GTST-Actrice Robin Martens plaatst gewaagde foto’s in laag uitgesneden jurkje
Connect with us

Meest bekeken

GTST-Actrice Robin Martens plaatst gewaagde foto’s in laag uitgesneden jurkje

Robin Martens (Heemskerk, 16 maart 1992) is een Nederlands actrice, zangeres, danseres en model, voornamelijk bekend door haar rol als Rikki de Jong in de RTL 4-soap Goede tijden, slechte tijden. Ze is eveneens bekend van haar rol als Floor van Rossum in de speelfilm Radeloos en als model voor modereportages in onder andere de Vriendin.

Wat ze onlangs ook verklapte was als volgt: Robin Martens is namelijk in verwachting van een meisje. Dat maakte de actrice dinsdag, op haar 29e verjaardag, bekend op Instagram. Op haar instagram zien we overigens regelmatig uitdagende foto’s verschijnen.

Ze vroeg onlangs ook welke make-up look we beter vonden staan. Maar de mannelijke fans zullen niet alleen naar haar make-up kijken denken we zomaar.

Meest bekeken

Zien: Hugo de Jonge ziet eerste tekenen van derde golf!

Deze week en aankomend weekend worden cruciaal als het gaat om mogelijke versoepelingen zoals het heropenen van de terrassen, het hoger onderwijs en extra mogelijkheden voor de detailhandel. Volgens demissionair minister De Jonge (Volksgezondheid) is het lang gelukt om de derde golf “te vertragen”, maar hij ziet nu toch de eerste tekenen van de golf.

Dat is reden tot zorg, zei hij na een coronabijeenkomst met het kabinet, “maar hoeveel zorg precies is niet te zeggen. Daarom moeten we alles op alles zetten om ons aan die maatregelen te houden. Dan kunnen we prima met de huidige maatregelen toe en hoeft er niets aan verzwaring plaats te vinden.”

De recente stijging van het aantal besmettingen verbaast hem niet. “We weten nu al een tijdje dat de Britse variant besmettelijker is dan de variant die we kenden. En die krijgt een groter aandeel, waardoor we wisten dat de R zou gaan stijgen. Dat is precies wat we nu zien.”

Zondag vergadert het kabinet samen met onder andere RIVM-infectieziektendirecteur Jaap van Dissel in het Catshuis. Over een week staat er dan een nieuwe persconferentie over de coronacrisis op de agenda. Volgens hem gloort er door het vaccineren veel perspectief. “Dus ik zie deze cijfers vooral als een aanmoediging om het nog even vol te houden.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Tijd voor Hélène Hendriks in bikini, met een flinke bos hout voor de deur! |

Hélène Hendriks is een presentatrice die je misschien wel kent van ESPN. Daarnaast is ze zo af en toe ook te zien op de Champions League avonden van Veronica.

Dan kijkt de voor- en nabeschouwing toch een stukje lekkerder weg dan wanneer we naar Wilfred Genee moeten kijken als we eerlijk moeten zijn. Wist je trouwens dat Hélène ruim tien jaar lang op het allerhoogste niveau Hockey heeft gespeeld in Nederland?

Hélène Hendriks in bikini
Wie vaker naar Hélène kijkt is het vast wel opgevallen dat de blondine een goed stuk hout voor de deur heeft liggen. Tijd om even een foto in bikini op te zoeken:

Doorgaan met lezen

Gezondheid

Moderna gaat het coronavaccin op jonge kinderen testen

De Amerikaanse farmaceut Moderna is een proef gestart met een vaccin tegen Covid-19 bedoeld voor kinderen.

De eerste doses zijn toegediend in de studie die het bedrijf KidCOVE noemt. De doelgroep is jonger dan die waar concurrenten mee aan het werk zijn.

De testpersonen van Moderna zijn 6 maanden tot 12 jaar oud, terwijl andere farmaceuten vooralsnog werken met kinderen vanaf 6 jaar.

Moderna, gevestigd in Cambridge, Massachusetts, werkt bij de studie samen met Amerikaanse overheidsinstellingen die gespecialiseerd zijn in onder meer de bestrijding van besmettelijke ziekten.

Aan het onderzoek naar het kindervaccin doen 6750 peuters en kinderen mee in de Verenigde Staten en Canada.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending