nieuws volgde op de onthulling van Marco’s affaire met Iris Hond in weekblad Privé. Al lieten bronnen eerder aan Privé weten dat Iris niet de enige was.

Hoewel Marco volgens geruchten na de aankondiging van de showbizzscheiding van het jaar naar de Malediven zou zijn gevlucht, bleek later dat hij tijdelijk bij zijn moeder was ingetrokken.

Doorgaan met lezen

Celeberties

WOW: Glamourprinses Yolanthe laat zich van haar echte kant zien – Wat een achterwerk!

Op Instagram laat Yolanthe Cabau (35) voornamelijk gepolijste foto’s zien waarop je haar van haar beste kant ziet.

Vandaag kiest ze ervoor om het net even anders aan te pakken: met een Instagram versus reality post laat ze zien hoe het er écht aan toegaat in haar leven.

Hard gewerkt

Er wordt hard gewerkt voor het afgetrainde lichaam. Maar wie een blik werpt op Yo’s social media, ziet op de sportschoolkiekjes een immer goedlachse Yolanthe.

Zelfs met een kettlebell van pak ‘m beet 10 kilo weet ze er nog een lach uit te persen. Dat sporten? Dat is een fluitje van een cent.

Vandaag laat ze zien dat er na de training heus niet zoveel te lachen valt. Ook Yolanthe gaat kapot na een uur personal training. Klik op het pijltje in de foto om te zien hoe dat er dan ongeveer uitziet.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending